Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از تصویب چهار طرح ضد آمریکایی در چارچوب مقابله با اقدامات ضد حقوق بشری این کشور در جلسه امروز کمیسیون خبر داد. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۷ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس  در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جلسه عصر امروز  این کمیسیون، اظهار داشت: چهار طرح ضد آمریکایی  مقابله با تحریم های آمریکا از طریق جایگزینی کالا و خدمات، تاسیس موزه جنایات آمریکا، طرح الزام دولت مبنی بر پیگیری جبران خسارات ناشی از اقدامات ضد حقوق بشری آمریکا علیه اتباع ایرانی و طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه ها به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ظریف: همزمان با برداشتن گام‌ها آماده مذاکره هستیم

وی افزود: در بخش دیگر این جلسه و با حضور وزیر امور خارجه گزارشی از سفر رئیس جمهور و هیئت جمهوری اسلامی  به نیویورک به سمع و نظر اعضا رسید و آقای ظریف در خصوص اتفاقات و اقدامات صورت گرفته در این سفر گزارشی ارائه کردند.

نماینده ورامین در مجلس ادامه داد: بر اساس گزارش وزیر خارجه با وجود ایجاد محدودیت‌های گسترده از طرف آمریکایی ها حدود 70 دیدار و سخنرانی برای وزیر خارجه و 40 دیدار و سخنرانی برای رئیس جمهور پیش بینی و اجرا شد.

نقوی حسینی درباره جزئیات مذاکرات صورت گرفته با مقامات فرانسوی و طرح مکرون نیز گفت: بنا بر گزارش وزیر خارجه، تاکید ما این بود که تعهد فروش نفت ایران و بازگشت پول نفت ایران دو شرط بازگشت جمهوری اسلامی به موضوعات برجام و اجرای تعهدات و توقف کاهش تعهدات باشد، همچنین فروش سالانه نفت جمهوری اسلامی ایران و کسب درآمد آن باید به طور طبیعی انجام شود، به طوری که قابل هزینه شدن باشد اما در جریان این گفتگو‌ها مکرون موفق به تضمین این طرح نشد و لذا سراغ طرح دیگری رفت. از سوی دیگر مقام معظم رهبری صریح و روشن راهبرد جمهوری اسلامی را اعلام و تبیین فرمودند و ما موظف بودیم در چارچوب این راهبرد گفتگوهای بعدی را انجام دهیم. مکرون در خلال این گفتگوها تلاش کرد که ملاقات در سطح سران 1 + 5 و ایران را ترتیب دهد و نظرش این بود که اگر آمریکا از تحریم ها برگردد، آمادگی ملاقات با ترامپ وجود دارد که هیات ایرانی این موضوع را نپذیرفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس در ادامه صحبت‌های خود درباره جلسه امروز کمیسیون و صحبت‌های وزیر امور خارجه کشورمان افزود: آقای ظریف اعلام کردند مکرون پشنهاد  دیگری مطرح کرد که در آن بحث بازگشت آمریکا به شرایط 2017 فروش نفت ایران و همزمان با آن، بازگشت ایران به تعهدات برجامی و مسائل امنیت منطقه و آزادی کشتیرانی در خلیج فارس مطرح شده بود؛ در ادامه رئیس جمهور فرانسه  خواهان گفتگوی تلفنی ترامپ با روحانی شد که البته این خواسته رد شد، همچنین جلسه 1+4 هم تشکیل شد و ما در آن جلسه گفتیم روش اروپا اشتباه است؛ اروپا نباید منتظر اجازه آمریکا باشد بلکه باید مستقل به تعهدات خود عمل کند.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است

یکی از اعضای جنبش حماس با اشاره به اینکه این جنبش خواهان رسیدن به توافق است گفت که پیشنهاد کنونی که در مذاکرات قاهره دریافت کردیم، بهتر از پیشنهادهای قبلی است.

به گزارش ایسنا، حسام بدران، از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی گفت که این جنبش در مساله مذاکرات با جدیت تعامل می‌کند و خواهان رسیدن به توافقی است که به رنج و مشکلات مردم فلسطین پایان دهد.

وی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره خاطرنشان کرد: نتانیاهو و کابینه تندرو او به طور عامدانه از رسیدن به توافق آتش‌بس ممانعت می‌کنند. محاسبات نتانیاهو با امور شخصی وی و آینده‌ سیاسی‌اش مرتبط است و به رسیدن به توافق اهمیت نمی‌دهد.

این عضو ارشد حماس افزود: آنچه در این دور از مذاکرات قاهره به ما پیشنهاد شد بهتر از پیشنهادت قبلی است.

بدران تاکید کرد: با دولت آمریکا ارتباط مستقیم نداریم بلکه از طریق واسطه‌ها با آن در ارتباط هستیم. دولت آمریکا بیطرف نیست بلکه در جنگ علیه ملت ما شریک است.

وی در بخش دیگری گفت: ما خواستار ورود ترکیه و روسیه به عنوان ضامن هرگونه توافق با رژیم اسرائیل شدیم.

رسانه‌های صهیونیستی ساعاتی پیش جزئیات پیشنهاد آتش بس پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کردند.

آن‌ها اعلام کردند که این توافق سه مرحله‌ای و ۱۲۴ روزه است.

در آخرین جزئیات مربوط به مذاکرات قاهره برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه رسانه‌های مصری تاکید کردند پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر آتش‌بس و توافق تبادل اسیران در نوار غزه حاصل شده است.

پیش از این کانال خبری قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه گزارش داد که هیئت امنیتی مصر که در روند مذاکرات اسرائیل و حماس میانجی‌گری می‌کرد در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به یک چارچوب توافقی دست یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • ببینید | جمله خاص پادشاه عربستان درباره غرور ایرانی‌ها به صدام به روایت ظریف
  • حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود