Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری عصر امروز در همایش ملی روز روستا و عشایر در بیرجند، حل مشکلات عشایر را جزو مسائل جدی و تعیین‌کننده کشور دانست و اظهار داشت: باید به روستا‌ها برسیم چراکه روستا‌ها جاذبه‌های طبیعی و گردشگری زیادی دارد و می‌توانیم با کمک روستا‌ها اقتصاد کشور را به خودکفایی نزدیک کنیم.

وی بر لزوم توجه ویژه به روستا‌ها و مناطق عشایری تأکید کرد و بیان داشت: بار سنگین حفاظت و حراست از امنیت غذایی بر عهده روستائیان و عشایر است و این گروه هستند که بار بسیار بزرگی از تولیدات کشاورزی کشور را به دوش می‌کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۲۲ میلیون تن محصولات در روستا‌های کشور تولید می‌شود، تبیین کرد: در ابتدای دولت تراز تجاری بخش کشاورزی هشت میلیارد دلار منفی بود که این رقم سال به سال کم شده است.

جهانگیری هدف از انقلاب را اجرای عدالت دانست و با بیان اینکه اگر از عدالت صرف نظر کنیم از حیات انسانی نیز صرف نظر کرده‌ایم، اضافه کرد: امام (ره) دنبال عدالت بود و یکی از جنبه‌های عدالت رسیدگی به مناطق محروم و روستا‌های کشور است.

وی خاطرنشان کرد: کار‌هایی که در کشور انجام شده کار‌های بزرگی است، اما گاهی حرف‌های مهم را تکرار نمی‌کنیم و یا می‌گوییم شاعری است!

تدبیر دولت در بی‌منابعی اقتصاد!

معاون اول رئیس جمهور به خدمات دولت یازدهم و دوازدهم اشاره و اعلام کرد: در ابتدای دولت ۱۴ هزار روستای کشور گازدار بوده که اکنون به ۳۰ هزار روستا رسیده و این بدان معناست که در این بی‌منابعی اقتصادی تدبیر کردیم چگونه گازرسانی را انجام دهیم!

جهانگیری اقدامات انجام‌شده در روستا‌های کشور را بی‌نظیر دانست و بیان داشت: کار‌های دولت در این مدت بی‌سابقه بوده و این در حالی است که از شش سال فعالیت دولت چهار سال آن را در تحریم بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه بعضی اوقات آن‌قدر فضای کشور را برخی از مسؤولان مسموم می‌کنند که کسی که قصد بیان اقدامات انجام شده را دارد منصرف می‌شود، تبیین کرد: در قبل از دولت میزان آبرسانی روستایی سالانه ۲۶۳ روستا بود که در این دولت این رقم به یک هزار و ۶۰۳ روستا در سال رسیده است.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اقداماتی که در بخش آب و خاک اجرا شده در تاریخ ایران بی‌سابقه است و تمام سد‌هایی که برای مناطق مرزی کشور از ابتدای انقلاب نیمه‌کاره مانده بود با اعتبار ۳۰ هزار میلیاردی تکمیل شد.

جهانگیری از ایجاد۲۰۰ هزار شغل در روستا‌ها خبر داد و گفت: کشور در شرایط خطیری قرار دارد، اما در دل این شرایط بن‌بست وجود ندارد و نباید مأیوس شویم چراکه از دل این وضعیت بهترین شرایط برای جمهوری اسلامی به وجود می‌آید.

وی با اعلام اینکه جمهوری اسلامی کانون ثبات منطقه است، تصریح کرد: آمریکایی‌ها با برنامه آمدند، اما فریب اطلاعات غلط را خوردند و باور کردند انقلاب با تحریم جدید از بین می‌رود و بر این باور بودند با این تحریم اقتصاد ایران به فروپاشی رسیده و مردم به خیابان‌ها کشیده می‌شوند.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مردم و مسؤولان نباید تحت تأثیر فضای منفی که می‌خواهد روحیه را خُرد کند، قرار گیرند، اضافه کرد: گرچه به اقتصاد ایران شوک وارد شد و باعث تلاطم شد، اما تورم روند کاهنده پیش گرفته و رشد اقتصادی افزایش یافته و نرخ ارز به ثبات رسیده است.

جهانگیری برهم زدن قیمت‌ها را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دشمن در شاخص‌های اقتصادی ذکر کرد و افزود: در بهار امسال ۳۲۰ هزار شغل و در تابستان ۸۶۳ هزار شغل جدید ایجاد کردیم که نشان‌دهنده اقتصاد مستحکم است.

وی با اشاره به کاهش یا افزایش صادرات و واردات کالا در کشور، تبیین کرد: واردات کالا در شش ماه نخست امسال ۲۰ درصد کاهش داشته و صادرات مشابه سال گذشته است، اما از نظر وزنی ۲۲ درصد صادرات کالای کشور افزایش یافت.

معاون اول رئیس جمهور به روند رو به رشد اقتصاد کشور اشاره و مطرح کرد: آمریکا بعد از بانک و نفت به‌دنبال سیستم حمل و نقل کشور بود و به انواع روش‌ها کشتی‌ها را تحریم کردند این در حالی است که ما بزرگ‌ترین خرید کشتی را در چند ماه اول تحریم انجام دادیم.

جهانگیری مطرح کرد: مردم ایران پای نظام و کشورشان ایستاده‌اند لذا امید است به سمتی پیش برویم که در اقتصاد کشور به شرایط بهتری برسیم.

برداشته‌شدن برچسب محرومیت از پیشانی خراسان‌جنوبی/ لزوم احیای آثار تاریخی

وی با تأکید بر اینکه باید برچسب محرومیت را از پیشانی استان خراسان‌جنوبی برداریم که این مهم با برنامه‌های توسعه‌ای محقق می‌شود، تصریح کرد: این استان به‌دلیل موقعیت و شرایط ویژه و سابقه تمدنی در کشور نقش مهم و تعیین کننده‌ای دارد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه ۴۰ درصد جمعیت خراسان‌جنوبی را روستائیان تشکیل می‌دهند، بیان داشت: برای مجتمع آبرسانی از ظرفیت ماده ۵۶ و سایر ظرفیت‌ها استفاده می‌شود که دغدغه آبرسانی به روستا‌ها رفع شود.

جهانگیری با بیان اینکه ما مسؤولان موظف به منتقل کردن گذشته پرافتخار کشور به سنل‌های آینده هستیم، عنوان کرد: باید همه با هم تلاش کنیم زمینه‌های توسعه استان فراهم شود و مشکلات را به حداقل برسانیم.

وی خواستار احیای آثار تاریخی خراسان‌جنوبی شد و مطرح کرد: این استان دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که در توسعه آن بسیار تأثیرگذار است که یکی از نمونه‌های آن بازدید هفت هزار توریست خارجی از روستای ماخونیک خراسان‌جنوبی است روستایی که شاید مردم ایران حتی اسم این روستا را نشنیده باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جهانگیری آمریکا دولت دوازدهم محصولات کشاورزی اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند