Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومیاداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی جلسه آموزشی توجیهی کنترل و نظارت ناوگان عمومی مسافربری ستاد اربعین حسینی ( ع ) با حضور صاحبان شرکتها و موسسات مسافربری و مدیران فنی شرکتها و معاون و کارشناسان حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی و نماینده پلیس راه استان در محل سالن آمفی تئاتر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فروغ فاریابی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در این جلسه با اشاره به اهمیت سفر اربعین و پیش بینی تعداد بیشتر زائر در سال جاری با توجه به سهولت سفر نسبت به سال قبل افزود: نقش شرکتها و موسسات مسافربری و نیز مدیران فنی شرکتهای حمل و نقل مسافر در جابجایی ایمن زائران بسیار پر رنگ و با اهمیت است.  وی گفت: انتظار می رود صاحبان شرکتها و موسسات فنی در خدمات دهی و ایمن سازی وسیله نقلیه اهتمام ویژه ای داشته باشند تا زائران عزیز اربعین در طول مسافرت با مشکل خاصی مواجه نشوند.  معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از رانندگان اتوبوس ها خواست در طول سفر نسبت به ایمنی کامل وسیله نقلیه خود اطمینان کافی و لازم را داشته باشند و امکانات رفاهی از جمله آب آشامیدنی را مد نظر قرار دهند و نسبت به نظافت و تمیزی و سالم بودن صندلی ها و نیز فراهم نمودن امکانات سمعی و بصری اقدامات لازم را انجام دهند تا زائران با آسایش کامل مسافرت نمایند.  این مقام مسئول در پایان گفت: با توجه به اهمیت موضوع بازرسان و کارشناسان فنی و پلیس راه استان با دقت و وسواس بیشتری نسبت به کنترل وسایل نقلیه و اتوبوس ها در این ایام اقدام خواهند نمود و متخلفین را برای رسیدگی به تخلفات به کمیسیون های ماده ۱۱ و ۱۲ معرفی خواهند کرد.       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۳۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه‌های محور‌های اصلی و نقاط پر تصادف مازندران بطول ۱۴۰ کیلومتر در یک ماه گذشته توسط این اداره کل انجام شده است.

او بر اهمیت ایمن سازی حریم و حاشیه راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای تأکید کرد و افزود:ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه‌ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر بوده، از این رو عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده‌ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می‌گردد.

جهانیان گفت: امروزه حاشیه راه و ایمن بودن آن و همچنین فرهنگ ایمنی، در پیشگیری از تلفات و تصادفات جاده‌ای بسیار مهم می‌باشد.

او افزود: اغلب تلفات و تصادفات جاده‌ای ریشه در عامل انسانی داشته که در این میان خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز و خروج از جاده از جمله مواردی است که سهم قابل توجهی در تصادفات جاده‌ای دارد.

جهانیان گفت: حفظ و نگهداری راه‌های موجود یکی از وظایف ذاتی این اداره کل بوده که علیرغم محدودیت‌های اعتباری این اداره کل با تکیه بر همت راهداران پرتلاش خود توانسته، در این مسیر گام‌های ارزنده‌ای بردارد.

او با اشاره این نکته که عواملی همچون راه، خودرو و انسان در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند، افزود: امیدواریم با انجام اقدامات ایمن سازی زود بازده مانند اصلاح شیب‌های شیروانی راه‌ها شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد