Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@03:00:12 GMT

اعتراض به ممنوعیت واردات لوازم آرایشی

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۳۶۷۲

اعتراض به ممنوعیت واردات لوازم آرایشی

امروز (دوشنبه) نشست مشترک فعالان صنعت کازمتیک با مدیران ارشد اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

در این نشست برخی از اعضای انجمن فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران و کمیسیون آرایشی بهداشتی مجمع واردات اتاق بازرگانی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد ممنوعیت واردات لوازم آرایشی را یکی از موجبات افزایش قاچاق در کشور عنوان کردند، چراکه به گفته آن‌ها میزان تولید کشور در حال حاضر پاسخگوی مصرف نیست.

به گفته آن‌ها به دلیل قرارگرفتن تعداد زیادی از اقلام آرایشی و بهداشتی در گروه چهار و ممنوعیت واردات آن‌ها، سازمان غذا و دارو نمی‌تواند برای شرکت‌های واردکننده، پروانه بهداشتی واردات صادر کند. البته برخی از واردکنندگان می‌گفتند که در مواردی واردات کالای موردنظر آن‌ها ممنوع نبوده، اما موفق به دریافت پروانه بهداشتی واردات از سازمان غذا و دارو نشدند.

در ادامه عبدالعظیم بهفر - سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو - اظهار کرد: موارد ذکر شده در این جلسه دغدغه این سازمان هم هست، اما ریشه این محدودیت‌ها به سیاست‌های دیکته شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باز می‌گردد.

وی افزود: سازمان غذا و دارو رسما طی یک نامه مخالفت خود را با ممنوعیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی اعلام کرده و جلساتی هم در این زمینه برگزار شد تا در زمینه ممنوعیت واردات بازنگری شود، اما در نهایت تنها توانستیم زمان دپوی محصولات آرایشی و بهداشتی را کاهش دهیم.

بهفر با بیان اینکه ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بعداشتی بدون محاسبه نیاز و تولید این محصولات انجام شده است، گفت: ریشه بسیاری از این مشکلات به ستاد تنظیم بازار برمی‌گردد که سازمان غذا و دارو در آن عضویت ندارد.

همچنین به گفته این مقام مسئول، قرار بوده نتیجه مکاتبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وزارت صمت به سازمان غذا و دارو اعلام شود، اما تاکنون نتیجه‌ای به آن‌ها ابلاغ نشده است.

بهفر با بیان اینکه در شرایط فعلی حضور دست‌اندرکاران وزارت صمت در اینگونه نشست‌ها می‌تواند راهگشا باشد، اظهار کرد: افزایش قاچاق لوازم آرایشی و بعداشتی و رها شدن آن حقیقت دارد، اما بحث مبارزه و کنترل قاچاق به عهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که این نهاد نیز رشد قابل توجه برخورد با قاچاق در این زمینه را تایید کردند.

این مقام مسئول در پایان تاکید کرد که برای محصولاتی که تعرفه آن‌ها باز است (واردات آن‌ها مجاز است) پروانه بهداشتی واردات حتما صادر می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لوازم آرایش سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران اظهار کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر دپوی مقداری قابل توجهی انواع لوازم خانگی خارجی در یک فروشگاه کالا در "شمال تهران " بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز این پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بررسی‌های اولیه نشان از این داشت متصدی فروشگاه با استفاده از خودرو‌های شوتی به دفعات مختلف لوازم خارجی قاچاق را به این مکان انتقال داده اسست افزود: کارآگاهان پس از بررسی و اطمینان از صحت خبر، با هماهنگی مرجع قضائی از فروشگاه بازدید ۴۰ دستگاه لوازم خانگی از قبیل: ۲۰ دستگاه ماشین لباسشوئی، ۹ دستگاه یخچال فریزر، و ۱۵ دستگاه سایر لوازم آشپزخانه فاقد مدارک گمرکی کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده برابر نظر کارشناسان ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده، اظهار داشت: در این رابطه یک نفر دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ افشاری در پایان خاطر نشان کرد: مبارزه قاطع با قاچاقچیان و سوداگران مرگ، بطور ویژه در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد و از شهروندان تقاضا می‌شود علاوه بر نخریدن کالا‌های قاچاق، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند