Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-حجامت یک روش درمانی سنتی است که تاریخچه آن به سال های بسیار دور برمی گردد. این روش هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد و تاثیرات باورنکردنی در درمان بیماری ها دارد. در ادامه به شرح این اثرات می پردازیم. با ما همراه باشید.

 یک محقق طب سنتی حجامت را یک روش درمانی علمی دانست و اظهار کرد: این شیوه در درمان بسیاری دردها و بیماری‌ها مانند انواع  سردردها، کمر دردها،  کبد چرب و آلرژی و پیشگیری از بیماری قلبی و عروقی موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجامت بر سیستم‌ های مختلف بدن اثرات مختلفی دارد. حجامت در حقیقت نوعی  استرس و حمله کوچک طراحی شده به بدن است که موجب آماده شدن سیستم دفاعی بدن می‌ شود. با انجام دائمی و پیوسته حجامت بدن در برابر بیماری‌ های مختلف آمادگی پیدا کرده و سیستم دفاعی بدن همیشه آماده خواهد بود.

بسته به نوع  سیستم ایمنی  بدن و نیز نوع بیماری فرد، حجامت تاثیر متفاوتی بر سیستم ایمنی بدن خواهد داشت. در برخی بیماری‌ ها مانند حساسیت فصلی نیاز است تا سیستم ایمنی بدن آرام شود تا علائم آلرژیک کمتر شود و حجامت به طور اتوماتیک‌ وار این کار را انجام داده و سیستم ایمنی بدن را در این گونه بیماری‌ ها آرام می‌کند.

بسیاری دردها و بیماری‌ ها با حجامت قابل درمان است. بطور مثال حجامت برای درمان بسیاری سردردها و بویژه  سردردهای میگرنی که به دارو جواب نمی‌ دهند، بسیار کارآمد است. همچنین اثر درمانی حجامت بر بسیاری کمردردها نیز ثابت شده است.

همچنین این روش درمانی در درمان کبد چرب بسیار موثر است. حجامت در پیشگیری از بیماری‌ های قلبی و عروقی بسیار موثر است و به باز شدن رگ هایی که با پلاکت مسدود شده‌اند، کمک می‌ کند.

تاثیر حجامت در درمان استرس

استرس و مقابله با آن یکی از دغدغه‌های اصلی امروز انسان در تمام سنین و حوزه‌ های زندگی می‌ باشد. به همین دلیل جستجو برای یافتن راه حل مناسب یکی از مباحث حال حاضر در دنیا می‌ باشد. طبق تحقیقات مختلف، تاثیر حجامت بر روی درمان استرس ثابت شده است.

درمان به روش حجامت می‌ تواند به شما در کاهش ایجاد استرس کمک کند، زیرا محیط آرام و روش درمانی موثر به سرعت می‌تواند در شما تاثیر بگذارد. به طور معمول جلسات درمانی حجامت ممکن است از 10 تا 20 دقیقه به طول بینجامد و این زمان برای خالی کردن ذهن و رهایی از شر  افکار منفی و مزاحم می‌ تواند شما را آرام کند و آنگاه شما متوجه تاثیر حجامت می‌ شوید.

زمانی که در حالت استرس قرار می‌ گیرید، به اسپاسم عضلانی و سفت شدن ماهیچه‌ ها دچار می‌ شوید. به همین دلیل ممکن است که درد زیادی را در گردن، شانه‌ ها و ناحیه کمر خود احساس کنید.

روش درمانی حجامت داغ می‌ تواند باعث تسکین این دردها شود. در واقع گویی بیمار در طول جلسات درمانی به یک خواب عمیق فرو می‌رود. روش درمانی حجامت جایگزینی برای درمان دردها است.

علاوه بر حجامت به روش خشک، ممکن است درمانگران تشخیص دهند که لازم است از حجامت مرطوب استفاده نمایند. پس از ایجاد مکش در بدن، درمانگر با حرکت فنجان روی بدن و ایجاد حرکات ملایم در آن باعث رهایی از استرس و انتقال آرامش به بیمار خواهد شد.

در حالی که جلسات درمانی حجامت می‌ تواند به کاهش استرس شما کمک کند، فلسفه موجود در این روش که ناشی از طب سنتی چین است، می‌داند که کدام نقاط از بدن که در ارتباط با سیستم عصبی و عاطفی بدن می‌ باشند را شناسایی کنند.

این نواحی از خط مستقیم شانه‌ ها گرفته و از ستون فقرات تا لگن ادامه دارد. با قرار دادن فنجان‌ ها در این خط و ایجاد مکش، درمانگر می‌ تواند عملکرد مناسبی را در سیستم عصبی و عاطفی بدن شما ایجاد کند تا بتوانید احساسات مناسبی برای ایجاد آرامش و تعادل در بدن خود به دست آورید

همچنین طب چینی معتقد است که ایجاد سموم در بدن به شدت با احساسات و افکار منفی مرتبط می‌ باشد. حجامت می‌ تواند باعث آزاد شدن سموم از بدن شود، تا عملکرد گردش خون در بدن به درستی صورت گیرد. زمانی که این سموم از بدن حذف می‌ شوند، شما می‌ توانید احساس آرامش داشته باشید.

تاثیر حجامت برای درمان درد شانه و گردن

شاید دانستن این نکته جالب باشد که نزدیک به 65 درصد از آمریکایی‌ها در سنین 18 تا 35 سالگی دچار درد مزمن گردن و شانه هستند. اگر قبلا تصور می‌ کردید که تنها افراد مسن این مشکل را دارند، بهتر است که مجددا به اطراف خود نگاه کنید، بی شک افراد بسیاری را در نزدیکی خود می‌ یابید که با این درد مواجه می‌ باشند.

حجامت ممکن است در این موارد یکی از موثرترین روش‌های درمانی بهبود دهنده‌ ای باشد که می‌ تواند به شما و اطرافیانتان کمک کند. برای گرفتن بهترین نتیجه از روش درمانی حجامت و بیشتر شدن تاثیر حجامت بر قسمت‌ هایی از بدن که مشکل دارد، باید به متخصص مراجعه کنیم.

درد گردن و شانه می‌ تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که تنها یکی از آن‌ ها آسیب‌هایی است که به علت عدم مراقبت به وجود آمده است. از دیگر عوامل موثر در بروز این دردها، می‌تواند  آرتروز یا منیژیت باشد.

حتی ممکن است درد گردن و شانه‌ های شما ناشی از وضعیت بد بدن شما در محل کار باشد، عدم تحرک و تغییر موقعیت در طولانی مدت می‌تواند از دلایل درد گردن و شانه‌ها باشد.

اگر به صورت تصادفی به مدت طولانی در وضعیت نامناسبی بخوابید، ممکن است درد گردن و شانه‌ های شما افزایش پیدا کند. به عنوان یک ورزشکار ممکن است ورزش‌ های سنگین باعث ایجاد دردهای عضلانی در شانه و گردن شما شود.

به خاطر داشته باشید که گاهی سر درد و میگرن نیز می‌تواند از عوامل تاثیر گذار در درد شانه‌ها و گردن شما شود. بررسی مزایای حجامت نشان می ‎دهد این روش درمانی بر روی درد گردن و شانه تاثیرات خوبی می‌گذارد.

درد گردن و شانه‌ها ناشی از بروز مشکل در بافت‌ های مفاصل کششی می‌باشد. زمانی که حجامت صورت می‌گیرد، پوست را از طریق شبکه‌ های فیزیولوژیکی کشیده و خلاء در آن ایجاد می‌کند. پس از اینکه خون برای پر کردن فضای خالی درون فنجان جاری می‌شود، اکسیژن وارد رگ‌های خونی خواهد شد.

در حجامت خروج خون از بدن، غدد لنفاوی بدن دچار تغییر و بهبود می‌شوند. اسپاسم و گرفتگی عضلانی می‌ تواند به علت ایجاد سموم، سلول‌ های مرده و سایر ضایعات در بدن ایجاد شود. غدد لنفاوی برای پاکسازی سموم بدن و بهبود عملکرد آن کار می‌ کند.

منبع: زندگی انلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تاثیر پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها در افزایش امید به زندگی، گفت: فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری هفته سلامت و نام‌گذاری پنجمین روز این هفته با عنوان سلامت خانواده و فرهنگ سلامت اظهار کرد: در چند دهه اخیر، به دلیل تغییر و تحولات اساسی و فراگیر در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی- امنیتی، اقتصادی و فناوری در مقیاس منطقه‌ای و جهانی، نقش ممتاز و تعیین‌کننده فرهنگ به ویژه فرهنگ‌های ملی و منطقه‌ای در عرصه‌های ملی، بین‌المللی و جهانی نمایان‌تر شده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، به عنوان نقطه عطف تحولات معنوی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قرن بیستم از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالفعل و بالقوه عظیمی در این حوزه برخوردار است و پیشرفت و تعالی همه‌جانبه کشور، مستلزم بهره‌گیری مؤثر و هوشمندانه از آن در سطح ملی و مناسبات و تعاملات منطقه‌ای و جهانی است. در حقیقت، فرهنگ به معنای اخص آن، از مختصات ذاتی، مزیت‌های راهبردی، انحصاری و سرنوشت‌ساز کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است که همواره مورد تأکید معمار کبیر انقلاب اسلامی امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: فرهنگ، نظام‌واره و کلیتی واحد و شامل «عقاید و باورهای اساسی، ارزش‌ها، آداب، الگوهای رفتاری ریشه‌دار و دیرپا، نمادها و مصنوعات» در سطح محلی، ملی، عمومی و حرفه‌ای است. فرهنگ به مثابه «روح جامعه» به زندگی فردی و اجتماعی انسان معنا و هویت می‌بخشد و شکل‌دهنده و اثرگذار بر ذهنیت و گرایش‌های افراد و جامعه و تعیین‌کننده رفتار عمومی است.

وی افزود: فرهنگ، جهت‌بخش جامعه و نظام‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است و نقش و تأثیر قابل توجهی در ارتقای سلامت افراد در سه سطح سیاست‌گذاری و ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و مردم به عنوان گیرندگان خدمات سلامت ایفا می‌کند.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: فرهنگ، مجموعه‌ای از رهنمودها یا فرمول‌ها برای زندگی در جهان را به ما ارائه می‌دهد و فرهنگ‌های اجتماعی افراد را با اعتقادات، ارزش‌ها و عادت‌های خاصی پرورش می‌دهند. فرهنگ، واسطه‌ای است که مردم به عنوان تسهیلگر روابط اجتماعی برای برقراری ارتباط از آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: تأثیر متقابل فرهنگ و سلامتی بسیار پیچیده است و مستلزم در نظر گرفتن مجموعه‌ای از دلایل، تجربه‌ها، تجلیات و روش‌های پیشگیری و درمان برای انبوهی از مشکلات انسانی است با این حال اگرچه تنوع فرهنگی به ویژه در رابطه با سلامتی در ظاهر جذاب و فریبنده است، به همان اندازه می‌تواند تفاوت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بین مردم را نیز پنهان کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ارتقای فرهنگ سلامت در مردم با هدف آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه، تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت اولویت پیشگیری بر درمان و...، افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌های کشور و...، تربیت انسان‌های سالم، باانگیزه، شاداب، متدین، وطن‌دوست، جمع‌گرا، نظم‌پذیر و قانون‌گرا انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین ارتقای فرهنگ سلامت مردم برای ارتقای امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و...، افزایش آگاهی و میزان سواد سلامت جامعه در راستای افزایش پیش‌گیری، خودمراقبتی فعال و اصلاح سبک زندگی و ارتقای عادلانه سلامت در کشور با استفاده بهینه از مشارکت آگاهانه و مسئولیت مردم و توسعه همکاری‌های بین بخشی انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در طول قرن گذشته علل اصلی مرگ در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری از بیماری‌های عفونی به بیماری‌های مزمن تغییر کرده است. اگرچه نوآوری‌های بیوتکنولوژیک نقش مؤثری در درمان بیماری‌ها داشته‌اند اما پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها نیز نقش انکارناپذیری در افزایش امید به زندگی داشته و منجر به طولانی‌تر شدن متوسط امید به زندگی شده است.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: عوامل مختلف شامل بهبود شرایط زندگی، کاهش سوء تغذیه، بهبود وضعیت بهداشتی غذا و آب، اصلاح سیستم‌های دفع فاضلاب و ... با سهم نسبی خود می‌توانند به عنوان مؤلفه‌های بیولوژیک در کنار نوآوری‌های بیوتکنولوژیک بر طول عمر تأثیرگذار باشند. مداخلات پیشگیرانه غالبا در شرایط زندگی و رفتار افراد تأثیرگذار است. در نتیجه فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت