Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان فضایی ایران از طراحی و ساخت دو ماهواره و سامانه انتقال مداری در پژوهشگاه فضایی ایران تا پایان سال خبر داد و گفت: بلوک انتقال مداری توانمندی کشور را برای قراردادن ماهواره تا مدار ۷ هزار کیلومتری فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر مرتضی براری در رویداد تخصصی صنایع خلاق فرهنگی در  حوزه‌ پارک‌های گردشگری فضا پایه تعیین مرزهای زمین، هوا و فضا را جزو بحث‌های جدی در سازمان ملل دانست و افزود: این که فضا از ۸۲ کیلومتری به بالا و یا ۸۹ کیلومتری به بالا است، بحث‌های زیادی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فضا را از جمله اولویت‌های استراتژیک در دنیا دانست و اظهار کرد:‌ بر اساس سند جامع کشور دستیابی به فضا به عنوان عالی‌ترین جایگاه قابل توجه ذکر شده است، ضمن آن که در این سند بر توسعه زیر ساخت‌های بومی فضایی نیز تاکید شد.

براری ادامه داد: زیر ساختهای فضایی از جمله اقتصادهای فضا پایه است و بر این اساس یکی از دغدغه‌های ما است و این امر نیز در پژوهشگاه فضایی ایران در حال پیگیری است.

رئیس سازمان فضایی با اشاره به پروژه‌های در دستور کار پژوهشگاه فضایی، ادامه داد: این پژوهشگاه علاوه بر طراحی و ساخت دو ماهواره، سامانه بلوک انتقال مداری را نیز در دستور کار قرار دارد . این بلوک توانمندی کشور را برای قراردادن ماهواره در مدار ۲۵۰ کیلومتر و ۷ هزار کیلومتر فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه توسعه همزمان زیر ساختها و فناوری‌های فضایی، خاطر نشان کرد: زمانی که زیر ساختهای بردباند ایجاد شد، برخی از جوانان کشور در حوزه‌ ارائه سرویس‌ها و اپلیکشن ها وارد شدند و توانستند با ارائه سرویس حمل و نقل اینترنتی رقبای خارجی خود را کنار بزنند.

وی با اشاره به تلاش‌های آمازون برای توسعه بازارهای خود در کشور، اظهار کرد:‌ با روی کار آمدن شرکت‌های ایرانی، آمازون قادر به توسعه بازار خود در ایران نبود که این دو نمونه نشان می‌دهد جوانان توانمند کشور به موقع وارد اپلیکیشن‌ها و سرویس‌ها شدند.

براری با انتقاد از وضعیت توسعه شبکه‌های اجتماعی، دلیل استقبال جامعه به شبکه‌های خارجی را دیر حرکت کردن در این حوزه دانست و ادامه داد: بر این اساس لازم است که همان گونه که اقدام به توسعه فناوری‌های فضایی می‌شود، زیر ساختهای آن ایجاد شود تا متخصصان داخلی در قالب استارتاپ‌ها فعالیت خود را آغاز کنند.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه ایران یک دهه است که رتبه‌ اول خود در منطقه را در حوزه‌ فضایی حفظ کرده است، یاد آور شد: بهترین راهبرد ما برای توسعه فناوری‌های فضایی آن است که حوزه فضایی را به اقتدار اقتصاد فضایی تبدیل کنیم.

براری با اشاره به زیبایی‌های نهفته در حوزه فضا، یاد آور شد: اولویت ما این است که به اسرار نهفته در حوزه فضا آشنایی و معرفت پیدا کنیم و این یکی از مهمترین محورهای نقشه جامعه کشور در حوزه‌ فضا به شمار می‌رود. در این راستا مهم آن است که ظرفیت‌هایی را در کشور ایجاد کنیم تا حوزه فضا را به حوزه‌ اقتصادی تبدیل کنیم.

رئیس سازمان فضایی با اشاره به برگزاری رویداد تخصصی در حوزه‌ پارک‌ها و گردشگاه‌های فضا پایه از سوی پژوهشگاه فضایی، خاطر نشان کرد: بر اساس آمارهای منتشر شده از ۶ منطقه برتر گردشگری دنیا سه مورد از آنها مرتبط با گردشگری فضایی می‌شود و با توجه به ظرفیت‌های گردشگری فضایی در کشور باید نسبت به توسعه این حوزه اقدام کنیم.

براری، وجود تپه‌های شبیه سیاره مریخ و دره ستارگان در کشور را از جمله جاذبه‌های گردشگری فضایی در کشور نام برد و ادامه داد: بر این اساس تلاش داریم تا با همکاری سازمان میراث فرهنگی و بخش خصوصی این مناطق را به فرصت‌های علمی و تحقیقاتی در کشور تبدیل کنیم.

وی وجود آسمان پاک در کشور را از دیگر جاذبه‌های فضایی در کشور نام برد و ادامه داد:‌ از آنجایی که محتوای نجومی علاقه‌مندان زیادی دارد، اخیرا تفاهم‌نامه همکاری میان ناسا و گوگل به امضاء رسیده است تا بتواند با دریافت رویدادهای فضایی آن را برای دنیا پخش کند و از سوی دیگر از آنجا که کشور دارای آسمان جذابی است، با استاندارها در حال مذاکره هستیم تا با جلوگیری از آلودگی نوری موجب خدشه وارد شدن به آسمان پاک کشور نشوند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به پیاده‌سازی ظرفیت فضا بر روی زمین، گفت: بر این اساس تلاش داریم تا در برخی از نقاط کشور که قابلیت پیاده‌سازی ظرفیت‌های فضایی را دارند ، نسبت به شبیه‌سازی‌های فضایی در این مناطق اقدام کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته جهانی فضا آلودگی نوری گردشگری فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۶۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای شش شهر خوزستان در وضعیت آلوده قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، وضعیت هوا امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ منتهی به ساعت ۱۲:۰۰ بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، در ایستگاه‌های شهر اهواز شامل استانداری ۱۳۹، حفاری ۱۱۷و نیوساید ۱۲۷ و پادادشهر ۱۰۶ و شهرهای اندیمشک ۱۰۶، حمیدیه ۱۰۱، دزفول ۱۱۶، ماهشهر ۱۲۷ و هندیجان ۱۲۷ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت آلوده برای گروه‌های قرار گرفت و بر این اساس افراد باید از فعالیت‌های خارج از منزل خودداری کنند.

بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

به گزارش ایمنا، کارگروه آلودگی هوای استان مدارس تمامی مقاطع در شهرهای اهواز، باوی، کارون و حمیدیه را در روز گذشته و را به صورت غیرحضوری اعلام کرد و امروز نیز مدارس تایم صبح شهرهای اهواز باوی کارون خرمشهر آبادان و شادگان تعطیل شدند.

کد خبر 749345

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی