Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@23:34:55 GMT

آغازتدوین استانداردهای رمز ارزها

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۷۰۳۱

 نیره پیروزبخت امروز سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸ در مراسم روز ملی استاندارد از ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور برای تدوین استانداردهای مرتبط با رمزارزها خبر داد و گفت:  طی یک سال اخیر مصوباتی که از سوی هیئت وزیران به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده است، ماموریت های جدیدی را برای این سازمان تعریف کرده که از جمله آن تدوین استانداردهای ملی رمزارز و حوز اینترنت اشیا و دستگاههای مسیریاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی- رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: در اجلاس اخیر ایزو از ۱۶۳ کشور عضو این سئوال مطرح شد که آیا راهبردی در رابطه با هوشمندسازی، فناوری های نوین و اینترنت اشیا دارند که در جریان آن مشخص شد که ایران یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه است.

وی تصریح کرد: با توجه به مصوبه معاون اول رئیس جمهور که به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده، هم اکنون در حال تدوین استانداردهای مرتبط با حوزه رمزارز هستیم.

پیروزبخت ادامه داد:جلسات متعددی در این حوزه برگزار شد که با توجه به مباحث تحریمی ایران با تمام قوا رو به جلو در حال حرکت هستیم و در این حوزه از بسیاری از کشورهای پیشرفته جلوتر حرکت می کنیم.

این مقام مسئول در دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: راهبرد هوشمندسازی و تدوین استانداردهای حوزه فناوری های نوین از جمله دستور کارهای سازمان ملی استاندارد است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون در ایران ۳۳ هزار و ۵۰۰ استاندارد تدوین شده که یک سوم آن در دو دولت اخیر تولید شده است این در شرایطی است که شورای فقهی را تشکیل داده ایم تا بتوانیم به صورت شرعی و با در نظر گرفتن مسائل فقهی  به تدوین استانداردهای حوزه حلال بپردازیم.

پیروزبخت با بیان اینکه تجارت با برند حلال می تواند یکی از مزیت های ایران و فرصتی برای بهره گیری از مزیت های این حوزه باشد، تصریح کرد: ایران پس از چین و ژاپن سومین کشور به صورت مشترک با کره جنوبی است که نظام استاندارد آن از پیشرفت مناسبی برخوردار است.

رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه طی یک سال اخیر، ایران عضویت بسیاری از سازمانهای بین المللی را در حوزه استاندارد کسب کرده است، افزود: تقویت و توسعه نظام استاندارد، عضویت ایران در موسسه استاندارد کشورهای عضو اکو، عضویت ایران در موسسه اندازه شناسی کشورهای آسیا و اقیانوسیه و عضویت ایران در همکاری تایید صلاحیت آزمایشگاهها از جمله این دستاوردها است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان ملی استاندارد رمز ارزها استانداردهای حلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت مهمترین ارزها در بازار تهران/ لیر ترکیه تحت تأثیر چه اتفاقی است؟
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان