Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:19:28 GMT

ایران در حال آماده‌سازی برای جذب فناوری ۵G

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۸۰۴۸

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه ۵G فناوری غالب جهان در دهه آینده خواهد بود از برنامه‌ریزی‌های کشورمان برای جذب فناوری ۵G خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی، در دومین روز اقامت خود در ارمنستان، صبح امروز در پنل ویژه وزرا در اجلاس جهانی فناوری اطلاعات (WCIT-۲۰۱۹) به ایراد سخنرانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات ضمن اشاره به پیشرفت‌های قابل‌توجه ایران در حوزه زیرساخت فناوری اطلاعات در دو سال اخیر به اتصال ۱۰۰ درصدی شهرها و ۷۸ درصدی روستاهای کشور به شبکه ۴G اشاره کرد و افزود: دولت با برنامه‌ریزی و جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی درحال‌توسعه حداکثری زیرساخت‌های ارتباطی است.

آذری جهرمی با تأکید بر اینکه فناوری ۵G فناوری غالب جهان در دهه آینده جهان خواهد بود گفت: ایران در حال آماده‌سازی شرایط و بسترهای لازم برای جذب این فناوری از طریق ایجاد زیرساخت‌ها و نیز افزایش آگاهی و علاقه مردم نسبت به کاربردهای متعدد و متنوعی است که این فناوری برای زندگی آن‌ها به ارمغان خواهد آورد.

وی در ادامه سخنان خود ضمن تجلیل از ظرفیت بالای جوانان مستعد ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات، حمایت از رشد اقتصاد دیجیتال مبتنی بر مشارکت بخش خصوصی و پویایی کشور را یکی از اهداف مهم خود توصیف کرد و با اشاره به طرح نوآفرین گفت: هم‌اکنون در حدود ۵۷۰ استارت‌آپ، ۱۳۹ شرکت بزرگ رشد یافته، ۴۵ شتاب‌دهنده و ۱۵ سرمایه‌گذار مشارکت خود را در این طرح آغاز کرده‌اند.

وزیر ارتباطات اهداف مهم طرح نوع آفرین را تسهیل فضای فرایندهای ایجاد و رشد استارت‌آپ‌ها، ایجاد شفافیت، شناسایی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری، متصل کردن کارآفرینان با دانشگاه و ترویج روش‌های تجارت خلاقانه و مبتکرانه از طریق ارائه مشوق به پروژه‌های برجسته توصیف کرد.

وزیر کابینه دولت دوازدهم با اشاره به همراهی تعدادی از بهترین استارت‌آپ‌های ایرانی با وی در سفر به ایروان که در زمینه‌های حمل‌ونقل، کشاورزی، تبلیغات، انیمیشن، پیام‌رسان، سلامت و تجارت هوشمند فعالیت دارند از شرکت‌کنندگان در اجلاس جهانی فناوری اطلاعات (WCIT-۲۰۱۹) دعوت کرد ضمن بازدید از پاویون ایران در نمایشگاه (Digi Tec Expo) ایروان با ظرفیت‌های جذاب این استارت‌آپ‌ها از نزدیک آشنا شوند.

آذری جهرمی در بخش پایانی سخنان خود به موقعیت جغرافیای استراتژیک ایران میان قفقاز و خلیج‌فارس اشاره کرد و گفت: ایران یکی از بهترین و اقتصادی‌ترین مسیرهای انتقال دیتا میان اروپا، خاورمیانه، جنوب و شرق آسیاست. ایران و ارمنستان همکاری خوبی را برای گسترش اتصال مسیرهای راهبردی انتقال دیتا را در منطقه را آغاز کرده‌اند.

وزیر ارتباطات این‌گونه همکاری‌ها را هموار کننده همگرایی درون منطقه‌ای و اتصال فرا منطقه‌ای و ابزار مؤثری برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و سلطه‌گری قدرت‌ها در حوزه ICT دانست.

محمدجواد آذری جهرمی دیروز در رأس هیئتی متشکل از ۲۰ استارت‌آپ ایرانی به ارمنستان سفر کرد. شرکت در اجلاس جهانی فناوری اطلاعات (WCIT-۲۰۱۹)، حضور در نمایشگاه تخصصی کشور ارمنستان (۲۰۱۹Digi Tec Expo)، دیدار با نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان و هاکوپ آرشاکیان وزیر حمل و نقل و ارتباطات ارمنستان و سایر همتایان خارجی و رایزنی برای ایجاد بازار منطقه‌ای و بین‌المللی برای استارتاپ‌های ایرانی ازجمله اهداف سفر وزیر ارتباطات به ارمنستان است.

بنا بر اعلام وزارت ارتباطات، نمایشگاه تخصصی Digi Tec ارمنستان از ۱۴ تا ۱۷ مهرماه در محل مجموعه کارن دمیرچیان ایروان و در حوزه‌هایی همچون سیستم‌ها و ابزار IT، راه‌حل‌های شبکه جهانی و نرم‌افزاری، امنیت سایبری، راه‌حل‌های ارتباط از راه دور و شبکه، تکنولوژی موبایل و اپلیکیشن‌ها، طراحی و انیمیشن، فناوری چندرسانه‌ای و بازی، راه‌حل‌های تکنولوژیک برای کسب‌وکار و آموزش فناوری در حال برگزاری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فناوری 5G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است