Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتماً شما هم مثل خود من به جای این‌که سراغ کلینیک پزشکی و یا کلینیک های دندانپزشکی بروید و ببینید چه مشکلی دارید وسوسه شده‌اید تلفن همراه‌تان را بردارید و از اینترنت سوال کنید:

موهام واسه چی می‌ریزه؟ معده‌م چرا می‌سوزه؟ این خال‌های روی پوست دستم چرا می‌زنه؟

و اینترنت هم بلافاصله برای شما جواب‌های تقریباً یکسانی آماده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تقریباً همه‌ی ماهایی که حداقل یک‌بار هم شده این کار را کرده‌ایم می‌دانیم که اینترنت اکثر اوقات به سوال‌های پزشکی ما فقط یک جواب می‌دهد:

«متاسفانه مریضی مهلک و کشنده‌ای دارید».

برای همین هم اکثر پزشک‌ها حسابی از دست اینترنت و این اطلاعات بدبینانه‌اش کلافه می‌شوند.

اما ما می‌خواهیم به شما آموزش دهیم چطور از اینترنت در مورد مسائل پزشکی استفاده کنید که واقعاً جواب بدهد و مریضی یا حال بدتان، بدتر از قبل نشود.

چطور متوجه شویم یک سایت پزشکی تخصصی است یا خیر؟

اولین و مهم‌ترین سوال این است که از خودتان بپرسید: هدف یک سایت پزشکی چیست؟

قطعاً هدف چنین سایتی نمی‌تواند چیزی جز کمک کردن باشد. کمک به افرادی که دچار یک عارضه‌ی پزشکی شده‌اند و دارند با استرس دنبال جواب یک سوال مهم می‌گردند. «آیا سلامتی‌ام دچار مشکل شده؟»

اما آیا می‌شود با کلماتی که در یک سایت نوشته شده‌اند تشخیص داد که کسی سالم است یا خیر؟ پزشکان حتی زمانی که صددرصد مطمئن‌اند کسی مرده است دست به آزمایش‌هایی می‌زنند تا از این مسئله را ثابت کنند. پس نباید انتظار داشته باشیم اینترنت بتواند سلامتی ما را کنترل کند.

بنابراین سه ویژگی اصلی یک سایت پزشکی تخصصی را در زیر برای‌تان می‌نویسم.

1.   این سایت‌ها نباید برای شما نسخه تجویز کنند

یک سایت پزشکی تخصصی سایتی است که شما به محض ورود به آن با تجویز نسخه مواجه نشوید. مثلاً فرض کنید موهای‌تان در حال ریزش است. این مشکل را در اینترنت سرچ میکنید و با سایتی مواجه می‌شوید که ادعا می‌کند:

«اگر از شامپوهای مخصوص و دست‌ساز و طبیعی دکتر طاسیان استفاده کنید دیگر حتی یک تار مویتان هم نخواهد ریخت»

پیشنهاد من به شما این است که سریع آن سایت را ببندید و فرار کنید.

یک مرجع تخصصی پزشکی می‌داند بیماری هر مراجعی با دیگری فرق دارد. بنابراین بدون بررسی همه‌جانبه‌ی نشانه‌های بیماری غیرممکن است بشود دارو تجویز کرد.

یک نکته‌ی مهم دیگر در این بخش باقی می‌ماند. گاهی افراد فکر می‌کنند در مورد مریضی‌های جزئی مانند سرماخوردگی، هیچ نیازی به تجویز پزشک نیست. درمان تمام سرماخوردگی‌ها یک‌سان است. کافی است یک هفته استراحت کنید و قرص و شربت‌هایی را که از تجویز قبلی دکترتان باقی‌مانده را مصرف کنید.

این یک باور کاملاً غلط است که در استفاده در اینترنت نیز رواج داد. گاهی ممکن علائم بیماری شما آشنا به نظر برسند، یا شبیه به علائمی باشند که در اینترنت خوانده‌اید. اما ممکن است منشأ بیماری، و دلایلش کاملاً متفاوت باشند. بنابراین مصرف داروهایی که اینترنت برای شما تجویز می‌کند ممکن است خطرناک باشد.

این داروها نه تنها وضع شما را بهبود نمی‌بخشند، حتی ممکن است در برخی موارد برای بیماری شما زمان مناسب جت پیشرفت و خطرناک شدن را بخرند.

2.   نباید بیماری شما راتشخیص دهند، بلکه تنها باید احتمالات را بررسی کنند

اگر در اینترنت سرچ کردید «دلیل سوزش پا» و با سایتی مواجه شدید که می‌گفت صددرصد دچار سرطان خون هستید، سعی کنید حتی اگر سوزش پای‌تان دارد دیوانه‌تان هم می‌کند با تمام سرعت از آن سایت پا به فرار بگذارید.

یک سایت پزشکی تخصصی فقط احتمالاتی را که ممکن است نشانه‌ی بیماری شما در آن باشد را بررسی می‌کند و هیچ‌گاه مطلقاً نمی‌گوید که دارای چه مشکلی هستید.

سایت‌هایی که همیشه مطمئن‌اند شما چه مشکلی دارید و آن را صراحتاً به شما اعلام می‌کنند حرفه‌ای نیستند. همانطور که در قسمت قبلی گفتیم، علائم برخی از بیماری‌ها مشابه است و نمی‌شود فقط با اطلاعات یک سایت بیماری را تشخیص داد.

پس لطفاً به حرف سایت‌هایی که مطمئن‌اند شما چه مشکلی دارید گوش ندهید. چون ممکن است تاثیر بسیار منفی در روحیه‌ی شما داشته باشد و شما را دچار عارضه‌هایی کند که قبل از آن نداشته‌اید.

3.   باید شما را به یک متخصص ارجاع دهد

یک سایت پزشکی تخصصی اگر واقعاً بخواهد به شما کمک کند باید به شما یک لیست از نام بهترین متخصصانی که می‌شناسد بدهد. چون این سایت پزشکی تخصصی می‌داند نمی‌تواند از پشت صفحه‌ی مانیتور، آن هم فقط با نوشته‌های سیاه‌رنگ روی صفحه کاری برای بهبود وضع شما بکند.

چه سایت‌هایی این ویژگی‌ها را دارند؟

سایت‌های زیادی را می‌توان پیدا کرد که دارای ویژگی‌هایی از این دست باشند. اما به هر حال همه‌ی آن‌ها سیاره‌ی دارای حیات نیستند. پیشنهاد خود ما به شما سایت مدآوا است.

سایت مدآوا یک مرکز تخصصی است که در حال حاضر بر روی انتشار محتوای معتبر در دنیای پزشکی تمرکز کرده است.

سایت مدآوا دقیقاً فاکتورهایی که برای‌تان گفتیم را دارد. می‌توانید همین حالا به آن سر بزنید ببینید که اگر دندان‌درد دارید به‌جای تجویز دستمال بستن به فک، شما را به کلینیک دندانپزشکی راهنمایی می‌کند.

در زمینه‌های دیگر نیز اگر به دنبال مراکز درمان معتبر می‌گردید می‌توانید به صفحه‌ی جستجوی پزشک متخصص در مدآوا مراجعه کنید. در بخش جستجو پزشک متخصص بهترین و مجرب‌ترین پزشکان متخصص کشور جمع‌آوری شده‌اند و مدآوا براساس نیاز شما در قسمت جستجو پزشک متخصص بهترین گزینه را پیشنهاد خواهد داد.

مقالات مفید در مدآوا

همان‌طور که گفتیم مدآوا در حال حاضر در زمینه‌ی انتشار مقالات به روز و مفید بیشترین فعالیت را دارد.

می‌توانید این مقالات را در بخش مقالات سایت مدآوا پیدا کنید و از آنان نهایت بهره را ببرید. آن هم بدون این‌که هرلحظه نگران باشید سرطان گرفته باشید و خودتان خبر نداشته باشید.

دسته‌بندی مقالات حال حاضر در سایت مدآوا به گونه‌ای است که بیشتر تمرکز خود را بر روی سلامت گذاشته‌اند برای همین مطالب این مقالات به سه دسته‌ی زیر تقسیم می‌شود:

اطفال دندان پزشکی سلامت پوست، مو، زیبایی سخن آخر

هرچند فعالیت‌های اینترنت قابل کنترل نیستند و هر شخص با هرنیتی می‌تواند در آن فعالیت کند، و همین موضوع محیط اینترنت را به مقدار زیادی خطرناک می‌کند. اما این خود ما هستیم که باید بیاموزیم چگونه از این پدیده به شکلی موثر و مفید استفاده کنیم که در نهایت ما را به سرطان دچار نکند.

اگر شما هم چنین سایت‌های مفیدی سراغ دارید حتماً با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سایت پزشکی تخصصی متخصص اطفال کلینیک دندانپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز

  برای بررسی ماجرا باید به یک هفته قبل برگردیم؛ زمانی که خبری کوتاه در فضای مجازی جنجالی شد. براساس این خبر، ۲۹ شرکت‌کننده در یک مهمانی شبانه در باغی دراطراف شیراز به علت استفاده ازمشروبات الکلی تقلبی مسموم وبه بیمارستان‌های شیراز منتقل شدند. ساعتی بعد مشخص شد، شرکت‌کنندگان در مهمانی، پزشکان سرشناس استان فارس بودند. 

مرگ پزشک مشهور 
دو روز بعد ازحادثه اعلام شد یک پزشک خانم متخصص پوست و مو و رتبه هفتم این تخصص به علت استفاده ازاین مشروبات، جانش را از دست داده وهمسرش که متخصص چشم‌پزشکی است،دچارعارضه کلیوی شده است.یک مقام آگاه در این باره به جام‌جم گفت: «مهمانی دراطراف شیراز برگزار شده بود ومیزبان اقدام به خرید مشروباتی کرده بود که به صورت دست‌ساز پر شده بودند. میزبان خودش پزشک نبودامااغلب مهمانان ازپزشکان بودند؛خانم دکتر پس ازمصرف مشروب، فوت کرد.دستگاه قضایی به این ماجرا ورود کرده است.با توجه به میزان صدمات مصرف مشروبات الکلی، مهمانان مقدار زیادی مشروب خورده بودند.» 

واقعیت ماجرا چیست؟
در حالی که اخبار در فضای مجازی از مسمومیت ۲۹‌پزشک دراین حادثه خبر می‌داد اما افشین محمدی دره شوری معاون دادستان شیراز و سرپرست دادسرای جنایی و جرایم امنیتی این شهر درباره جزئیات این حادثه گفت: در این ماجرا شش نفر دچار مسمومیت شدند که یک خانم دکتر جانش را از دست داده است.وی افزود: در حال حاضر همه مسمومان از بیمارستان مرخص شده و کسی در بیمارستان بستری یا در کما نیست. اطلاعات منتشر شده در فضای مجازی غیر‌واقعی است.  به گفته معاون دادستان شیراز تاکنون سه نفر در رابطه با این حادثه بازداشت شده و تحقیقات برای دستگیری افراد مرتبط با این حادثه ادامه دارد. 
دکتر مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به این‌که افراد مسموم آن تعدادی که مطرح شده نیستند، تاکید کرد: اعدادی که ازافراد مسموم و بستری اعلام می‌شود واقعی نیست؛ این حادثه در یک مهمانی شخصی رخ داده و اکثر افراد حاضر در آن جزو کادردرمان بخش خصوصی بودند.وی افزود: تمام افرادحاضر در مهمانی پزشک نبودند و این ادعاها هم درست نیست.یکی از کاربران فضای مجازی مدعی شده، مشروبات استفاده شده در این مهمانی مرگبار، ویسکی پلمب شده بود که به اصطلاح اصل نامیده می‌شود اما در واقعیت، این مشروبات تقلبی و دست‌ساز و حاوی الکل صنعتی بوده است.
روابط عمومی سازمان نظام پزشکی شیراز هم به جام‌جم اعلام کرد، دراین رابطه پرونده‌ای درنظام پزشکی مطرح نشده و پزشک فوت شده عضو نظام پزشکی جهرم بود‌. 

دیگر خبرها

  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟