Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعریف دو میدان برای ورودی شهر فاروج از سمت شهرستان قوچان و خروجی شهر از سمت شهرستان شیروان، چند سالی است که در برنامه های شورای شهر و شهرداری مطرح شده اما هنوز این طرح ها مجال خارج شدن از روی کاغذ را نیافته است.

خبرگزاری شبستان _ فاروج؛ ‌چندین سال است که از تعریف دو میدان برای ورودی شهر فاروج از سمت شهرستان قوچان و خروجی شهر از سمت شهرستان شیروان به عنوان مقدمه ساماندهی مبلمان این مبادی یاد می شود اما به رغم اینکه بارها شورای شهر در مصاحبه هایشان با رسانه های مختلف خبر از مصوب شدن و عملیاتی شدن دو میدان در آینده های نزدیک داده اند اما همچنان این طرح ها بر روی کاغذ باقی است و  این در حالی است که بخشی از مشکلات ترافیکی و نقاط حادثه خیز شهرستان به ویژه در بخش خروجی فاروج از سمت شهرستان شیروان به تعیین تکلیف این میدان ها مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

میدان های  تعریف شده در ورودی های شهر فاروج  تعیین تکلیف نشده است

معاون فرماندار فاروج در این خصوص گفت: انجام سایر اقدامات برای ورودی شهر منوط به تعیین تکلیف میدان های  تعریف شده است تا بعد از عملیاتی شدن بتوان به طرح های متناسب با این فضاها اندیشید.

 

رضا قاسم زاده افزود: به رغم برگزاری سه جلسه شورای ترافیک از ابتدای سال، تعیین مهلت 10 روزه به شهرداری برای ارائه جزئیات طرح های میدان ها در ورودی شهر، هنوز حرکتی صورت نگرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه اعتبار مجزایی برای ورودی شهر با توجه به قرار گرفتن به عنوان پیشانی خراسان شمالی اختصاص نیافته است، گفت: در اعتبارات تملک دارایی ها که به شهرداری اختصاص می یابد، بخشی از ارقام برای توسعه فضای سبز و کمک به زیباسازی شهر است.

 

قاسم زاده گفت: در شورای ترافیک تمام موارد مربوط به میدان ها بررسی و به شهرداری برای تعیین تکلیف اعلام شده اما هنوز اقدامی از سوی شهرداری صورت نپذیرفته است.

 

وی با اشاره به در دست بازنگری بودن طرح تفصیلی شهر فاروج گفت: این روند می تواند به بهبود شرایط کمک کند اما به رغم جانمایی یکی از میدان های جدید هنوز ریز پروژه ها از سوی شهرداری به کمیته فنی و شورای ترافیک شهرستان ارائه نشده است.

 

باز هم پای اعتبارات در میان است

شهردار فاروج هم گفت: کمبود اعتبارات از یک سو، رقم پایین تخصیص ها از سوی دیگر بر روند فعالیت ها اثر گذاشته و آن را کُند کرده است.

 

مجتبی حسین پوران افزود: با توجه به محدودیت های اعتباری، طرح خاصی برای مناسب سازی ورودی شهر نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه از دو میدان تعریف شده در ورودی شهر از دو سمت قوچان و شیروان، میدان مسیر قوچان مصوب نشد، بیان داشت: ساخت میدان در مسیر ورودی شهر از سمت شهرستان شیروان به تصویب رسیده اما در تملک مسیر هنوز کار به پایان نرسیده و توافقی صورت نگرفته است.

پایان پیام/640

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی مسجد پیاده روی اربعین اربعین کانون های فرهنگی هنری مساجد زائران اربعین حسینی کانون های مساجد بیرجند مواکب الاتحاد موکب اربعین میدان ورودی شهر شهرستان فاروج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس

استاندار هرمزگان گفت: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز در بازدید از تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه‌ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

نماینده عالی دولت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه متوسط پیشرفت کلی پروژه 57 درصد است به غیر از فاز چهارم سایر فازها پیشرفتی بالای 65 درصد دارند اظهار داشت: فاز چهارم به عنوان فاز اصلی چند مسئله دارد در حوزه مهندسی و تامین کالاهای زمان بر دارد که در جلسه مشترکی که برگزار شد تصمیماتی برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. 

وی ادامه داد: چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود بر همین مبنا برق مورد نیاز تامین شده شبکه انتقال هم کشیده خواهد شد و با رفع معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم. 

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم بر اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس گفت: برای این شهرک تصمیم‌گیری شد شبکه فاضلاب از طریق سرمایه‌گذار با اعتبار 1500 میلیارد تومان ایجاد شود و تا ماه‌های آینده این پروژه نیز شروع شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلند مدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح 3 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از 1500 واحد دیگر در سال 1404 در شهر بندرعباس گفت: با توجه به پروژه 15 هزار واحدی شهر بندرعباس و همچنین برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب بلند مدت و جامع دیده شده است. 

گفتنی است استاندار هرمزگان با حضور در تصفیه خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری ادامه دارد
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ساماندهی ورودی‌ سبزوار
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت