Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-مایک پومپئو در سفر هفته قبل خود به واتیکان در یک کنفرانس مطبوعاتی ادعا کرد که دولت چین از شهروندان خود می‌خواهد دولت را ستایش کنند، نه خدا را!

وزارت بازرگانی آمریکا از تحریم 28 سازمان و شرکت مستقر در چین به دلیل آزار اقلیت مسلمان "اویغورها' در استان "شین‌جیانگ" این کشور خبر داد.

به گزارش  "خبرگزاری فرانسه"، بسیاری از سازمان‌های حقوق بشری، چین را به بازداشت گروه زیادی از مسلمان در اردوگاه‌های کار اجباری محکوم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادعایی که چین آن را در ماه‌های قبل مکررا رد و اعلام کرده است که این افراد "حامیان گروه‌های افراطی" هستند و که دوران "کارآموزی و آموزش حرفه‌ای" خود را می‌گذارند.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند بیش از یک میلیون  مسلمان "اویغور" و دیگر گروه‌های مسلمان در استان شین‌جیانگ چین در اردوگاه کار اجباری بازداشت هستند/ خبرگزاری فرانسه

شرکت‌های تحریمی از این پس در فهرستی قرار می‌گیرند که امکان خرید محصولات از آمریکا را بدون مجوز مخصوص از واشنگتن ندارند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه این تحریم‌ها در تنش جنگ تجاری چین و آمریکا قوت می‌گیرد.

 ۲۸ سازمان و شرکت چینی شامل شرکت‌های فناورانه و دولتی هستند که در ساخت تجهیزات نظارتی تخصص دارند. آنها برای "شنود" اقلیت‌های مسلمان "اویغور"، "قزاق" و دیگر گروه‌های مسلمان تجهیزاتی را ساخته و در اختیار نهادهای حکومتی چین قرار می‌دهند.

این اولین باری نیست که نهادهای ذی‌صلاح تجاری آمریکا شرکت‌های چینی را تحریم می‌کنند.

در ماه "می" دولت ترامپ غول بزرگ ارتباطی "هووای" چین را به دلیل ترس امنیتی به لیست تحریمی‌های خود اضافه کرد.

سازمان امنیت عمومی استان شین‌جیانگ و ۱۹ سازمان کوچکتر دولتی در این فهرست قرار دارند.

"هیک ویژن" یکی از شرکت‌های تحریم شده توسط آمریکا/ این شرکت در ساخت تجهیزات نظارتی تخصص دارد/ عکس: بی‌بی‌سی

چین در سال‌های اخیر عملیات امنیتی گسترده‌ای را در استان شین‌جیانگ در غرب این کشور  علیه اقلیت مسلمان آغاز کرده است.

گروه‌های حقوق بشری اعلام کرده‌اند: چین مسلمانان اویغور و دیگر گروه‌های مسلمان را در بازداشتگاه کار اجباری نگه داشته است. براساس ادعای این سازمان‌ها، در این اردوگاه‌ها آنها مجبور به انکار اسلام، صحبت به زبان "چینی" و اطاعت از آموزه‌های دولت کمونیستی هستند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از واشنگتن نوشت: این اقدام چین یادآور اردوگاه‌های آلمان نازی است.

اما چین می‌گوید آنها در "مراکز آموزش حرفه‌ای" شرکت می‌کنند. آنها مهارت شغلی دیده و با جامعه چینی ادغام شود.

بی‌بی‌سی از کمپی بازدید کرده که در آن تفکر ایغورها تغییر می‌کند/ عکس: بی‌بی‌سی

آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر "شنود صوتی" توسط سازمان‌های چینی در استان "شین‌جیانگ" را محکوم کرده‌اند.

مایک پومپئو در سفر هفته قبل خود به واتیکان در یک کنفرانس مطبوعاتی ادعا کرد: دولت چین از شهروندان خود می‌خواهد دولت را ستایش کنند، نه خدا را!

در ماه ژوئیه  بیش از 20 کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل نامه‌ای مشترک را با انتقاد از رفتار چین با اویغورها و سایر مسلمانان امضا کردند.

"جان سولیوان" دیپلمات رده ارشد آمریکا در مجمع عمومی ماه گذشته سازمان ملل اقدامات چین در خصوص ایغورها را "سرکوبی وحشتناک" خواند و آن را سرزنش کرد.

وی افزود: این کمپ‌ها حرکتی سیستماتیک برای توقف آزادی‌های مذهبی در چین است.

سالیوان گفت: چین مانع نماز و قرآن خواندن مسلمانان شین‌جیانگ شده و تعداد زیادی از مساجد را تخریب کرده است.

اویغورها  قومی مسلمان هستند. آنها حدود 45 درصد از جمعیت منطقه "شین‌جیانگ" را تشکیل می‌دهند. 40 درصد جمعیت منطقه نیز چینی‌های قبیله "هان "هستند

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل

شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا، اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود در مالزی را به دلیل ضرر مالی تعطیل کرده است؛ تحریم این رستوران‌ها در کارزار تحریم برندهای حامی رژیم صهیونیستی توسط شهروندان مالزیایی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماه‌ها تحریم مداوم کسب‌وکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.

کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

نقشه‌های گوگل نشان می‌دهند که کدام فروشگاه‌های کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» به‌روزرسانی کرده‌اند.

یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیت‌های فروشگاه کی اف سی می‌داند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.

این شرکت در بیانیه‌ای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی اف سی انجام داده است.

این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاه‌های آسیب‌دیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینه‌سازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاه‌های عامل ارائه شد.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید می‌کند.

این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.

وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.

بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.

کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.

برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فیلم| رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان
  • رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان | ویدئو
  • توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمان
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان