Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار، محمدرضا طلایی با بیان اینکه امسال برای پنجمین سال متوالی، پاویون جمهوری اسلامی ایران در جیتکس ۲۰۱۹ با حضور ۱۰ شرکت دانش‌بنیان برپا شده است، گفت: جیتکس ۲۰۱۹ با حضور ۴۵۰۰ شرکت ICT افتتاح شده و تا پنج‌شنبه ۱۸ مهرماه به فعالیت خود ادامه می‌دهد؛ ضمن اینکه در کنار برپایی پاویون، یک هیات تجاری متشکل از ۱۳ شرکت نیز دعوت شده‌اند که از این رویداد بازدید خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار افزود: این پاویون با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق توسعه صادرات و تعاملات بین‌المللی و کریدور صادرات دانش‌بنیان برپا شده است و در عین حال، حمایت اتاق‌های بازرگانی ایران و تهران، کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران و فدراسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران را همراه دارد.

وی تصریح کرد: فردا (چهارشنبه ۱۷ مهرماه ۹۸) همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجارت و صنعت فاوای ایران نیز در محل مرکز تجارت جهانی دوبی برگزار می‌شود که بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده، تاکنون پاویون کره جنوبی، روسیه و چین برای حضور در این رویداد، اعلام آمادگی کرده اند. همچنین با هماهنگی با مرکز تجارت جهانی دوبی، اطلاع‌رسانی برای همه شرکت‌های حاضر در جیتکس انجام می‌گیرد تا افرادی که تمایل دارند در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران حضور فعالی داشته یا مشارکت کنند، در روز چهارشنبه در سالنی که از قبل رزرو شده، حضور یابند.

طلایی ابراز امیدواری کرد تا شرکت‌های حاضر در این حوزه، نسبت به انعقاد قرارداد با طرف‌های خارجی اقدام کنند.

به گفته وی، نمایشگاه جیتکس به عنوان پل ارتباطی ایران با سایر کشورها، برای انتقال فناوری به داخل کشور و نیز رشد و توسعه صادرات به شمار می‌رود و پاویون جمهوری اسلامی ایران در کنار ۶۴ پاویون از کشورهای مختلف جهان، در سالن شماره یک مرکز تجارت جهانی دبی در کشور امارات برپا شده است.

کد خبر 4740985 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جیتکس شرکت های دانش بنیان محمدرضا طلایی نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی شرکت دانش بنیان اربعین 98 فناوری نانو هوش مصنوعی محمد جواد آذری جهرمی گوگل ایستگاه فضایی بین المللی دانشگاه تهران فیس بوک جایزه نوبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت طالبان با یک هیأت بزرگ اقتصادی امروز با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت به استان سیستان و بلوچستان در ایران سفر کرد.

شرکت در نشست «امکان‌سنجی و تسهیل روند همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور» و رایزنی درباره توسعه روابط تجاری و ترانزیتی بین ایران و افغانستان با محوریت سیستان از اهداف این سفر است.

پیش از این یک هیأت اقتصادی سی و دو نفری از افغانستان به سرپرستی ملا عبدالغنی برادر که در ترکیب آن سه وزیر و معاونان تعدادی از وزارتخانه‌ها حضور داشتند به ایران سفر کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • همایش هفته حج در سنندج برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش اندیشه تمدنی در اندیشه امام علی (ع)