Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@02:15:26 GMT

عجیب‌ترین کودکان دنیا

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۲۶۱۹

عجیب‌ترین کودکان دنیا

کودکان زیادی در سراسر دنیا با چالش‌های عجیبی متولد می‌شوند که هر انسانی را شگفت زده می‌کند. ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برخی کودکان از آغاز زندگی با چالش‌های بزرگی مواجه هستند و برخی دیگر هم توانایی‌های عجیبی دارند که وجود این توانایی‌ها در یک کودک دور از انتظار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر یک از این کودکان منحصر به فرد، یک داستان زندگی باورنکردنی برای گفتن دارند که در ادامه این مطلب به نمونه‌هایی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

کوچک‌ترین بچه دنیا

در سال 2006 کودکی در آمریکا متولد شد که تنها 21 هفته سن داشت. این در حالی است که هیچ انسانی در خارج از رحم مادر زودتر از 23 هفته زنده نخواهد ماند، ولی این کودک که آملیا نام داشت زنده ماند. او که در هنگام تولد تنها 500 گرم وزن داشت حتی در آن توانایی گریه کردن را هم نداشت. آملیا با چند ماه زندگی در دستگاه در بیمارستان از آنجا مرخص شد و هم اکنون با سلامتی زندگی می‌کند.

پسر قورباغه‌ای

در سال 2007 در نپال کودکی متولد شد که پزشکان همچناندر مورد ویژگی های آن شگفت زده اند. این کودک فاقد گردن و سرش بسیار بزرگتر از بدنش بود. همچنین چشمان بسیار بزرگی داشت که اورا شبیه به قورباغه کرده بود. او تنها نیم ساعت زنده بود، اما در همین مدت کم هم توجه جمعیت عظیمی را به خود جلب کرد. مادر این کودک اظهار کرده بود در دوران بارداری هیچ داروی مصرف نکرده است و هیچ مشکل جسمی و روحی در دوران بارداری نداشته است.

پسر بچه سه دست

در سال 2008 در چین کودکی به دنیا آمد که در کمال تعجب سه دست داشت. این بیماری بسیار نادر به علت مشکلات ژنتیکی در او به وجود آمد و باعث تشکیل سه دست در او شد. پزشکان پس از یک عمل طاقت فرسا موفق شدند بازوی سوم این کودک را جدا و او را درمان کنند.

پسری با ظاهری شبیه ماهی

در یک اتفاق نادر کودک چینی که با یک بیماری پوستی متولد شده بود، دارای پوستی بود که از سر تا پا با فلس پوشیده شده بود، به همین دلیل به او لقب پسرماهی داده اند. متاسفانه این بیماری یک بیماری لاعلاج است که به علت خارش مداوم و محدودیت حرکتی، کیفیت زندگی را محدود می‌کند. آب سرد و برخی کرم‌های دارویی کمی او را تسکین می‌دهند. این بیماری پوستی ارثی است و وقتی هر دو والد ژن این اختلال را داشته باشند به کودک منتقل می‌شود. بیش از 16 هزار کودک هر سال با این بیماری به دنیا می‌آیند.

دختر پری دریایی

نوزادانی که با این بیماری به دنیا می‌آیند پاهایشان به هم متصل است. برخلاف بیشتر کودکانی که با سندروم پری دریایی به دنیا می‌آیند، پا‌های شیلو به دلیل مسیر شریان‌های خون اصلی در پاهایش قابل جداسازی نیستند. این بیماری باعث شده شیلو رحم، مثانه یا روده بزرگ نداشته باشد و تنها یک کلیه نسبتا سالم داشته باشد.

او به مدرسه رفت و الهام بخش کودکان سراسر جهان شد و در سال 2009 تولد 10 سالگی خود را جشن گرفت، اما در همان سال به دلیل تبدیل سرماخوردگی به ذات الریه و ناتوانی جسمش برای مبارزه با آن به ایستگاه آخر زندگیش رسید.

دختر یک ساله با بدنی 80 ساله

وجود یک بیماری و اختلال پوستی نادر در کودک یک ساله چینی سبب شد تا او مانند یک زن 80 ساله به نظر برسد. این دختر که در سال 2011 به دنیا امد "یوکسین" نام دارد و به سبب بیماری اش لقب مادر بزرگ را گرفته است. گفته می‌شود که او به یک بیماری بسیار نادر پوستی بنام کاتیس لاکسا مبتلا است. کاتیس لاکسا به بافت‌های پوستی بدن حمله می‌کند و باعث چروکیدگی، شل شدن اندام‌های پوستی و از بین بردن سلول‌های جوان پوست خواهد شد.

 نوزاد7 کیلویی

در سال 2007 و در سیبری کودکی متولد شد که رکورد سنگین‌ترین نوزاد متولد شده را شکست. او در زمان تولد نزدیک به 7.75 کیلوگرم وزن داشت. مادر او می‌گوید در زمان بارداری همه چیز مصرف می کرده است و بیشتر غذاهایش حاوی کربوهیدرات بوده است. فرزند قبلی این مادر هم بیش از 5 کیلوگرم در زمان تولد وزن داشته است.

دختر بچه یک چشم

در سال 2006 دختری به دنیا آمد که تنها دارای یک چشم بر صورتش بود. به گفته پزشکان این دختر بچه هندی به علت استفاده مادرش از قرص‌های ضدسرطانی به این صورت بدنیا آمده بود، این درحالی است که برخی از پزشکان دیگر، تنها مشکلات ژنتیکی را عامل این رخداد می دانند. این دختر نتوانست زیاد زنده بماند و پس از یک روز فوت کرد.

پسری که سالی 5 بار می میرد

در شهر گلاسکو در کشور اسکاتلند پسری زندگی می‌کند که دچار سندرمی خاص است که باعث می‌شود قلب او ناگهان از کار بیفتد. قلب او معمولا در هر حمله 7 دقیقه از کار می‌افتد و در این مدت اعضای خانواده وی که همگی برای کار با دستگاه شوک الکترونیکی آموزش دیدند وی را کمک می‌کنند. بیماری او سندرم مرگ ناگهانی نام دارد.

کودکی که از گرما می میرد

کودکی که به خاطر ابتلا به یک بیماری ژنتیکی نادر، بدن او قادر به تبادل حرارت با محیط نیست و در واقع هیچگاه عرق نمی‌کند از موارد عجیب دیگر است. پدر و مادر این کودک مجبورند همیشه او را با استفاده از دستگاه‌ها خنک کننده، اسپری آب و تکه‌های یخ خنگ نگاه دارند، در غیر اینصورت احتمال مرگ کودک بر اثر بالارفتن زیاد دمای بدنش وجود دارد.

پسری که همیشه کودک باقی می ماند

در سال 1989 کودکی به دنیا آمد که هنوز ویژگی‌های یک پسربچه با صورت تپل و صدای تیز را دارد. او به دلیل بیماری نادری به نام سندروم هایلندر هنوز به سن بلوغ نرسیده است، زیرا این بیماری روند پیری جسم را بسیار کند می‌کند. به نظر می‌رسد روند رشد او تا نوجوانی عادی بوده و سپس متوقف شده است.

منبع : باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

 

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از دوستی سریع‌ترین و کندترین حیوانات دنیا
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • غرق شدگی کودکی تیرانی در کانال آب