Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - طراحی و بومی‌سازی ریبویلر پشتیبان برج متان‌زدا، اجرای سند جامع مدیریت پسماند، انجام 5 هزار نفرساعت فعالیت بازرسی فنی و برنامه‌ریزی برای حضور در سومین جایزه سرآمدی شرکت ملی گاز ایران از مهم‌ترین اقدام‌های پالایشگاه گاز ایلام در هفته‌های اخیر است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، کارکنان پالایشگاه گاز ایلام موفق به طراحی و ساخت ریبویلر پشتیبان برج متان‌زدا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یوسف عزتی، رئیس مهندسی عمومی و اجرای طرح‌های پالایشگاه گاز ایلام با اعلام این خبر گفت: در طراحی و ساخت اولیه ریبویلر برج متان‌زدا، از مبدل سه جریانه با تکنولوژی BAHX استفاده شده که تکنولوژی ساخت آن در اختیار چند سازنده محدود در دنیاست.
وی افزود: با وجود به‌روز بودن این تکنولوژی، در صورت آسیب‌دیدگی به دلیل نوع و نحوه ساخت، امکان تعمیر تجهیز یادشده در داخل و خارج کشور میسر نبود و تنها راهکار رفع مشکل نیز تعویض آن بود، به همین علت با آسیب‌دیدگی این تجهیز در چند سال قبل، مجبور به خرید دوباره شدیم.
رئیس مهندسی عمومی و اجرای طرح‌های پالایشگاه گاز ایلام با بیان اینکه نبود امکان تعمیر ریبولر پشتیبان برج متان‌زدا می‌توانست تولید پایدار پالایشگاه را تحت تاثیر قرار دهد، اظهار کرد: این نقص باید به نحو مطلوبی برطرف می‌شد، از آنجا که نتایج بررسی‌های فنی نشان‌دهنده امکان آسیب‌دیدگی در یک بخش از تجهیز بود، تهیه مبدل پشتیبان برای آن در دستور کار قرار گرفت.
عزتی ادامه داد: سرانجام با استفاده از توان ساخت داخل یک مبدل پشتیبان از نوع پوسته و لوله با بهره‌گیری از تکنولوژی Tube Insert طراحی و ساخته شد و در تعمیرات اساسی امسال نصب و راه‌اندازی کردیم. بر این اساس گامی دیگر در راستای تولید پایدار و رونق تولید با استفاده از توان ساخت داخل برداشته شده است.
انجام 5 هزار نفرساعت فعالیت بازرسی فنی در پالایشگاه گاز ایلام
بهزاد پرچم‌پور، رئیس بازرسی فنی شرکت پالایش گاز ایلام گفت: بازرسی فنی ضامن افزایش ضریب اطمینان عملکرد تجهیزات در راستای تولید پایدار است و دستیابی به این مهم بدون داشتن یک برنامه مدون و جامع بازرسی فنی، میسر نمی‌شود.
وی افزود: بازرسی فنی پالایشگاه گاز ایلام با داشتن برنامه مدون و جامع و اجرای بخش مهم آن در بازه تعمیرات اساسی امسال، موفق به انجام 5 هزار نفرساعت فعالیت بازرسی فنی در چهار بخش اصلی شامل بازرسی مکانیک، جوشکاری، خوردگی، برق و ابزار دقیق شده است.
رئیس بازرسی فنی شرکت پالایش گاز ایلام از صدور دستورعمل جوشکاری بیش از 488 اینچ جوش برای جوش‌های معیوب، انجام 3 هزار اینچ جوش آزمون رادیوگرافی و انجام 634 اینچ جوش تست مایعات نافذ در تعمیرات اساسی امسال خبر داد و گفت: صدور دستورعمل رنگ‌آمیزی و نظارت بر اجرای بیش از 10 تجهیز، ضخامت‌سنجی برای بیش از 50 مورد تجهیز ثابت و پایپینگ و صدور دستورعمل تعمیراتی در موارد کاهش ضخامت از اقدام‌های شاخص بازرسی فنی در برنامه تعمیرات امسال بوده است.
سند جامع مدیریت پسماند در پالایشگاه گاز ایلام نهادینه شده است
شهریار داری‌پور، مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از اجرا و نهادینه‌بودن سند جامع مدیریت پسماند در این شرکت خبر داد و گفت: از سال 93 که پروژه مدیریت پسماند در این شرکت تعریف و انجام شده، همه پسماندهای شرکت در واحدهای فرآیندی و غیر فرآیندی شامل نوع و میزان آنها مشخص و بر اساس کدبندی استاندارد برای هر یک نحوه و دوره جمع‌آوری، همچنین نحوه انتقال و امحای آنها مشخص شده است.
وی افزود: در این پروژه، سند جامع مدیریت پسماند پالایشگاه تعریف شد و در همین راستا اغلب طرح‌های پیشنهادی پروژه از جمله تفکیک زباله از مبدا، ایستگاه تفکیک و جمع‌آوری پسماند فرآیندی، جایگاه نگهداری موقت پسماند صنعتی و ویژه و سکوی تفکیک پسماندها به بهره‌برداری رسیدند. این اقدام‌ها گامی مهم برای صیانت از محیط زیست محسوب می‌شوند.
برنامه‌ریزی پالایشگاه گاز ایلام برای حضور در سومین جایزه سرآمدی شرکت ملی گاز ایران
حامد علیشیری، مدیر تعالی شرکت پالایش گاز ایلام از آغاز فرآیند تدوین اظهارنامه تعالی سازمانی برای حضور در سومین دوره جایزه سرآمدی و بهبود مستمر شرکت ملی گاز ایران خبر داد و گفت: با توجه به برگزاری سومین دوره جایزه سرآمدی و بهبود مستمر شرکت ملی گاز ایران در سال 98، برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های لازم برای حضور اثربخش شرکت پالایش گاز ایلام در این دوره از جایزه سرآمدی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه فرآیند تدوین اظهارنامه تعالی سازمانی با حضور اعضای کمیته‌های تعالی پالایشگاه گاز ایلام آغاز شده و مطابق برنامه تا آخر مهرماه به صورت کامل انجام خواهد شد، تصریح کرد: این شرکت در دومین دوره جایزه سرآمدی و بهبود مستمر در سال 97 موفق به دریافت لوح سپاس پنج‌ستاره شده است و با توجه به انجام برنامه‌ها و پروژه‌های بهبود در واحدهای مختلف این پالایشگاه در سال 98 نیز زمینه مناسب برای حضور موثر در جایزه سرآمدی و اخذ تندیس فراهم شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس آرش عباسی،با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریز های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود:  در این واحد و واحد های پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G  و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.

مدیر پروژه واحد های پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با  استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

عباسی، میزان ظرفیت خوراک واحد  RFCC را ۹۱/۳۰۰  بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO  (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.

مدیر پروژه واحد های پالایشی پتروپالایش سهروردی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم پتروپالایش سهروردی و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان،  واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.

گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال می گردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می¬گردد.

افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است. سرمایه این واحد عظیم صنعتی بالغ بر یک میلیارد یورو برآورد گردیده که با اعمال ارزش زمانی پول، ۴ سال پس از بهره برداری در سال ۱۴۰۹، سرمایه آن بازگشت خواهد شد.

شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های تابعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان یک شرکت سبز زیست محیطی است که برای افتخار ایران و ایرانی تلاش می کند تا روزهایی آباد را رقم بزند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟