Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا متین روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صادرکنندگان تا ۲۵ مهر ماه سالجاری باید مدارک و مستندات فعالیت خود را ارائه کنند و پس از فرآیند نام نویسی، واحدهای صادرکننده مورد بازرسی قرار گرفته و راستی آزمایی می شوند.

وی با بیان اینکه صادرکنندگان در ۲ سطح استانی و ملی برگزیده می شوند افزود: صادرکنندگان باید شرایط لازم را داشته و امتیازهای مورد نظر را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متین، روند رشد صادرات، داشتن بازار صادراتی، دارا بودن برند داخلی و خارجی، استانداردهای ملی و بین المللی، عضویت در تشکل های صادراتی بین المللی، داشتن واحد تحقیق و توسعه (R@D)، شرکت در نمایشگاه های خارجی، بسته بندی کالای صادراتی و دارا بودن نمایندگی در کشورهای هدف را برخی از معیارهای انتخاب واحدهای نمونه صادراتی برشمرد.

به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان یک هزار واحد تولیدی و صنعتی در این استان وجود دارد که از این تعداد ۴۷۰ نفر از صاحبان این صنایع دارای کارت بازرگانی هستند و در زمینه صادرات کالا فعالیت دارند.

متین اظهار داشت: سفال و سرامیک، کشمش، چینی آلات بهداشتی، سیمان و فرآورده های لبنی بیشترین محصولات صادراتی همدان به کشورهای دیگر محسوب می شود.

وی ادامه داد: متقاضیان می توانند به سامانه اختصاصی سازمان توسعه تجارت ایران به نشانی https://e.tpo.ir مراجعه و نام نویسی کنند.

صادرکنندگان برتر در ۲۹ مهر روز ملی صادرات تجلیل می شوند.

۷۵۲۷/۲۰۹۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت ایران روز صادرات همدان صادرات غیر نفتی سازمان توسعه تجارت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است

دریافت 45 MB

بابک مومنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی استان اظهار کرد: محصولات اقتصادی و راهبردی زیادی در استان تولید می شود و از این رو ظرفیت های بالایی در توسعه صادرات و تولید محصولات دارای مزیت های صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه تاکنون انتظارات در زمینه صادرات برآورده نشده است، گفت: مهمترین فرصت های موجود در استان نگاه ویژه به توسعه اقتصاد دریاپایه است و نیازمند ایجاد پایانه صادراتی مناسب در زمینه محصولات آبزیان درایم.

کد خبر 6093829

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی