Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با اشاره به اهمیت صنعت سنگ در استان مرکزی گفت: به دلیل شرایط اقتصادی و بی‌توجهی مسئولان رده اول کشور به این استان نیمی از کارخانه‌های سنگ محلات شرایط خوب اقتصادی ندارند. ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، سیدعلی آقازاده در آئین افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران در محلات-نیم‌ور با اشاره به برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران با حضور بیش از 430 نماینده و غرفه‌دار برای مدت 4 روزه بازگشایی شده و هدف برگزاری این نمایشگاه عرضه محصولات فاخر و تسهیل فرآیند مبادلات مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده افزود: باتوجه به بین‌المللی بودن این نمایشگاه جایگاه حضور مسئولان رده بالای کشور در این مراسم خالی است، اگر نمایشگاهی در شهر تهران به عرضه قاشق و چنگال بپردازد به طور قطع چند نفر از مسئولان کشوری در آن حضور می‌یابند و عدم حضور مسئولان رده اول کشور در نمایشگاهی که در تقویم نمایشگاه‌های جهانی به ثبت رسیده بیانگر مظلومیت استان مرکزی است که امیدواریم مسئولان مربوطه در روزهای آینده فعالیت این نمایشگاه در این استان حضور یابند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: امیدواریم که وزیر صنعت نسبت به حضور در این نمایشگاه اقدام کند تا از نزدیک معضلات موجود این رسته را ببیند، این نمایشگاه برای دوازدهمین سال متوالی برگزار شده و می‌تواند استعدادهای غیرشکوفای صنعت سنگ ایران را شکوفا سازد تا شاهد بهبود وضعیت صنعت سنگ و معادن کشور باشیم.

آقازاده ادامه داد: در حوزه صنعت سنگ نکات مطلوب، قابل تامل و نگران‌کننده بسیاری وجود دارد که باید مورد بررسی واقع شوند، در دوسال گذشته حمایت‌های لازم را در عرصه صادرات سنگ خام به انجام رسانده‌ایم تا گشایش‌های مد نظر ایجاد شود.

وی عنوان کرد: بنده به عنوان نماینده دولت در استان مرکزی معتقد نیستم که بخش عمده سنگ در داخل کشور فرآوری شود بلکه باید همانند کشورهای برتر در این صنعت تعاملی میان کشورهای تولیدکننده، معدن‌دار و دارای تجهیزات برقرار کرد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شهرستان محلات تعداد 300 کارخانه تولید سنگ دارد که متاسفانه نیمی از آنها شرایط مطلوبی ندارند و بخشی از این ضعف فعالیت به رکود صنعت ساختمان و بخش دیگری از آن به عدم توجه و عنایت موثر بر صادرات محصولات تولیدی است که نباید از آنها غافل شویم.

غفلت از صنعتی که می‌تواند جایگزین درآمدهای ارزی باشد

آقازاده بیان کرد: باید تمام تلاشمان را به کار بگیریم تا از 27 میلیارد تجارت جهانی سنگ سهم بیشتری را به کشور و استان مرکزی اختصاص دهیم و در این حوزه کشور به توجه بیشتری نیازمند است زیرا از صنعتی که حتی می‌تواند جایگزین درآمدهای ارزی باشد غافل شده‌ایم.

وی افزود: تمامی اعضا و تشکلات حوزه صنعت سنگ باید در مسیر تسهیل صادرات سنگ و رفع موانع این عرصه و بازاریابی صحیح گام بردارند تا کمبودهای ناشی از صادرات سنگ جبران شود، کشور ما در جهان یکی از تولیدکنندگان برتر سنگ است اما متاسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم جایگاهمان را به درستی تعیین و به همه بشناسانیم.

رئیس خانه معدن ایران: دوران کهنه‌کاری در صنعت سنگ به سر آمده استجلوی خام‌‌فروشی ‌صنعت سنگ قم گرفته شودرئیس خانه معدن ایران: هپکو 30 درصد ماشین‌آلات بخش صنعت سنگ کشور را تامین می‌کند

سنگ تراورتن استان مرکزی یک برند شناخته شده در جهان

استاندار مرکزی ادامه داد: تشکیل شورای معادن استان‌ها با سطح بالایی از اختیارات دستاوردی است که می‌تواند در شرایط بهبود وضعیت صنعت سنگ موثر واقع شود، استان مرکزی به لحاظ استقرار معادن سنگ در این منطقه استان ویژه‌ای تلقی می‌شود و سنگ تراورتن این منطقه به عنوان یک برند جهانی شناخته شده است.

آقازاده عنوان کرد: استان مرکزی علاوه بر ظرفیت ویژه تولید سنگ از ظرفیت‌های دیگری اعم از تولید ماهیان زینتی و گل و گیاه نیز برخوردار است، از اتاق‌های فکر صنعت سنگ انتظار داریم، مشاوره‌های تخصصی خوبی ارائه دهند تا این بیانات، راهگشا و برطرف‌کننده موانع حوزه صنعت سنگ باشد.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه هپکو به صنعت معدن و سنگ کشور تعلق دارد، درحال حاضر طرحی با مجموعه ایمیدرو درحال تدوین است تا براساس آن کنسرسیومی از انجمن فعالیت صنعت، معدن و تجارت سهام منسوخ شده هپکو را بپذیرد زیرا مجموعه هپکو این ظرفیت را دارد که نیازهای خانه معدن و خانه سنگ را تامین کند.

استاندار مرکزی بیان کرد: براساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری استان مرکزی در تابستان امسال معادل 8.3 درصد برآورد شده و یکی از استان‌های موفق در رسته کاهش نرخ بیکاری بوده‌ایم، نرخ بیکاری استان مرکزی در تابستان سال گذشته رقمی معادل 9.4 درصد برآورد شده بود و این رقم در بهار امسال به 8.4 درصد رسید و اکنون 8.3 درصد برآورد شده است.

آقازاده افزود: استان مرکزی با دارا بودن سه هزار واحد صنعتی استانی صنعتی محسوب می‌شود که برخی از این واحدها در شرایط فعلی با معضلاتی مواجه هستند و دو مجموعه هپکو و آذرآب نیز جزئی از صنایع این استان بوده که از نحوه واگذاری آنها گلهمندیم زیرا این مسئله برای کارگران و صنعت استان معضل‌ساز شده است.

کاهش 33 درصدی معوقات کارگری

وی ادامه داد: سال گذشته تعداد 59 واحد تولیدی در استان مرکزی با معضل حقوق معوق کارکنان مواجه بودند که این تعداد تا این لحظه به 40 واحد کاهش یافته است، برخی از معضلات صنایع استان مرکزی حتی به رسانه‌های خارج از کشور نیز رسید اما همه باید بدانند که استان مرکزی در حوزه معوقات کارگری کاهش 33 درصدی ایجاد کرده است.

مدیریت و تولید در شرکت‌های هپکو و آذرآب مطلوب نیست

استاندار مرکزی عنوان کرد: مشکلات هپکو و آذرآب دغدغه و درد استان مرکزی است زیرا شرایط مدیریت و تولید در این مجموعه‌ها مطلوب نیست درحالی که به صراحت می‌توان گفت مجموعه آذرآب به راحتی قادر به دور زدن تحریم‌های ظالمانه علیه ایران است و این مجموعه در عرصه تولید تجهیزات صنایع پتروشیمی، پالایشی و صنعت نفتی از قدرترین‌ها محسوب می‌شود و می‌تواند نیاز کشور را در حیطه فعالیت خود تامین کند.

آقازاده خاطرنشان کرد: عدم توجه سهامداران وقت و حال حاضر و غفلت از وضعیت این دو مجموعه سبب شده تا اکنون شاهد چنین وضعیتی باشیم و در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر از این اوضاع عبور کنیم و توجه بیشتری شامل حال این دو مجموعه شود، علاوه بر صنایع صنعتی، استان مرکزی امیدواریم صنعت سنگ این منطقه نیز هم رده صنایع سنگی برتر دنیا قرار گیرد.

انتهای پیام/ز

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه پیش از ظهر یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی استان مرکزی و بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۱,۰۰۰ میلیارد تومان در روستاها توسط شوراهای روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است.

وی افزود: این استان یک و هشت دهم جمعیت و مساحت کشور را دارد، همچنین ۲ درصد تولیدات کشاورزی کشور مربوط به این استان است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای پروژه‌ها در سطح روستاها در کشور را به خود اختصاص داده و در تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی نیز رتبه نخست را دارد.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سطح شهرها بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده که تنها طرح‌های عمرانی نبوده و در حوزه‌های مختلف این طرح‌ها صورت گرفته است.

امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرهای مرکزی هزینه می‌شود

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ به میزان ۵ هزار و ۲۴ میلیارد تومان توسط دولت در بخش عمرانی هزینه شده است، گفت: امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد که البته بخشی مرهون حرکت اقتصادی است که در استان شکل گرفته است.

استاندار مرکزی بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در بازه زمانی ۶ ساله، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان هزینه شده اما در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶۰ درصد بیش از مجموع ۶ سال قبل و سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ماقبل آن بوده است.

وی گفت: مدیران استان ملزم به تکریم شوراها هستند و پیشنهاد می‌شود برگزاری نشست‌ها به صورت موضوعی باشد و مدیران مربوطه در جلسه حاضر شوند تا در مورد موضوع خاص بحث و گفتگو و تبادل تجربه و حل مسائل شود.

شبانه روزی شدن شماری از پروژه‌های مرکزی

استاندار مرکزی تصریح کرد: برای نخستین بار در تاریخ این استان تعدادی از پروژه‌ها شبانه روزی شدند که این اتفاق بی نظیر بود و نگاه مساله محور و نتیجه گرا باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

مخلص الائمه در ادامه افزود: موفقیت شوراها همچنین دولت موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هیچ تفاوتی نیست وجود ندارد و همه زیر مجموعه جمهوری اسلامی هستند و باید اذعان کرد که فرمانداران باید به شوراها به عنوان در دسترس ترین نمایندگان مردم توجه ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به هزینه کرد اعتبارات شهرداری و دهیاری‌ها تاکید کرد: بیش از یکسال تا پایان فعالیت شوراها باقی مانده و البته بخش کمتری این زمان برای کار مهیا است و زمان به سرعت می‌گذرد باید در این زمان با یک اولویت بندی در این هزینه کرد دقت داشت.

استاندار مرکزی تصریح کرد: شوراها در بیان عملکرد و اقداماتی که انجام می‌دهند نیز باید برنامه ریزی داشته باشند.

وی در خصوص نهضت ملی مسکن گفت: در برخی موارد در تأمین زمین؛ تأمین زیرساخت مشکلاتی وجود دارد که می‌طلبد شتاب بخشی برای رفع موانع جز اولویت‌ها قرار گیرد هر چند در مجموع استان مرکزی جز کم مشکل ترین استان‌ها در این حوزه است‌.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در شهرهای استان مرکزی به جز یک یا دو شهر همراهی خویی در زمینه نهضت ملی مسکن وجود داشته که جای تشکر دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: با توجه به مدت زمان باقی مانده تا پایان دوره فعالیت باید تلاش شود از حاشیه‌ها پرهیز شود و مردم و مسئولین خود را سرگرم امور فرعی و حاشیه‌ای نکنند.

وی گفت: همه شوراها به ویژه در روستاها به شکایت و خسارات وارده از سوی معادن توجه داشته باشند تا معادنی که خسارت وارد می‌کنند و تاکنون شکایتی از آنها نشده را به مراجع ذیربط اطلاع دهند تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

مناطق حاشیه شهرها مورد توجه ویژه باشد

استاندار مرکزی با بیان اینکه در حوزه بنیاد مسکن نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای حاشیه نشین شهرها نیز باید مورد توجه باشدو این مهم جز سیاست‌های مهم نظام است. هیچ مدیری در استان نباید در این خصوص بی تفاوت باشد همچنین شهرداران و شوراها نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

کد خبر 6091083

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است