Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی معتقد است امروز وجود مرکز وکلای قوه‌قضاییه ضرورتی ندارد، چراکه راه‌اندازی چنین مرکزی اساسا یک کار اصولی نبوده و باید به جای آن کانون وکلا تقویت شود.

علی مطهری در همایش کانونهای وکلا و وکیل دادگستری واقعیت موجود چالش‌ها و راهکارها که در سالن همایش هتل فروسی با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه برگزار شد اظهار کرد: در رابطه با مسئله استقلال وکلای دادگستری همگان اتفاق نظر دارند و مخالفی وجود ندارد و از شاخص‌های ارزیابی دادگستری و قوه قضائیه یک کشور مسئله استقلال وکیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با استقلال وکیل اولا حقوق شهروندان استیفا می‌شود و ثانیا در اصلاح امور قوه قضائیه موثر است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از جمله چالشهای قانون وکلا را وجود مرکز وکلای قوه قضائیه عنوان کرد و گفت: این مرکز در برنامه سوم توسعه راه‌اندازی شد و ظاهرا وکلا در آن زمان به اندازه کافی نبودند و مشکلاتی وجود داشته که این مرکز تاسیس شده و در برنامه ششم توسعه اشاره‌ای به آن شده که برخی همین اشاره را دلیل استمرار مرکز یاد شده می‌دانند.

مطهری اضافه کرد: اگر آن زمان تاسیس این مرکز ضرورت می‌شد امروز وجود آن ضرورتی ندارد و به نظر من راه‌اندازی چنین مرکزی اساسا یک کار اصولی نبوده و باید به جای آن کانون وکلا را تقویت می‌کردیم و امروز مثل این می‌ماند که دو نظام پزشکی یا دو نظام مهندسی داشته باشیم.

این نماینده مجلس افزود: با حضور وکیل منسوب به قوه قضائیه احتمال اینکه حق طرف مقابل ضایع شود بیشتر است تا زمانی که وکیل مستقل وجود داشته باشد. راه حل این است که قانونی تصویب شود و فکر می‌کنم قابل اصلاح است و نباید بر نهادهایی که تاسیس می‌کنیم تعصب داشته باشیم؛ به عنوان مثال امروز وجود دادگاه انقلاب که قرار بود در  اوایل انقلاب به مسائل مقامات و مسئولان رژیم گذشته رسیدگی کند چه ضرورتی دارد.

امروز ضرورت وجود ستاد اجرایی فرمان امام که برای رسیدگی به اموال مقامات رژیم گذشته تاسیس شده بود چیست و حتی به نظر من وجود دادگاه‌هایی مانند دادگاه ویژه روحانیت امروز برخلاف اوایل انقلاب ضرورت ندارد.

وی افزود: در رابطه به مرکز مشاوران قوه قضائیه نیز وضعیت همین طور است  ادامه چیزی که فلسفه وجودیش از بین رفته ضروری نیست و امروز با اصلاحاتی که در قوه قضائیه به وجود آمده و نسبت به گذشته بهتر حرف‌ها را می‌شنوند احتمال اینکه اصلاح شود بهتر است و از رئیس قوه قضائیه درخواست می‌کنم به این مسئله خاتمه دهد و این مشکل را حل کند و باید این کار حساب شده باشد تا اولا ظرفیت کانون وکلا را بیشتر کنیم و ثانیا سرنوشت اعضای مرکز وکلا را باید روشن کنیم./ تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز

دومین حراج سکه در سال جدید از ساعت ۱۲ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت با عرضه تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی و بدون بسته بندی برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یازدهمین جلسه حراج سکه طلا از ساعت 12 امروز دوشنبه مورخ 17 اردیبهشت ماه 1403،  با عرضه تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1386 بانک مرکزی و بدون بسته بندی برگزار می‌شود.

حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد

 

 تاکنون 10 حراج سکه طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در مجموع 117 هزار و 742 قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص، 85 هزار و 58 قطعه، نیم سکه 17 هزار و 149 قطعه و تمام سکه 15 هزار و 535 قطعه بوده است.

یازدهمین حراج سکه نیز از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتی market.ice.ir  برگزار می شود و دارایی موضوع این حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1386 بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.

حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا 5 قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان 5 قطعه ربع سکه یا 5 قطعه نیم سکه یا 5 قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از 5 قطعه باشد.

شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.

شیوه برگزاری حراج  نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام می‌شود.

قابل توجه است که واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است و مسئولیت عدم استرداد وجه بر عهده شخص متقاضی است.

شایان ذکر است، فرآیند استرداد وجه کیف پول، برای واریز از حساب‌های بانک ملی ایران در همان روز درخواست انجام می‌پذیرد و برای سایر بانک‌ها ظرف مدت 48 ساعت انجام می‌شود.

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی منتشر شده در تارنمای رسمی مرکز مبادله ایران توجه داشته باشند.

 متقاضیان شرکت در حراج های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می توانند طی 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز ، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتیmarket.ice.ir ، اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • اقدام عجیب «تتلو» در زندان خبرساز شد
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • آغاز دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • ببینید | گفت و گوی اختصاصی با وکیل تتلو
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • ضرغامی: امروز برخی آمران جز «هل الدین الاالبغض» نمی‌شناسند
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود