Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ارائه این راهکار توسعه‌ای و پیشنهاد راهبردی حسین کلانتری که می‌تواند از جنبه‌های مختلف حائز اهمیت باشد پس از رایزنی و هم اندیشی با بسیاری از افراد صاحب منصب و با نفوذ هم استانی در تهران ، نخبگان و دانشگاهیان سرانجام در سفر تیرماه سال جاری قائم مقام وزارت علوم  به استان مطرح شد که مورد موافقت این وزارتخانه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هم اینک دبیرخانه اصلی این همایش در دانشگاه یاسوج معرفی شده است.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد در همین زمینه بر سهیم کردن قشرهای مختلف مردم، نخبگان، فرهنگیان، سیاسیون، اصحاب فرهنگ و هنر ، رسانه ها در اجرایی کردن این ایده تاکید کرد و از کسانی که دل و اندیشه در گرو توسعه و پیشرفت این استان دارند خواست برای برگزاری یک همایش متفاوت و البته تاثیرگذار در توسعه و رفع محرومیت های تاریخی این دیار کمک کنند.

کلانتری در نشست هم اندیشی برای برگزاری باشکوه این همایش با حضور جمعی از نخبگان، دانشگاهیان و فریختگان استانی اظهار داشت: صفر تا ۱۰۰ فرآیند برگزاری این همایش باید با نگاه و سبک های علمی و مدیریتی کارامد همراه باشد.

 وی تصریح کرد: در زمینه شناسایی و احصا این افراد و شخصیت ها نیز باید نگاه علمی و شاخص و مبناهای قانونی و منطقی حاکم باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حتی در زمینه نام و عنوان همایش نیز با اعلام فراخوان عمومی  مردم، نخبگان و سایر قشرهای موثر از جمله رسانه ها را نیز در این راستا سهیم کرد.

کلانتری تاکید کرد: کارگروه‌های ویژه ای در قالب این همایش و در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت، آموزش عالی، آب، گردشگری و نفت و گاز نیز تشکیل شود تا بتوان به صورت تخصصی و کاربردی تر از راهکارها، تجربیات و ظرفیت‌های نخبگان برای رونق و توسعه استان بهره برد.

وی استان کهگیلویه و بویراحمد را سرشار از نیروهای ارزشمند، پرنفوذ، نخبه و صاحب منصب در حوزه‌های گوناگون و یکی از مناطق پیشرو در زمینه شاخص منابع انسانی دانست و تصریح کرد: عجین شدن واژه محرومیت با وجود چنین ظرفیت‌های بالقوه قابل توجیه نیست.

وی با اشاره به اینکه مبنای برنامه ریزی ها داشتن اطلاعات دقیق و به روز است، افزود: داشتن وجاهت، محبوبیت علمی و قابل پذیرش بودن از معیارهای انتخاب افراد شاخص استان برای این همایش خواهد بود.

کلانتری همچنین بیان کرد: این همایش با حضور همه نخبگان استان در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، کارآفرینی و بهداشت و درمان برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این نشست گفت: تجلیل از نخبگان استان با هدف رشد متوازن انجام می شود و دبیرخانه همایش به عهده این دانشگاه خواهد بود.

احمد عریان افزود: در راستای برگزاری این همایش کمیته های اجرایی، مدعوین، مالی، پشتیبانی و حفاظت تشکیل شده و احکام مسئولیت این کمیته ها نیز به امضای استاندار کهگیلویه وبویراحمد رسیده است.

وی اظهار داشت: بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان مسئول کمیته مدعوین ، شناسایی و دعوت از افراد شاخص این استان را ظرف کمتر از دوماه آینده انجام خواهد داد.

عریان پیش تر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به برخی عوامل و موانع توسعه نیافتگی در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرده بود و با یادآوری دوگانه مزیت های فراوان با عمق محرومیت ها در این استان معقتقد بود که یک پارادوکس و تناقض آشکار بین داشته ها و ظرفیت های متعدد در این استان با عمق محرومیت ها و فقر حاکم بر آن وجود دارد.

وی می گوید استان کهگیلویه وبویراحمد به لحاظ وجود نیروی انسانی نخبه و شخصیت های تاثیرگذار در مناصب و پست های مدیریتی در اقصی نقاط کشور سوای از سایر داشته ها و ظرفیت های کم نظیرش در حوزه های گوناگون ، یکی از استان های پیشرو است اما از نظر توسعه یافتگی همواره جزو مناطق کمتر برخوردار محسوب می شود.

رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه خودزنی ها و نخبه کشی در این استان بیداد می کند، تاکید داشت که کهگیلویه وبویراحمد یک استان سیاست زده است.

عریان اضافه کرد: بدون شک با تجمیع این استعدادها و ظرفیت نخبگان، شخصیت ها و افراد تاثیرگذار می توان این استان را به شایسته ترین و بهترین جایگاه توسعه ای رساند.

عریان همچنین دامن زدن به مسایل قومی و قبیله ای و نگاه های خاص منطقه ای را از دیگر چالش ها و آفت های فراروی توسعه این استان دانست و گفت: تاسف انگیزتر آنکه این مسائل در بین برخی نخبگان و خواص جامعه بیش از مردم عادی رسوخ کرده و به آن دامن زده می شود.

وی برخی دخالت های بی جا و عدم شایسته سالاری در مدیریت ها را نیز از دیگر آسیب های جدی و چالش های فراروی توسعه کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.

۳۰۱۶/۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کهگیلویه و بویراحمد دانشگاه نخبگان یاسوج همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مصلح ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این سد توانست سیلاب را به بهترین نحو ممکن مدیریت و از بروز هرگونه خسارت به پایین دست جلو گیری کند.

وی بیان داشت: سد کوثر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد تأمین کننده آب شرب و آشامیدنی ۲۰ شهر و دو هزار روستا بوده که ظرفیتی ۵۸۰ میلیون مترمکعبی دارد.

مصلح تصریح کرد: این سد به استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، آبرسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است، گفت: سد کوثر از ۱۴ فروردین ماه تاکنون سرریز کرده است.

کد خبر 6095102

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام میزان بارش های بهاری در کهگیلویه و بویراحمد
  • شدت و حجم باورنکردنی باران در کهگیلویه‌وبویراحمد | ویدئو
  • طراوت باران بهاری به طبیعت کهگیلویه و بویراحمد
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد