Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:20:39 GMT

چین و پاکستان چند توافق نامه همکاری امضا کردند

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۶۷۴۷

چین و پاکستان چند توافق نامه همکاری امضا کردند

به گزارش ایرنا این مراسم با حضور عمران خان نخست وزیر پاکستان و «لی که چیانگ» نخست وزیر چین و با حضور شماری از وزرا و مقامات دو کشور در پکن برگزار شد.

بر اساس آنچه که شینهوا خبرگزاری رسمی چین اعلام کرده است عمران خان نخست وزیر پاکستان با هدف گفت و گو با مقامات چینی در مورد توسعه و تقویت روابط و شرکت در آیین اختتامیه جشنواره بین المللی کشاورزی چین به این کشور سفر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لی که چیانگ» نخست وزیر چین در این دیدار با اشاره به اینکه پکن به روابط با اسلام آباد بسیار اهمیت می دهد و مایل است این روابط را به سطح بالاتر برساند، روابط با پاکستان را نوعی روابط همکاری راهبردی در همه شرایط خواند و گفت: این روابط عاری از هر پیش شرط اضافی است و علیه هیچ طرف ثالثی نیست.

نخست وزیر چین، روابط با پاکستان را اولویت دیپلماسی چین با کشورهای همسایه خوانده و افزود: پکن قاطعانه تلاش های اسلام آباد را در دفاع از استقلال، حاکمیت، تمامیت ارضی و حقوق و منافع مشروع خود مورد حمایت قرار می دهد.

وی با اشاره به آمادگی چین برای ارایه کمک های لازم به پاکستان برای توسعه آن کشور گفت: در چارچوب ساخت دالان اقتصادی چین - پاکستان مایل هستیم همکاری ها با آن کشور در زمینه تاسیسات زیربنایی، اقتصاد، تجارت، امور مالی و ظرفیت تولید را تقویت بخشیم.

لی با بیان اینکه همکاری چین و پاکستان نه تنها منطبق با منافع هر دو کشور بلکه برای صلح و ثبات منطقه نیز مفید است افزود: چین خوشحال است که می بیند که پاکستان توانسته است شرایط سخت اقتصادی خود را پشت سر بگذارد چین مایل است با تمام ظرفیت به پاکستان کمک کند.

«عمران خان» نخست وزیر چین نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت هفتادمین سالگرد جمهوری خلق چین گفت: اقتصاد پاکستان در وضعیتی با ثبات قرار دارد و در حال احیا است این امر در گرو کمک و پشتیبانی های چین است.

وی با اشاره به این که دوستی بین دو کشور در هر شرایطی محکم خواهد بود گفت: پاکستان به همکاری خود با چین در ساخت دالان اقتصادی چین - پاکستان و بندر گوادر اهمیت فوق العاده قایل است و مایل است تا سرمایه گذاری متقابل بین دو کشور و تجارت با چین را گسترش داده و همکاری ها در زمینه های مختلف را گسترش دهد.

او افزود که پاکستان مایل به همکاری با چین برای گسترش تجارت و سرمایه گذاری و تقویت همکاری ها در زمینه انرژی، برق، برق هسته ای، راه آهن و کشاورزی است.

عمران خان با تبریک هفتادمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین گفت به لطف کمک و پشتیبانی چین، اقتصاد پاکستان تثبیت شده و به تدریج بهبود یافته است.

نخست وزیر پاکستان همچنین تصریح کرد اسلام آباد آماده همکاری با چین برای تسریع در ساخت و سازهای مشترک کمربند و جاده است و به ساخت CPEC و بندر گوادر اهمیت زیادی می دهد.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان عمران خان چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد

چین اولین زیردریایی نظامی مجهز به فناوری روز جهان را که قرارداد ساخت آن ۹ سال پیش با پاکستان امضا شده بود، تحویل اسلام‌آباد داد.

به گزارش مشرق، یک فروند از ۸ زیردریایی که قرار است توسط چین آماده شود، طی سفر فرمانده نیروی دریایی پاکستان به چین، تحویل اسلام‌آباد داده شد.

ارتش پاکستان دریافت اولین سفارش زیردریایی نظامی خود از چین را گشایش راهی جدید در همکاری‌های قوی دو کشور عنوان کرد.

براساس قراردادی که دو کشور در جریان سفر رئیس جمهور چین به پاکستان در سال ۲۰۱۵ امضا کردند، ۴ فروند زیردریایی نظامی در چین و ۴ فروند دیگر آن نیز در کارخانه کشتی سازی پاکستان در بندر کراچی آماده خواهد شد.

برپایه این قرارداد دفاعی که با هدف انتقال تکنولوژی به امضا رسیده است، دو طرف در خصوص ساخت هشت زیردریایی «کلاس هنگور» به توافق رسیدند.

زیردریایی کلاس هنگور قادر به انجام ماموریت های مختلف بر اساس دستور العمل های عملیاتی است. این زیردریایی بسیار پیشرفته و غیرقابل رهگیری، مجهزترین سلاح ها و حسگرها را داراست.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد