Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@11:53:02 GMT

بی‌تفاوتی فرهنگی پرسپولیس و 10 باشگاه

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۷۰۷۸

بی‌تفاوتی فرهنگی پرسپولیس و 10 باشگاه

باشگاه پرسپولیس و 10 باشگاه دیگر لیگ برتری، در اولین جلسه فرهنگی فوتبال که در سازمان لیگ برگزار شد، غایب بودند!

به گزارش مشرق، «مشکلات فرهنگی فوتبال» تبدیل به  جمله کلیدی و تکراری در ورزش ما  شده است. بارها در همین فصل، کمیته انضباطی فدراسیون، باشگاه های لیگ برتری را به دلیل فحاشی و رفتارهای خارج از عرف تماشاگران، میلیون ها تومان جریمه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی برخی رسانه ها به کنایه از کمیته انضباطی به عنوان سازمان اقتصادی جدید فوتبال یاد می کنند! با این حال، هیچکس در این وانفسا و اوضاع آشفته، به دنبال راهکاری کارآمد برای بهتر شدن فضای فرهنگی فوتبال نیست.

جالب است که خود باشگاه ها که مستقیم با هواداران در ارتباط هستند و متولی امر، دچار نوعی کرختی و بی حسی شده اند. روز گذشته سازمان لیگ فوتبال ایران اولین جلسه معاونان فرهنگی باشگاه ها را برگزار کرد. دستور جلسه، بررسی عملکرد باشگاه ها در شش هفته ابتدایی لیگ برتر در زمینه فرهنگی و بررسی آئین نامه کانون هواداران بود؛ اما جالب است که فقط 5 باشگاه در این نشست حاضر شدند. استقلال، سپاهان اصفهان، فولاد خوزستان، صنعت نفت آبادان و سایپا تنها حاضران این جلسه بودند.

غیبت معاونان باشگاه های پرسپولیس، تراکتور تبریز، ماشین سازی، نساجی مازندران، ذوب آهن اصفهان، گل گهرسیرجان، شاهین شهرداری بوشهر، شهر خودرو، نفت مسجدسلیمان و پارس جنوبی را فقط می توان بی تفاوتی فرهنگی تلقی کرد. چه دلیلی دارد که بیش از نیمی از باشگاه های لیگ برتر حاضر نشوند حتی در نشستی حاضر باشند که به طور مستقیم مربوط به مهمترین دغدغه ها و اولویت های فرهنگی این حوزه است؟

بیشتر بخوانید:

جدایی جونیور از پرسپولیس صحت ندارد

پاسخ این سوال خیلی سخت نیست. مدیران باشگاه ها، برخلاف واژه فرهنگی که یدک می کشند، کمترین توجه را به مسایل فرهنگی و هوادارانشان دارند. مسایل فرهنگی و مسئولیت های اجتماعی در فوتبال ایران نباید فقط در بزرگداشت ها و گرامیداشت های نمادین خلاصه شود. توجه به مسایل رفاهی تماشاگران در ورزشگاه ها هم می تواند در این مقوله قرار بگیرد. اینکه وقتی هواداری با تحمل شرایط سخت ساعت ها در ورزشگاه منتظر شروع بازی است، قطعا آستانه تحملش پایین می آید و با یک اشتباه داور روی سکو منفجر می شود. باشگاه ها در بخش رفاهی یا تردد آسانتر هوادارانشان چه کرده اند؟ این موضوعات می توانست محور این جلسه باشد که دچار چنین سرنوشتی شد.

کاش معاونان فرهنگی باشگاه ها حداقل به صورت نمایشی هم که شده، در این جلسه حاضر می شدند و دل اهالی فوتبال خوش می شد که مدیران عامل و اعضای هیات مدیره به صورت ظاهری هم که شده، به واژه فرهنگی که در کنار نام باشگاه هایشان حک شده، احترام می گذارند. در حال حاضر این واژه فرهنگی بیشتر شبیه یک دکور در کنار نام باشگاه های ما قرار گرفته و کارآیی دیگری ندارد.

انحلال کانون های هواداری در انتهای فصل گذشته و ممنوع الورود شدن برخی لیدرها به ورزشگاه ها نیز نتوانسته شرایط فرهنگی ورزشگاه ها را بهبود بخشد و همچنان شاهد الفاظ رکیک و ناسزاهای مختلف هستیم. قرار بود باشگاه ها با فعال کردن معاونان فرهنگی، کانون های هواداری را زیر نظر این بخش قرار دهند؛ اما شاهدیم که میدان فوتبال از نظر فرهنگی رها شده است. مدیران باشگاه های بزرگ و پرهوادار انگار تبدیل به لیدرهای کت و شلوار پوش و شیک شده اند که مدام در حال مصاحبه و کری خوانی برای هواداران تیم های رقیب هستند! سرانجام چنین رفتارهای مدیریتی، غیبت معاونان فرهنگی می شود تا همه به این نتیجه برسیم که فرهنگ تبدیل به یک شعار و تشریفات شده است.

نکته قابل تامل این است که باشگاه هایی هم که نمایندگان و معاونان فرهنگی شان در جلسه شرکت کرده بودند، از کمبود بودجه و بی توجهی بازیکنان و سرمربیان به این موضوع گلایه داشتند! این نشست ترسیمی دقیق از چرایی بحران فرهنگی و رفتاری در فوتبال کشور است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اربعین تحولات عراق تحولات یمن پرسپولیس سازمان لیگ کمیته انضباطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

بر اساس این گزارش، جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر روز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با تصویب سه مصوبه برگزار شد.

اولین مصوبه این جلسه نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود که با رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

این سند با وجود برخورداری از غنای مبنایی، فاقد نقشه راه اجرایی بود که با تلاش شش ماهه وزارت آموزش و پرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی کلیات آن تدوین و در جلسه روز گذشته این شورا تصویب شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • دادستان تهران به مشکلات جمعی از شهروندان رسیدگی کرد
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • فرش قرمز زیر پای تیمِ جدید استقلال!
  • بازی، شادی، تماشا در تمرین پرسپولیس
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد