Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید شرایط زیرساخت روستا‌ها را خوب عنوان کرد و افزود: در بسیاری از بخش‌ها به حدی رسیده ایم که در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار از همه امکانات اولیه بهره‌مند هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «محمد امید» شب گذشته (سه شنبه 16 مهر ماه) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با موضوع توسعه پایدار روستایی و عشایری شرایط زیرساخت روستا‌ها را خوب عنوان کرد و افزود: در بسیاری از بخش‌ها به حدی رسیده ایم که در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار از همه امکانات اولیه بهره‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری با بیان اینکه تعداد روستا‌های برخوردار از گاز قبل از دولت کنونی، ۱۴ هزار روستا بود که هم اکنون به ۳۰ هزار روستا رسید و در بحث آی تی و شبکه اطلاعات حدود ۹۰ درصد رشد را تجربه کرده ایم، ولی باوجود تلاش‌هایی که در دولت‌های قبل و فعلی در بخش توسعه و خدمت رسانی روستایی به عمل آمده در حال حاضر جمعیت روستایی کشور نسبت به قبل از انقلاب رشد چندانی نکرده است.

 

وی با اشاره به اینکه آمار‌ها بیانگر این است که ۳۰ درصد افزایش نیافتن جمعیت روستایی به علت تبدیل روستا‌های بزرگ به شهر بوده و ۷۰ درصد باقی مانده هم دستخوش مهاجرت به شهر‌ها قرار گرفته اند،  گفت: دولت دوازدهم در این رابطه طرحی را تدوین کرد مبنی بر تصویب تخصیص ۱ و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی ویژه اشتغال روستا‌ها که این مبلغ معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان است که تا این لحظه حدود ۱۳ هزار و سیصد میلیارد تومان آن پرداخت شده که از همین مبلغ حدود ۹ هزار و پانصد میلیارد تومان دست مردم رسید.

 

معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه طبق آمار رسمی وزارت کار، حدود ۱۴۵ هزار فرصت شغلی با این طرح ایجاد و اجرا شد، ادامه داد: البته کارآفرینان ذی صلاح حدود ۲۰۰ هزار فرصت شغلی را پیش بینی کرده بودند.

 

امید جمعیت فعال روستایی در حال حاضر کشور را حدود ۷ میلیون نفر عنوان و تصریح کرد: حدود ۴۲ درصد جمعیت روستایی کشور فعال هستند و این نرخ از جمعیت فعال شهری بالاتر است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین مسجد زائران اربعین حسینی بیرجند خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اردبیل محمد امید روستا و عشایر روستاها روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • (ویدئو) صداگذارى خلاقانه روى يك بازى ويدئويى
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم