Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانپور درباره تخلف واردات آمپول بدنسازی به اسم پودر کاکائو و جزئیات تخلف خانم دکتری با ۱۹ سمت در کارخانه های دارو و مکمل توضیح داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیانوش جهانپور مدیر کل روابط عمومی و سخنگوی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واردات آمپول بدنسازی به اسم پودر کاکائو و پودر نارگیل اظهار کرد: این موضوع به باگ ها و نواقصی که در سامانه تی تک و نحوه دسترسی افراد برای مجوز واردات دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد، بر می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: باگ ها و نواقص سامانه تی تک این امکان را برای برخی افراد فراهم کرده بود تا با دسترسی هایی که داشتند بتوانند تخلف های این چنینی رقم بزنند، همچنین برخی افراد در ساعات غیر اداری به سامانه دسترسی داشتند و اقداماتی از جمله صدور مجوز فراتر از حد اختیار انجام می دادند.   توقیف و معدوم سازی آمپول های وارداتی به اسم پودر کاکائو   سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره سرانجام محموله آمپول تستسترون به اسم پودر کاکائو و نارگیل اظهار کرد: این تخلف در سال ۹۷ اتفاق افتاده است و مجوز واردات آمپول تستسترون به اسم پودر کاکائو و نارگیل برای مصارف غیرمجاز در باشگاه های بدنسازی و فروش غیرقانونی آن صادر شده بود.   سخنگوی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در جریان بررسی سامانه تی تک سازمان غذا و دارو و مجوزهای صادر شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی این تخلف را شناسایی کردیم و محموله آمپول بدنسازی مذکور به دلیل اینکه از مسیر قانونی خود وارد نشده بود، توقیف و آمپول های بدنسازی معدوم شدند.     تخلف خانم دکتری به عنوان مسئول فنی ۱۹ کارخانه تولید دارو یا مکمل   جهانپور با اشاره به تخلف فعالیت یک خانم دکتر در ۱۹ کارخانه داروسازی یا تولید مکمل غذایی و رژیمی اظهار کرد: باگ ها و نواقص سامانه تی تک این امکان را فراهم کرده بود تا اسم یک فرد به عنوان مسئول فنی ۱۹  کارخانه در حوزه تولید دارو و مکمل های غذایی، رژیمی و ورزشی ثبت شود و سامانه در آن قدرت شناسایی اسم تکراری را نداشت.   سخنگوی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی بیان کرد: در ماه های ابتدایی سال ۹۸ این تخلف شناسایی شد و پرونده این فرد به همراه افرادی که در واردات آمپول بدنسازی به اسم پودر کاکائو نقش داشتند به مراجع قضایی ارجاع شد.   جهانپور یادآوری کرد: چند ماه است که سامانه تی تک در حال رصد و بررسی است و بعد از کامل شدن فرآیند بررسی ها سامانه تی تک ارتقا پیدا خواهد کرد و آئین نامه و شیوه نامه دسترسی به ان نیز اصلاح خواهد شد تا موراد بروز و تخلف برطرف شود.   گفتنی است، روز گذشته وزیر بهداشت با انتقاد از نوع کارکرد سامانه تی‌تک با این  تخلف ها اشاره کرده بود.   به گفته نمکی  گرچه سامانه تی تک زیرساخت خوبی برای شفافیت دارد، اما هرگز به سوی شفافیت حرکت نکرده است. حتی در حال حاضر که با شما صحبت می‌کنم همچنان این سامانه دارای نواقصی است؛ به عنوان مثال یک کاربر در سامانه تی‌تک توانسته بود آمپول تستسترون را به عنوان پودر نارگیل و پودر کاکائو به کشور وارد کند و یا یک خانم دکتر در این سامانه در ۱۹ قسمت مسئول فنی شناخته شده بود بدون اینکه این سامانه خطا دهد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کاظمی اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی سامانه تیتک در سال ۹۳ حدود ۹۲۲ قلم دارو از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره قابل رصد بود که این تعداد در سال اخیر با ۹۰ درصد رشد به ۱۷۲۵ قلم رسیده است.

وی افزود: با رصد داروهای حیاتی و استراتژیک در سامانه تیتک می‌توان تا حد قابل ملاحظه‌ای میزان نشت از زنجیره تأمین را کاهش داد تا دارو به دست مصرف کننده اصلی برسد.

مدیر کل فناوری اطلاعات و سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به راه اندازی داشبوردهای عمومی و مدیریتی در حوزه دارو تسریع کرد: داشبوردهای عمومی شامل ترخیص، آمارنامه بر اساس تأمین، آمارنامه دارویی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و داشبوردهای مدیریتی شامل ترخیص، قیمت گذاری، جزئیات سیاست گذاری و قیمت مبنای بیمه در دسترس عموم مردم ذینفعان نخبگان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

کد خبر 6090495 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟