Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با گذشت حدود ۲ هفته از آغاز سال تحصیلی هنوز کتاب‌های درسی به دست خیلی‌ها نرسیده است و این تنها مشکل دانش آموزان نیست و مدیران هم اعتراض دارند. احمد رضا امینی، مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش در این رابطه گفته است که تلاش شده کتاب درسی به موقع به دانش آموزان برسد و کمبود‌های الان به ناهماهنگی در ثبت نام برمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی در ادامه بیان کرد: این تاخیر به اولیا برمی گردد که در موعد مقرر ثبت نام کنند و بخشی مربوط به دانش آموزانی است که هنوز بلاتکلیف هستند و یا اینکه رشته تحصیلی خود را تغییر دادند و یا پایه تغییر کرده و یا جهشی خوانده اند.

همین کتاب‌هایی در کیف نیست و به راحتی در مبالغ بالا در بازار سیاه پیدا می‌شود.

امینی می‌گوید: دانش آموز نیازی به خرید نسخه از بازار سیاه ندارند و کمبود کتاب نداریم و اگر به هر دلیلی مشکلی برای کتاب دارند می‌توانند به تیم پشتیبانی توزیع مواد آموزشی تماس بگیرند و از شعب برای دانش آموزانی که می‌خواهند از طریق پست کتاب بگیرند.

اما بازار سیاه کتاب از کجا تغذیه می‌شود؟ مگر شبکه توزیع کتاب در کنترل آموزش و پروش نیست. اما امروز در انقلاب کتاب‌هایی درسی سال تحصیلی جدید را به راحتی و البته با قیمتی بسیار بالاتر از قیمت مصوب می‌توانید پیدا کنید.

بازار سیاهی در انقلاب ایجاد شده در حالی که دانش آموزان قبلا کتاب‌ها را از کتاب فروشی‌ها به راحتی می‌خریدند.

امینی در ادامه در پاسخ به این سوال که این دلال‌های بازار سیاه کتاب از کجا تغذیه می‌شوند گفت: نمی‌دانیم از کجا تغذیه می‌شوند و اگر کتابی مازاد از ظرفیت از چرخه توزیع خارج شده باشد باید مشخص شود و با آن برخورد خواهد شد.

نشتی کتاب‌های درسی به بازار سیاه مربوط به شبکه توزیع است که مسئولیت آن با آموزش و پرورش است و پیدا کردن منشاء این کانال‌ها کار سختی نیست. پدیده‌ای که سایه‌ی تاریکش را بر سبد هزینه‌ها تحصیلی دانش آموزان انداخته است.

منبع:میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کتاب درسی بازار سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۸۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند