Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ارژنگ عزیزی، معاون امور اقتصادی استانداری اردبیل در جلسه انتخابات مجمع عمومی موسس صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اردبیل نقش این صندوق‌ها را در حفظ و احیا و توسعه منابع طبیعی مهم خواند و گفت: واگذاری تصدی در بخش منابع طبیعی به مردم و بهره برداری پایدار از عرصه‌های منابع طبیعی از مهمترین دستاورد‌های تشکیل صندوق‌های حمایت از توسعه منابع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او لازمه توسعه پایدار را حفاظت و صیانت از منابع طبیعی عنوان کرد و افزود: اگر می‌خواهیم جامعه پایدار داشته باشیم باید به احیاء و توسعه منابع طبیعی بیش از پیش توجه داشته باشیم.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل نیز در این مراسم گفت: در کشور ۹ صندوق توسعه منابع طبیعی راه اندازی شده که استان اردبیل دهمین استان می‌باشد.

شهامت هدایت هدف از تشکیل صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی را حفظ و احیاء و توسعه و بهره برداری از منابع طبیعی بیان کرد و اظهار داشت: بعد از ملی شدن جنگل‌ها و مراتع منابع طبیعی از ید بهره برداران خارج و طبق قانون حفاظت مدیریت و نظارت آن به دولت سپرده شد.

او بیان کرد: از سوی دیگر تجربه چند دهه گذشته نشان می‌دهد تخریب جنگل‌ها و مراتع کشور روند فزاینده هم از لحاظ کیفی و هم کمی داشته است بنابراین انجام مطلوب حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری از منابع طبیعی بدون همکاری بهره برداران امکان پذیر نیست؛ به همین جهت صندوق منابع طبیعی به منظور بهبود کیفیت معیشت بهره برداران و مشارکت آنان با تقویت سرمایه و سرمایه گذاری در بخش‌های متنوع منابع طبیعی و حمایت مالی و اقتصادی از تولیدات آن‌ها تشکیل شد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: صندوق توسعه منابع طبیعی استان با تعداد ۹ سهامدار که ۹ شرکت تعاونی منابع طبیعی در شهرستان‌های استان متشکل از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از بهره برداران تاسیس شد.

عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی کشور نیز در این مراسم با اشاره به استعداد‌های استان اردبیل در بخش منابع طبیعی راه اندازی صندوق توسعه منابع طبیعی در این استان را گامی مثبت ارزیابی کرد.

اشرفی تصریح کرد: تجارب جهانی نشان می‌دهد یکی از کارساز‌ترین راهکار‌ها برای حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی، بهره گیری از مشارکت جوامع محلی و مشارکت‌های مردمی است.

او افزود: ماهیت صندوق غیر دولتی است وسازماندهی دامداران مراتع برای حفظ حقوق آن‌ها وحفظ منابع ملی امری لازم است.

انتهای پیام/ح

تشکیل صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی در اردبیل

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور گفت: امسال هدف‌گذاری صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی، واگذاری مرمت و بهره‌برداری از ۱۰۰ بنای تاریخی در سطح کشور است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، شهاب طلایی شکری صبح امروز در حاشیه بازدید از ابنیه تاریخی شهر تاریخی استرآباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان گلستان علاوه بر برخورداری از ظرفیت‌های طبیعی، یکی از استان‌های تاریخی و با هویت است اما متأسفانه در سال‌های گذشته به حوزه میراث‌فرهنگی استان به‌عنوان یکی از مزیت‌ها توجه نشده است.

وی یادآور شد: شهر تاریخی استرآباد (گرگان) نخستین بافت تاریخی ثبت ملی شده کشور است که بیش از 90 سال پیش در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

طلایی شکری افزود: متأسفانه با وجود تقدم ثبت ملی این اثر تاریخی ارزشمند در حوزه بافت‌های تاریخی سطح کشور، اما ساماندهی و احیا آن به نسبت سایر بافت‌های تاریخی عملیاتی نشده است.

وی بیان کرد: شهر تاریخی استرآباد (گرگان) بافتی متنوع، خاص و پویا است که فضای کالبدی و درونی آن و حتی آیین‌های میراث ناملموس خاص این شهر تاریخی سبب شده به بافتی متمایز و شاخص تبدیل شود.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور یادآور شد: تبلیغات و معرفی ظرفیت‌ها یکی از نیازمندی‌های شهر تاریخی استرآباد (گرگان) برای جذب گردشگر و همچنین ورود سرمایه‌گذاران است که در این بخش مدیریت شهری می‌تواند در کنار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نقش مهمی در راستای تبلیغ و تدوین بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی با اشاره به این‌که تعدادی از بناهای شهر تاریخی استرآباد (گرگان) در مالکیت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، گفت: در این سفر مقرر شد صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در سال جاری تعدادی از ابنیه بافت تاریخی را با مشارکت بخش خصوصی احیا و مورد بهره‌برداری قرار دهند.

طلایی شکری خاطرنشان کرد: در سال جاری هدف‌گذاری صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی واگذاری مرمت و بهره‌برداری از 100 بنای تاریخی در سطح کشور است که امیدواریم این هدف‌گذاری با مشارکت بخش خصوصی تا پایان سال محقق شود.

وی تصریح کرد: برخی از بناهای مورد تملک صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در استان گلستان باگذشت سال‌ها هنوز در بخش دسترسی و انشعابات ساماندهی نشده که سبب شده تا سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این ابنیه رغبتی نداشته باشند.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور تأکید کرد: نیاز است تا شهرداری و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای این بناهای تاریخی که در بافت شهری و یا پیرامون مناطق شهری قرار دارند سازوکار دسترسی و زیرساخت‌های اولیه را ایجاد کنند تا سرمایه‌گذاران برای ورود به این بناها راغب شوند.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • تنگنا‌های اقتصادی، ذره‌ای از قداست کار معلمی کم نمی‌کند
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور