Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست چهار جانبه که با حضور وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و وزرای افغانستان و پاکستان و کمیساریا، عصر روز گذشته در ژنو برگزار شد، علاوه بر پیگیری اهداف تعیین شده از سال‌های گذشته، مقرر شد برای مجمع جهانی پناهندگان که در آذر ماه در ژنو برگزار می‌شود، برنامه ریزی شود.

رحمانی فضلی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران در این نشست چهارجانبه اعلام کرد: باید مسئله پناهندگان آسیب شناسی شود، ریشه‌های مشکلات بررسی شود و بعد براساس جمع آوری اطلاعات، کمیته‌ای تشکیل شود که برنامه، شرح وظایف و تعهدات کشور‌های مختلف را تهیه کند تا در یک زمان مشخص اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر کشور اظهار کرد: باید نقش، نظرات و دیدگاه‌های کشور‌های منطقه مدنظر گرفته شود و در صورتی که ارزیابی صحیح از کل منطقه وجود نداشته باشد، سیل پناهندگی و مهاجران جدید به سمت سایر کشور‌ها ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: صرفاً برگزاری نشست بدون نتیجه و برنامه و اقدام عملیاتی مورد نیاز منطقه به نتیجه‌ای نخواهد رسید، و جامعه جهانی باید به مسئولیت بین المللی خود در قبال پناهندگان عمل کند، به طور مثال کل کمک‌های جامعه جهانی به ایران در امور پناهندگان ۶درصد هزینه‌های جاری هم نمی‌شود.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سه کشور حاضر در این نشست اعلام کردند که نظرات کشور‌های منطقه باید در نحوه ارائه کمک‌ها، برنامه‌ها و اقدامات دخیل شود و براساس موقعیت‌ها و واقعیت‌های منطقه، اقدامات؛ تعریف، کمک‌ها جذب و هزینه‌ها مدیریت شود.

همچنین باتوجه به اینکه اولین نشست مجمع جهانی پناهندگان برگزار و کشور‌های متعددی در آن شرکت خواهند کرد، مقرر شد که وضعیت منطقه بررسی شود و برنامه کاری تدوین شود و چهار عضو این کمیته چهار جانبه واقعیت‌های منطقه و پناهندگان را برای جامعه جهانی توصیف کنند.

قرار است در اجلاس مجمع جهانی پناهندگان از تمامی کشور‌ها دعوت شود تا ضمن بررسی وضعیت جهانی پناهندگان، کمک‌ها و پیش بینی‌های لازم برای بازگشت داوطلبانه آنان به کشورشان انجام دهند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نشست چهارجانبه وزیر کشور ژنو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۸۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت

وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهای عربی روز دوشنبه در پایتخت عربستان دیدار کردند تا درباره چگونگی تلاش برای پیشبرد راه حل دو دولتی برای مناقشه اسرائیل و فلسطین گفتگو کنند.

به گزارش یورونیوز، اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ، یکی از برگزارکنندگان این نشست، به خبرنگاران گفت: «اگر ما بخواهیم راه حل دو دولتی را به جلو ببریم، از سوی طرفین درگیر این اتفاق نمی‌افتد. گمان نمی‌کنم که اسرائیل در این مرحله آماده مذاکره باشد و فکر نمی‌کنم که ایالات متحده آماده باشد تا رهبری لازم برای این کار را به عهده بگیرد. بنابراین من فکر می‌کنم رهبری عربی-اروپایی بهترین چیزی است که می‌توانیم به آن امیدوار باشیم.»

این نشست در حاشیه نشست دو روزه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد که موضوع آن عمدتاً به جنگ در نوار غزه اختصاص داشت.

شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در نشست مجمع گفت که گام‌های ملموس و برگشت‌ناپذیر به سوی تشکیل کشور فلسطین، «جزء ضروری» هر توافقی برای آتش‌بس پایدار خواهد بود.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از مخالفان دیرینه تشکیل کشور فلسطین است.

شاهزاده فیصل در آغاز نشست اروپایی و عربی که وزیر امور خارجه ترکیه نیز در آن حضور داشت، گفت: «ادامه رد راه حل دو کشور به طور اجتناب ناپذیری امنیت و ثبات منطقه را تضعیف خواهد کرد.»

اوایل روز دوشنبه، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خبرنگاران گفت که او رهبران عرب را تشویق می‌کند تا پیشنهاد خود را برای راه‌حل دو دولتی ارائه کرده و از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌خواهد که رهبران عرب را برای ارائه آن به بروکسل دعوت کنند.

او گفت: «تنها امید من، اراده قوی من، این است که باور کنم چنانچه اعراب پیشنهادی را روی میز بگذارند، اروپایی‌ها هم قاعدتا باید به فکر غلبه بر اختلافات بین خودشان بیفتند، زیرا بر کسی پوشیده نیست که اروپایی‌ها به شدت دچار اختلاف شده‌اند. من به کشورهای عضو پیشنهاد خواهم کرد که از اعراب دعوت کنند تا به بروکسل بیایند و طرح خود را با ما در میان بگذارند، زیرا ما باید سعی کنیم رویکردهای خود را کنار هم بگذاریم.»

وی همچنین گفت که انتظار دارد چندین کشور اروپایی از جمله اسپانیا، ایرلند، بلژیک، اسلوونی و مالت، ظرف یک ماه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفت استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه که برای آخرین گفتگوها درباره جنگ غزه به ریاض رفته است، به همتایان خود چنین یادآوری کرده: «مسئله به رسمیت شناختن (کشور فلسطینی) برای فرانسه تابو نیست، اما باید در یک راهبرد جهانی برای راه حل سیاسی دو کشور در نظر گرفت که برای هر دو طرف مفید باشد.»

دیگر خبرها

  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض