Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:28:51 GMT

احداث 21 هزار واحد مسکونی در روستاهای همدان

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۸۸۱۱

احداث 21 هزار واحد مسکونی در روستاهای همدان

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان از احداث 21 هزار واحد مسکونی در روستاهای استان خبرداد و گفت: در سالجاری 21 هزار واحد مسکونی در روستاهای استان همدان احداث خواهد شد.

حسن ظفری در گفت‌‎وگو با ایسنا، با بیان اینکه شاخص بهسازی و نوسازی مساکن روستایی در کشور 44 درصد است، اظهارکرد: درحال حاضر شاخص بهسازی و نوسازی مساکن روستایی در استان همدان 54 درصد است که با احداث 21 هزار واحد مسکن روستایی جهش قابل توجهی در شاخص بهسازی و نوسازی مساکن روستایی استان ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در سالجاری 9000 واحد مسکن روستایی ناشی از بازسازی و 12 هزار واحد از محل بهسازی و نوسازی مساکن روستایی در استان همدان احداث می‌شود.

وی با تأکید براینکه نظام و دولت بستری را برای بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها فراهم کرده است، ادامه داد: نظام و دولت با پرداخت تسهیلات بستر مناسبی برای بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها فراهم کرده بنابراین از تمام روستائیان می‌خواهیم از این فرصت استفاده کرده و نسبت به نوسازی و بهسازی مساکن خود اقدام کنند.

ظفری با اشاره به اینکه براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته بنیاد مسکن سالانه 200 هزار واحد مسکونی روستایی را در کشور بهسازی و نوسازی خواهد کرد، یادآور شد: براین اساس سهیمه استان همدان بهسازی و نوسازی 12 هزار واحد مسکونی روستایی است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان افزود: 480 میلیارد تومان تسهیلات برای بهسازی و نوسازی 12 هزار واحد مسکن روستایی استان همدان در نظر گرفته شده است که افراد واجد شرایط شناسایی و تشکیل پرونده شده و به سیستم بانکی معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه ساخت و ساز واحدهای روستایی استان همدان با سرعت خوبی پیش‌ می‌رود، اظهارکرد: استان همدان در بحث شاخص بهسازی و نوسازی مساکن روستایی 10 درصد از میانگین کشوری جلوتر است.

ظفری با اشاره به اینکه در 6 ماهه گذشته در زمینه بهسازی و عمران روستایی فعالیت‌های قابل ملاحظه‌ای صورت گرفته است، تصریح کرد: از محل قیر یارانه‌ای افزون بر 175 روستای استان از آسفالت معابر بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی در قالب بهسازی محیط و کالبد روستاها در استان همدان اجرا شده است، ادامه داد: تعدادی از این پروژه‌ها در هفته دولت، روز روستا افتتاح شده و تعدادی نیز در سفر ریاست جمهور به استان همدان به بهره‌برداری خواهند رسید.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان با اشاره به خسارات ناشی از سیل فروردین امسال، خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های ابتدای امسال استان همدان نیز از خسارات بی بهره‌ نماند به‌طوریکه بخش عمده‌ای از مساکن روستایی و واحدهای شهری دچار خسارت‌های کلی و جزئی شد.

ظفری بیان کرد: با اقدامات خوبی که توسط تیم‌های ارزیاب صورت گرفت جمع‌بندی خوبی انجام و در نهایت میزان خسارات در واحدهای احداثی و تعمیری به تهران ارجاع و منجر به اخذ مصوبه نوسازی و بازسازی واحدهای آسیب‌ دیده شد.

وی با بیان اینکه 715 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تعمیری و احداثی خسارت دیده در سیل امسال اختصاص یافت، گفت: براساس مصوبه اول 355 میلیارد تومان و براساس مصوبه دوم 360 میلیارد تومان منابع در اختیار استان قرار گرفت.

وی عنوان کرد: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته بیش از 9000 واحد مسکن احداثی و بیش از 6000 واحد تعمیری در سیل امسال شناسایی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان با تأکید براینکه تمام روستاهای استان همدان دارای طرح هادی هستند، افزود: شاخص تهیه طرح هادی روستایی استان همدان 100 درصد بوده است.

ظفری ادامه داد: در 375 روستای استان بازنگری طرح هادی به اتمام رسیده است به‌طوریکه استان همدان در شاخص بازنگری نیز در کشور پیشتاز بوده است.

وی با اشاره به اینکه هر طرح هادی 7 پروژه اجرایی دارد، یادآور شد: در سطح 925 روستای بالای 20 خانوار طرح هادی تهیه شده که عملا در 708 روستا اجرای طرح هادی شروع شده است.

وی با بیان اینکه شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای استان همدان 75 درصد است، گفت: در 25 درصد از روستاهای استان همدان اجرای طرح هادی شروع نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد مسکن همدان نوسازی مسکن روستایی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس