Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی مفتخر به گفتمان مقاومت و پایداری است؛ نیازمندیم ادبیات پایداری را درست بشناسیم ما هنوز پهنای ادبیات پایداری را تئوریزه نکردیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار داوود عامری، امروز چهارشنبه(۱۷ مهر)در هفتمین کنگره سراسری ادبیات پایداری که در دانشگاه شهید باهنر کرمان در حال برگزاری است؛ گفت: کنگره ادبیات پایداری تلاش می کند زمینه ای فراهم کند که فکر و اندیشه و گفتمان مقاومت تبدیل به اندیشه قابل انتقال شود؛ تفکر مقاومت معرف مردم این سرزمین است و دفاع مقدس آغاز احیای تفکر حماسی ملت ایران پس از 200 سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور افزود: اگر آن ارزش ها منتقل نمی شود امروز شاهد مقاومت در منطقه نبودیم و این فرهنگ نفس به نفس منتقل شد و دیدیم که یک خاطره و یک بیت شعر معجزه می کند و یک دو بیتی، گُردانی را از خاکریز بلند کرد و خطی را شکست.

 

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی مفتخر به گفتمان مقاومت و پایداری است؛ به برگزاری کنگره ادبیات پایداری در کرمان اشاره و تصریح کرد: کار فوق العاده بزرگی است و چیزی کمتر از کار رزمندگان و چکاچک سلاح رزمندگان ما در جبهه مقاومت در کوی و برزن های عراق و سوریه نیست بویژه آنکه توسط کسانی که خود مبارزه را درک کردند، برگزار می شود.

 

 

سردار عامری ادامه داد: از مطالبات رهبری در این سالها این است چرا این ادبیات به جهان امروز منتقل نمی شود و شرایطی ایجاد نمی کنیم که به جهان امروز منتقل شود و چرا ادبیات پایداری ایران را تبدیل به ادبیات شاخص در جهان نمی کنیم؟ برای همین نیاز داریم در پی گام های خوب سالهای گذشته امروز گام های بلندتری برداریم.

 

 

 

وی با افزودن اینکه از دوستان در کرمان خواستیم تا انجمن ادبی دفاع مقدس با حضور همه دانشگاه های کشور شکل بگیرد زیرا اگر این ظرفیت علمی کنار هم قرار گیرد درها را برای جهانی شدن ادبیات دفاع مقدس باز می کند؛ افزود: ابتدا نیازمندیم ادبیات پایداری را درست بشناسیم ما هنوز پهنای ادبیات پایداری را تئوریزه نکردیم.

 

 

رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور تأکید کرد: محتاج تربیت نیروی انسانی و افراد فاضلی هستیم که این مسیر را دنبال کنند و در تلاش برای آماده سازی طرحی هستیم که نسلی از جوانان تربیت کنیم که پرچمدار این ادبیات بزرگ باشد و در کنار این محتاج آن هستیم دانشگاه به بدنه صنعتی این حوزه نزدیک شود زیرا برای صنایع فرهنگی ایران کمتر کار کردیم.

 

 

وی خاطرنشان کرد: ما تجربه کردیم که بعضی از آثار مناسب اگر تبلیغ خوب پای آن باشد و اگر دسترسی آسان بود؛ تبدیل به یک جریان بزرگ می شود و اگر بهترین آثار فاخر در کنار منزل و کتابخانه و در کنار دانشگاه خاک بخورد اتفاق بزرگی نخواهد افتاد؛ پس محتاج آن هستیم دانشگاه به بدنه صنعت فرهنگی این حوزه نزدیک شود و کمک کند این اتفاق بزرگ شکل جدید پیدا کند.

 

 

عامری ادامه داد: در کنار این محتاج شناخت ابزارهای مختلف برای ارتقا این حوزه فرهنگی هستیم به خصوص حوزه رسانه؛ پیوند رسانه و اندیشه مقاومت موضوعی است که باید مورد مطالعه و دقت فراوان قرار گیرد.

 

 

وی با اشاره به اینکه یکی از مطالبات رهبری ایجاد نهضت ترجمه آثار دفاع مقدس و بردن آن در محافل جهانی است؛ گفت: این بدون یک کار علمی دقیق و ایجاد زیرساخت امکان پذیر نیست کما اینکه قبلاً  هم این کار شده اما نتوانستیم آن را منتقل کنیم؛ موضوع دیگر نگاه گسترده به مقاومت و پایداری است زیرا محدود کردن مقاومت به جنگ هشت ساله و به میدان نبرد جبهه ها، جفا به دفاع مقدس و بزرگ ملت ایران است زیرا این ملت 40 سال فقط در مقاومتی بزرگ درگیر بوده که دفاع مقدس یکی از آنها است.

 

رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با اشاره به موضوع هفتمین کنگره ادبیات پایداری که ادبیات تطبیقی ایران و جهان در زمینه پایداری است؛ تأکید کرد: باید دنیای بیرون از خود را بشناسیم و ادبیاتی که خلق می شود را بدانیم.

 

وی اظهار داشت: به فرموده امام و رهبری جنگ فقط درون جبهه ها جریان نداشت؛ ما 40 موضوع و محیط را شناسایی کردیم که ادبیات پایداری و دفاع مقدس راجع به آنها می تواند حرف بزند؛ همین روزها کتاب اتاق 24 بازنشر می شود که داستان و روایت یک بانوی مهاجر جنگی است که معتقدم به دلیل ویژگی هایی که در داستان و روایت وجود دارد اگر خارج از ایران منتشر شود خواننده بیشتری نسبت به داخل پیدا می کند و این هم بخشی از دفاع و مقاومت ما است.

 

عامری افزود: امروز داستان کوتاه جانباز شیمیایی در سردشت که اگر تبدیل به رمان شود بیشترین خواننده را در اروپا و آمریکا پیدا خواهد کرد اما محتاج یک کار بزرگ در این حوزه است؛ امروز درس 2 واحدی آشنایی با دفاع مقدس برای دو هزار و 100 کلاس در ترم جدید دانشگاه ها پیش بینی شده که محتاح محتوای فاخر برای انتقال و اندیشه است.

 

وی با تصریح به اینکه امروز جهان محتاج فرهنگ و پیام نوین و جدی از ما است؛ گفت: به عنوان یک شیعه تنها وظیفه اداره خود را نداریم بلکه باید به آینده انسانیت و سعادت او هم بیاندیشیم و پرچمدار مفاهیم سعادت بخش باشیم.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین مسجد پیاده روی اربعین اصفهان زائران اربعین حسینی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد بیرجند اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است

امام جمعه رفسنجان گفت: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» همان کاری بود که امام (ره)به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: خداوند در قرآن از پیامبر (ص) به عنوان انسان برجسته در همه زمینه‌ها یاد کرده و مشورت کردن با مردم را به وی متذکر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام شهرداری در راه‌اندازی پویش رقابتی «شهردار شو»، افزود: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان همان کاری بود که امام (ره) به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار تصریح کرد: امروز شما با همکاری شهرداری و شورای شهر به جوانان توانمند دهه هشتادی میدان و شخصیت دادید و به آن‌ها اعتماد کردید و از فکر و اندیشه آنان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید این جوانان غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای مشاهده و انتقال تجربه موفق شهرداری و انتقال آن به هیئت دولت، گفت: این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطمئن باشید کشور از این جوانان برخوردار است و می‌توانند منشأ اثر باشند.

عسکری با بیان اینکه مدیرانی چون استاندار کرمان و سردار سلیمانی نیز در دوران دفاع مقدس با داشتن سن کم از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند که به آن‌ها اعتماد شده است، بیان کرد: این جریان اکنون در دست جوانان دهه هشتادی است و مدیریت شهری برای کار، فکر و عمل جوانان احترام قائل شده است.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748898

دیگر خبرها

  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود