Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، اکبر بهنامجو با بیان اینکه این انتختاب در اجلاس اخیر وزیران گردشگری اگو در خجند تاجیکستان انجام گرفته است، افزود: تصویب اصول توسعه پایدار در حوزه گردشگری و تصویب برنامه اقدام و عمل در راستای اصول توسعه گردشگری پایدار در بین کشورهای اکو از جمله مصوبات اجلاس اخیر در خجند تاجیکستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  بیان کرد: تصویب پروژه‌های کاربردی در زمینه ایجاد شبکه یکپارچه تور اوپراتورها و سایر ذی‌نفعان گردشگری در منطقه اکو از دیگر تصمیماتی بود که در این نشست توسط وزرای گردشگری کشورهای عضو اتخاذ شد.

به گفته وی، اعضای این نشست در خصوص مکانیزم‌هایی برای تسهیل رفت‌ و آمد گردشگران در حوزه اکو به توافق رسیدند که این مزیت بسیار خوبی برای کشورهای هدف از جمله ایران در پی خواهد داشت.

او با اشاره به اینکه پروپوزال انتخاب پایتخت گردشگری اکو به ابتکار ایران مطرح شد، اضافه کرد: همچنین در این نشست شهر ساری نیز به ‌عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۲ انتخاب شد.

استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های استان اردبیل در حوزه گردشگری و اقدامات انجام یافته در 2 سال گذشته در این حوزه، عنوان کرد: اردبیل جاذبه های تاریخی و طبیعی منحصر به فردی دارد که می‌تواند جذابیت بخصوصی برای گردشگران کشورهای عضو اکو داشته باشد.

بهنامجو با تاکید بر لزوم تسریع در ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه گردشگری، یادآور شد: مزیت گردشگری نسبت به سایر حوزه ها قرابت بسیار آن با مفاهیمی همچون توسعه پایدار است که درصد موفقیت آن را در بلند مدت نسبت به سایر حوزه ها از جمله صنعت و کشاورزی بیشتر می‌کند.

وی گفت: قابلیت‌های متعدد استان اردبیل از جمله گردشگری زمستانی که در حال احیاء آن هستیم به همراه جاذب‌ های تاریخی و تنوع اقلیمی استان از جمله دلایلی است که باعث شده تا این منطقه در سطح ملی و حتی بین‌المللی مورد توجه فعالان وسیاست‌گذاران حوزه گردشگری قرار گیرد.

استاندار اردبیل بیان کرد: کمتر از چهار سال تا برگزاری این رویداد بزرگ در استان زمان باقی است و باید در این مدت زمان کوتاه زیرساخت‌های اصلی استان از جمله راه آهن، راه‌های ارتباطی گردشگری، هتل‌های پنج ستاره و تاسیسات گردشگری مطابق با استانداردهای بین‌المللی را با کمک بخش خصوصی و اعتبارات دولتی تکمیل و در اختیار گردشگران قرار داد.

بهنام جو تاکید کرد: این رویداد میتواند نقطه عطفی در روند توسعه استان باشد و در صورت حصول نتیجه مطلوب قطعا تاثیرات بسیار ملموسی در اقتصاد استان خواهد داشت.

3006

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری علی اصغر مونسان استانداری اردبیل اکبر بهنام جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود