Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین کنفرانس بین‌المللی اطلاعات مکانی ۲۰۱۹ (ژئو اسپاسیال) از روز شنبه ۲۰ مهرماه به مدت پنج روز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در استان البرز برگزار می‌شود.

ششمین کنفرانس بین‌المللی اطلاعات مکانی در سال ۲۰۱۹ با همکاری پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی اطلاعات مکانی ۲۰۱۹ روز چهارشنبه افزود: شعار کنفرانس امسال «کاربردهای مهندسی نقشه برداری اطلاعاتی مکانی و سنجش از دور در کشاورزی، منابع طبیعی و پایش مخاطرات» است.

دکتر حسین عارفی افزود: این کنفرانس در قالب پنل‌های علمی، کاربردهای مختلف استفاده از اطلاعات مکانی، تصاویر ماهواره ای، تصاویر هوایی، پهپاد و همچنین اطلاعات مکانی را در مدیریت و پایش منابع طبیعیو به ویژه مخاطرات طبیعی را مورد بررسی قرار می دهد.

وی اظهار داشت:  این کنفرانس بین‌المللی که کارشناسانی از ۱۴ کشور جهان به خصوص کشورهای اروپایی همچون فرانسه، آلمان، ایتالیا و ترکیه در آن  حضور دارند با برگزاری ۱۱ کارگاه آموزشی همراه است.

عارفی با بیان اینکه به دبیرخانه این کنفرانس ۳۵۰ مقاله ارسال شده، افزود: پس از بررسی‌ها و داوری‌های تخصصی این مقالات، در نهایت ۲۳۰ مقاله برای ارائه در این کنفرانس برگزیده شد که ۹۰ مقاله به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در این کنفرانس وضعیت و مسائل مبتلابه کشاورزی، منابع طبیعی و مخاطرات طبیعی کشور مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: یکی از بحران‌ها در کشور ما موضوع مخاطرات طبیعی همچون سیل، زلزله، خشکسالی و آفات کشاورزی است.

دبیر برگزاری کنفرانس بین‌المللی اطلاعات مکانی ۲۰۱۹ ادامه داد: یکی از موضوعات این کنفرانس، پایش کانون‌ها، بحران‌ها و تالاب‌ها در منابع طبیعی است که  پیش بینی مخاطرات در این حوزه ها و اطلاعات دریافتی می تواند به ما  در رسیدن به یک روش مدیریتی مناسب کمک کند.

وی گفت:‌ پس از دستیابی به این اطلاعات می‌توانیم آن را در اختیار تصمیم‌گیران مربوطه قرار دهیم که به حد امکان از این مخاطرات پیشگیری شود.

عارفی به پنل‌های علمی و ارائه مقالات رسیده در این کنفرانس اشاره کرد و افزود: تمام این پنل‌ها به زبان انگلیسی ارائه می‌شود زیرا علاقمند هستیم تا تمام دنیا بتوانند از پتانسیل‌های علمی دانشجویان کشور ما استفاده کنند و به نوعی صادرات علم را داشته باشیم.

وی اضافه کرد که در سه روز اول برگزاری این کنفرانس ارائه مقالات انجام می‌شود و در ۲ روز پایانی نیز ۱۱ کارگاه تخصصی توسط اساتید و محققین خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

کنفرانس بین المللی Geospatial conference ۲۰۱۹)- اطلاعات مکانی ۲۰۱۹) با رویکرد کشاورزی و منابع طبیعی از کنفرانس‌های مشترک ISPRS و دانشگاه تهران با موضوعات «پنجمین کنفرانس سنسورها و مدل ها در فتو گرامتری و سنجش از دور»و «سومین کنفرانس تحقیقات اطلاعات مکانی » از ۱۲ تا ۱۶ اکتبر ۲۰۱۹(۲۰تا ۲۵ مهر ماه ۹۸) در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در شهر کرج برگزار خواهد شد.

این کنفرانس و کارگاه‌های آموزشی آن با مشارکت سازمان فضایی آلمان (DLR)، دانشگاه‌های هانوور،زوریخ ،اشتوتگارت ،برانزویگ و سازمان جغرافیای نیروهای مسلح جمهوری ایران برگزار خواهد شد.

نخستین دوره کنفرانس بین المللی اطلاعات مکانی در سال ۲۰۱۱ (آبان ماه ۱۳۹۳) در دانشگاه تهران برگزار شد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل