Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@15:32:26 GMT

‌اخذ مجوز برای مرمت خانه مصدق

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۲۵۹۰

‌به گزارش ایسنا، حجت الاسلام  فخرالدین صابری در نشست مطبوعاتی پیش از ظهر امروز اظهار کرد: صنعت گردشگری نقش بسزایی در اشتراک‌گذاری ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جوامع مختلف دارد.

وی ادامه داد: طی سال‌های گذشته جایگاه این صنعت در کشور به میزان قابل توجهی افزایش یافته که تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه گواه این ادعا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت‌های البرز درحوزه گردشگری  توضیح داد: این استان جاذبه‌های طبیعی مختلفی چون کوهستان، کویر، مناطق ییلاقی را در خود جای داده و به نوعی کلکسیونی از جذابی‌های طبیعی است و در کنار آن شاهد آثار تاریخی شاخصی مثل تپه ازبکی، کاروانسرای شاه عباسی، کاخ سلیمانیه، خانه مصدق و ...در دل این استان هستیم که می توانند به نیاز گردشگران به خوبی پاسخ دهد.

وی در ادامه با اشاره به تعداد هنرمندان فعال در حوزه صنایع دستی ابراز کرد: در حال حاضر سه هزار و 300 نفر هنرمند صنایع دستی به صورت انفرادی و خانگی و 890 نفر هم در کارگاه‌های گروهی صنایع دستی مشغول به کار هستند.

این مسئول با اشاره به تعداد بیمه شدگان رشته‌های مختلف صنایع دستی خاطر‌نشان کرد: در حال حاضر هزار و 328 هنرمند صنایع دستی تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار دارند.

حجت الاسلام صابری توضیح داد: از تعداد 350 رشته صنایع دستی، 72 رشته در البرز فعال است که از میان آنها گلیم بافی، سفال و سرامیک، صنایع چوبی، زیورآلات سنتی و نقاشی روی چرم شاخص هستند.

وی ادامه داد: فعالیت در رشته‌های مختلف صنایع دستی باعث اشتغالزایی برای بیش از چهار هزار نفر شده که البرز ظرفیت بیشتری از اشتغال موجود را دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی البرز با تاکید بر ضرورت ایجاد بازارچه های صنایع دستی در البرز گفت: در حال حاضر تنها یک بازارچه صنایع دستی در مشکین دشت فعال است و با رایزنی به دنبال ایجاد این نوع بازارچه در تمامی شهرستان‌های استان هستیم.

این مسئول در ادامه به وضعیت کاخ سلیمانیه اشاره کرد و گفت: مرمت این کاخ به اتمام رسیده و عملیات لازم برای تامین امنیت این مجموعه تاریخی نیز صورت گرفته و به زودی درهای این کاخ به روی مردم باز می شود.

وی با اشاره به وضعیت کاروانسرای شاه عباسی که به دلایلی تعطیل شده است، افزود: با رایزنی های صورت گرفته به دنبال رفع مشکل این کاروانسرا هستیم تا بتواند مجددا فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان اینکه مجوز بازسازی خانه مصدق نیزاخذ شده، توضیح داد: برای بازکردن درهای این خانه به روی گردشگران باید اشیاء و اسناد این خانه ساماندهی شوند و ساختمان هم بازسازی شود.

حجت الاسلام صابری تاکید کرد: مجوز مرمت این خانه اخذ شده ‌و تا پایان سال بخشی از مرمت این خانه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه البرز ظرفیت‌های گردشگری زیادی دارد ولی بسیاری از آنها ناشناخته باقی مانده افزود: برای معرفی این جاذبه ها علاوه بر همکاری رسانه ها به تعامل بین بخشی نیاز است چون در استان‌هایی که در بحث  توسعه گردشگری به موفقیت رسیده اند؛ تمام دستگاه ها به صورت یکپارچه عمل می‌کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و با پیگیری انجام شده، بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد تایید و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان رضوی، حسین امیرکلالی اظهارداشت: در راستای تکالیف ماموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تامین اجتماعی در حوزه صنایع دستی ، تعداد 109 نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از 1300 هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال 1402 و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان ، استادکاران و فعالان صنایع دستی، تعداد 286 نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تایید وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد 109 نفر از هنرمندان مشهد هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی  یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند