Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: به هیچ وجه ضرورت ایجاب نمی‌کند برای کارگرانی که جهت انتقال نظرات و دیدگاه‌های خود به مسئولان سفری را انجام می‌دهند محدودیت‌هایی ایجاد شود.

محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی در جریان روند خصوصی‌سازی عنوان کرد: همانطور که اشاره شد در برخی از واحدهای تولیدی که بر مبنای قانون خصوصی‌سازی واگذار شده است، مشکلاتی را در حوزه کارگری مشاهده می‌کنیم برخی از آنها به دلیل عدم تثبیت مالکیت کارگرانشان معترض هستند برای همین هم باید وضعیت مالکیت این واحدها مشخص شود تا بتوانند بر مبنای آن روی آینده زندگی خود حساب باز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی هم با عقب افتادگی پرداخت حقوق و دستمزد مواجه بودند که معیشت‌شان را با مشکل مواجه کرده بود به لطف خدا بخش قابل ملاحظه‌ای از این مشکلات به حداقل ممکن رسیده است و واحدهای تولیدی که متعلق به سازمان خصوصی‌سازی و بانک‌ها بودند نسبت به پرداخت حقوق‌های معوقه حداقلی اقدام کردند اما یکی دیگر از خواسته‌های کارگران بحث تثبیت مالکیت این واحدها است که خواسته ما هم هست و به ایجاد شرایط مطلوب در اداره آن واحدها و رفتن به سمت نوآوری در تولید و نوسازی خطوط و بهتر شدن معیشت کارگران منجر خواهد شد.

شریعتمداری افزود: تمام تلاش ما این است که در کمیسیون رفع موانع تولید این مسائل را مورد پیگیری قراردهیم  و در مذاکرات با مقام‌های انتظامی تاکید کردیم که  اعتراضات کارگران در محیط کار حق طبیعی آنها است و باید به رسمیت شناخته شود و باید همه اقدامات لازم در چارچوب قوانین صورت گیرد ما در چارچوب قوانین حامی صیانت از نیروی کار هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: نمی‌گذاریم ستون فقرات تولید کشور در شرایط ناامن اقتصادی دچار خدشه و گرفتاری شود.

وی درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: این مساله حق طبیعی بازنشستگان است و هیچ تردیدی در این نیست اما این کار مستلزم تامین منابع است. برای اجرای قانون برنامه ششم ما در سازمان تامین اجتماعی با کمبود منابع جهت حل این مشکل مواجه هستیم، امیدواریم با کمک دولت نسبت به حل این مشکل اقدام کنیم و تا پایان سال اقداماتی را در جهت بهبود وضعیت برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که از صندوق تامین اجتماعی مستمری دریافت می‌کنند انجام دهیم و بتوانیم کاری کنیم که در بودجه ۹۹ برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پیش‌بینی‌های لازم به عمل بیاید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال آنچه پیش‌بینی شد از مجموع ۱۵ هزار میلیارد تومان منابع مورد نیاز در حدی تامین شد که حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان می‌شد و امکان اصلاح حدود ۱۴ تا ۱۸ درصد در رنج‌های مختلف در رابطه با حقوق و دستمزد را داشتیم که این شایسته نیست و باید ارقام بالاتری را برای همسان‌سازی اعمال کنیم.

شریعتمداری در رابطه با ماجرای روستای لردگان و اعطای سرنگ‌های رایگان به افراد معتاد گفت: سازمان بهزیستی در مورد معتادان متجاهر و معتادانی که در ندامتگاه‌ها هستند و تجمعاتی که در برخی از نقاط آلوده است به این سیاست (اعطای سرنگ‌های رایگان به افراد معتاد) ادامه می‌دهد متنهی مشکلات تنها از طریق سرنگ‌های آلوده ممکن است اتفاق نیفتد. روش‌های گوناگونی وجود دارد که باید در این زمینه‌ها هم مراعات شود. مطمئنا با تدبیری که وزارت بهداشت دارد در این زمینه کنترل بیشتری به عمل خواهد آمد.

وی افزود: در مورد این روستا هم وزارت بهداشت به عنوان نقطه تماس مسئول موضوع است و ما در کنار آن هر کمکی که از دستمان بر بیاید انجام می‌دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره فشارها برای عزل مدیرعامل رایتل گفت: این مساله قدیمی است و موضوع قابل طرح مجدد نیست.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره بازداشت جمعی از کارگران هفت تپه که خواهان حضور در مجلس بودند، گفت: به هیچ وجه ضرورت ایجاب نمی‌کند برای کارگرانی که جهت انتقال نظرات و دیدگاه‌های خود به مسئولان سفری را انجام می‌دهند محدودیت‌هایی ایجاد شود.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت