Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سلیمانی دنیای مجازی را بهترین امکان برای ترغیب و شکل گیری خانواده دانست و گفت: : ارزش ها در دنیای مجازی تغییر کرده و ترویج فرد گرایی در رسانه موجب گسست خانواده ها می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، حجت‌الاسلام «سیدجواد سلیمانی» در همایش خانواده مقاوم که امروز(چهارشنبه، ۱۷ مهر) در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی شرق گیلان( لنگرود) برگزار شد، با تاکید بر اینکه گسست خانواده باید به پیوست تبدیل شود گفت: خانواده مهم‌ترین بنا در اسلام است و امروز غربی‌ها متوجه شدند که آنچه در قرآن کریم است، نجات‌بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه لنگرود با بیان اینکه ۶۰۰ آیه در قرآن به خانواده مربوط است، افزود: گران‌بهاترین و مهم‌ترین جملات در اسلام به خانواده مربوط است.


حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به اینکه عمر مفید زندگی بیش از دو سوم جمعیت آمریکا بیش از پنج سال نیست، افزود: ازدواج در دنیای غرب به شرکت تعاونی شباهت دارد، قداست در دنیای غرب شکسته شده و خانواده ناامن شده است که این موضوع زنگ خطری برای ما محسوب می‌شود.


امام جمعه لنگرود با اشاره به اینکه طلاق با توجه به آمار فزاینده آن تبدیل به بحران شده است، اظهار داشت: زن و شوهر در لحظات مهم زندگی باید همدیگر را بپوشانند درحالیکه غربی‌ها معتقدند که آینده غرب آینده وحشتناکی است.


حجت الاسلام سلیمانی ادامه داد: گسست خانواده در دنیای غرب به‌خاطر جایگزینی قانون بشر به جای قانون خداست و انسان اگر مبنا باشد، خانواده نمی‌تواند رشد کند.


امام جمعه لنگرود، مبنای انسانیت را همان اومانیسم دانست و تصریح کرد: خانواده در این موارد از بین می‌رود و خشونت حاکم و خانواده گسست پیدا می‌کند.

 

وی دنیای شیشه‌ای و دنیای مجازی را بهترین امکان برای ترغیب و شکل‌گیری خانواده دانست و خاطرنشان کرد: رسانه نقش به‌سزایی در گسست خانواده دارد و امپراطوری رسانه خیلی از خانواده‌ها را از هم جدا کرده است.

 

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به روند رسانه در دنیا و کشور ما و  قهرمان‌سازی‌ها در رسانه گفت: ارزش‌ها در دنیای مجازی تغییر کرده و ترویج فردگرایی در رسانه موجب گسست خانواده‌ها می‌شود.

پایان پیام/167

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیاده روی اربعین اربعین حسینی اربعین مسجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد اصفهان زائران اربعین حسینی مواکب الاتحاد بیرجند شکل گیری خانواده فردگرایی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام‌خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان‌شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

گفتنی است؛ در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام‌خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 6097195

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • فیلم| پایان یک رقابت
  • دیدار با خانواده شهید معلم در اندیمشک
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری