Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان  در نشست صمیمی با نخبگان، دانشگاهیان، جوانان حوزه و موسسات مردم نهاد چابهار اظهار داشت: ورود هر ۲.۵ میلیون تن کالا ۵۰۰ میلیارد تومان گردش مالی در حوزه حمل و نقل و ۵۰ میلیارد تومان گردش مالی در سایر شقوق خدمات‌رسانی ایجاد می‌کند که تاثیر زیادی در رونق اشتغال منطقه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بندر شهید بهشتی هم‌اینک هشت و نیم میلیون تن ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه دارد، افزود: توسعه در هر منطقه‌ای با مطالبه‌گری آغاز می‌شود بنابراین می‌طلبد مطالبه‌گری‌ها در چابهار در راستای رفاه مردم، توسعه استان و محور شرق باشد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار دیگر یک بندر سنتی نیست ادامه داد: به واسطه اقدامات توسعه‌ای انجام شده این بندر هم‌اینک در ویترین جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: با ایجاد تجهیزات پیشرفته و زیرساخت‌های لازم، کشتی‌هایی با ظرفیت ۳ هزار و ۸۰۰؛ TEU کانتینر در بندر چابهار پهلوگیری کرده که عملیات تخلیه و بارگیری آن در کوتاه‌ترین زمان و بهترین کیفیت انجام شده است.

آقایی گفت: در فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار ۵ کیلومتر دایک گذاری در دریا، ۲۰۳ هکتار استحصال از دریا انجام و هزار و ۷۰۰ متر اسکله با درافت منفی ۱۶.۵ متر ساخته شده است.

وی ادامه داد: همچنین لایروبی حوضچه‌ها و کانال‌ها به میزان ۱۵.۸ میلیون متر مکعب و ساخت موج شکن به طول هزار و ۴۷۰ متر از دیگر اقدامات اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در توسعه فاز نخست بندر شهید بهشتی چابهار بوده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: ۳۰ دستگاه استراتژیک شامل ۹ دستگاه جرثقیل ساحلی و محوطه‌ای، ۱۳ دستگاه انواع تجهیزات تخلیه و بارگیری و ۸ دستگاه مکنده غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت در بندر چابهار مونتاژ و عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: مجموع این اقدامات باعث شده تا بندر چابهار به لنگرگاه امنی برای پهلوگیری کشتی‌ها تبدیل شود به گونه‌ای که حتی در فصل باد‌های مونسون نیز امکان پهلوگیری ایمن کشتی‌ها در این بندر وجود دارد.

آقایی گفت: عملیات ساخت برج کنترل ترافیک دریایی به عنوان نماد شهر چابهار نیز در بندر شهید بهشتی آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته با ورود ۹ کشتی کالای ترانزیتی از هند به افغانستان ۱۰ هزار تردد در سیستان و بلوچستان ثبت شده است گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک چابهار و به واسطه پیگیری‌هایی که انجام شده توانستیم توافق نامه ایران، هند و افغانستان را اجرایی کنیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اشتغال روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر نیرو در اسکله شهید بهشتی چابهار افزود:۵۲۶ نفر در بخش شرکت‌های سرمایه‌گذاری و ۵۲۴ نفر در پروژه‌های عمرانی بندر چابهار مشغول به کار شده‌اند.

انتهای پیام/گ

اشتغال در بندرچابهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بندر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد