Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات امنای بنیاد مستضعفان روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی ۱۰۰ معین اقتصادی خراسان رضوی که در مشهد برگزار شد با بیان این مطلب گفت: این تسهیلات از سال ۱۳۹۵ و از طریق بانک سینا پرداخت شده است و سهمیه هر استان ۲۰۰ میلیارد ریال با کارمزد ۱۸ درصد بوده است که ۲۵ میلیارد ریال از این میزان به طرح‌های تولید و اشتغال‌زایی در روستاها اختصاص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد سعیدی کیا تاکید کرد: بانک سینا فقط به طرح‌هایی که دارای توجیه اقتصادی و ضمانت قوی باشند تسهیلات پرداخت می کند.

وی اضافه کرد: از محل تسهیلاتی که بانک سینا به طرح‌های اقتصادی اختصاص می داد شهرستان قلعه گنج کرمان که طرح مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی در آن به اجرا گذاشته شده است به منزله یک استان در نظر گرفته شد و به اندازه یک استان به طرح‌های اقتصادی اش تسهیلات پرداخت شد.

مجری طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در شهرستان قلعه گنج استان کرمان گفت: این شهرستان نمونه موفقی از اقتصاد مقاومتی و جلب مشارکت مردم و توانمندسازی آنان برای توسعه است.

سعیدی کیا  افزود: در بنیاد مستضعفان همه کارهای محرومیت زدایی توسط بنیاد علوی انجام می شود و با توصیه علیرضا رزم حسینی که در مهرماه سال ۱۳۹۳ استاندار کرمان بود محرومیت زدایی از شهرستان قلعه گنج به بنیاد علوی واگذار شد و در نخستین گام برای توسعه قلعه گنج، طرح جامع آبادانی برای این منطقه تهیه و چندین هدف در آن دیده شد که تاکنون چنین طرحی برای هیچ یک از مناطق کشور تهیه نشده بود.

وی ادامه داد: هنوز طرح جامع آبادانی قلعه گنج کامل نشده بود که عملیات اجرایی آن در شهرستان مزبور آغاز شد و استاندار وقت کرمان نیز همه اختیارات مرتبط با توسعه قلعه گنج را در اختیار بنیاد گذاشت و شیوه استاندار باعث شد که همه مدیران منطقه با بنیاد همراه شوند.

سعیدی کیا افزود: افزون بر طرح جامع آبادانی قلعه گنج، طرح توانمندسازی مردم نیز تدوین و دنبال شد و بر این مبنا از توانمندی های مردم در همه امور اعم از فرهنگی، بهداشت و درمان، صنایع گردشگری، مساجد و مدارس، امور ورزشی و مذهبی و بسیاری از امور دیگر استفاده شد.

وی ادامه داد: طرح توسعه در قلعه گنج بر مبنای اعتماد به مردم و ایجاد بستر برای بروز توانمندی های آنان محقق شد و این کار زمان بر است زیرا منطقه ای که صدها سال در محرومیت بوده در زمانی اندک قادر به تحول نیست.

رئیس هیات امنای بنیاد مستضعفان گفت: شهرستان قلعه گنج ۱۰ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۶۰ هزار نفر روستایی هستند که در پنج دهستان و ۱۴۴ روستا زندگی می کنند.

سعیدی کیا با بیان این که با دانشگاه تهران نیز به عنوان مشاور توانمندسازی مردم قلعه گنج قرارداد منعقد شده است افزود: مردم تامین کننده هزینه های مربوط به طرح های مختلف در قلعه گنج شدند و تسهیلگرانی نیز به عنوان رابط با روستاها انتخاب شدند که همه جوان و تحصیلکرده بودند و به تدریج با مردم ارتباط برقرار کردند و به اشکال مختلف توجه مردم به مشارکت جلب شد.

وی ادامه داد: از آنجا که پایگاه همیشگی همه اقدامات مردمی، مسجد است مردم با استفاده از همین پایگاه به تدریج آموختند که درباره مشکلات و مسائل خود گفت و گو کنند و اولویت های توسعه منطقه زندگی شان را مشخص نمایند و در همین راستا گروه های توسعه روستایی به صورت ۱۰ تا ۱۵ نفره شکل گرفت و هر گروه برای خود سرگروه هم انتخاب کرد.

رئیس هیات امنای بنیاد مستضعفان گفت: بسیاری از ساکنان قلعه گنج با یارانه های نقدی گذران زندگی می کردند اما همین مردم برای طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی از محل دریافت یارانه نقدی پس انداز کردند و این پس انداز را به صندوق های خُرد روستایی تحویل دادند که هم اینک به بانک شده اند.

سعیدی کیا با بیان اینکه یک جریان قوی اجتماعی در قلعه گنج شکل گرفته است افزود: از این صندوق به مردم وام داده شد تا طرح های اقتصادی را در منطقه قلعه گنج اجرا کنند، این وام بدون هیچ تضمینی و فقط براساس اعتمادی که بین مردم وجود دارد به آنان داده می شود.

وی ادامه داد: از محل پرداخت تسهیلات به مردم قلعه گنج، طرح‌های اقتصادی از جمله گلخانه، فعالیت‌های خرد روستایی، واحد تولیدی رب گوجه فرنگی، واحد فرآوری خرما و واحدهای تولیدی دیگر در این شهرستان راه‌اندازی شد.

رئیس هیات امنای بنیاد مستضعفان گفت: یک بیمارستان نیمه ساز در شهرستان قلعه گنج با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم تکمیل شد و هم اینک این بیمارستان فعال است.

سعیدی کیا راه اندازی خانه قرآن، تربیت حافظان قرآن کریم، تشویق دانش آموزان به درس خواندن و ارتقای سطح علمی آنان، فراهم کردن زمینه سوادآموزی مردم، راه اندازی زمین چمن ورزشی و تشکیل تیم فوتبال و اعزام آنان به مسابقات نروژ، توسعه آموزش‌های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی دو هزار نفر، تعمیر و تجهیز مدارس و مساجد، احداث هتل کپری قلعه گنج، انجام اقدامات زیربنایی مانند مبلمان شهری و پل  را از دیگر اقدامات انجام گرفته در قلعه گنج کرمان بر شمرد.

وی اضافه کرد: طی سه سال فعالیت بنیاد علوی در شهرستان قلعه گنج، ۱۵ هزار نفر عضو صندوق های خُرد روستایی شدندو  ۴۷ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد و نرخ بیکاری قلعه گنج ۷۵ درصد کاهش یافت.

۷۴۸۹/۱۹۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج مشهد بانک سینا بنیاد مستضعفان کرمان بنیاد علوی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی