Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابوالفضل موسوی بیوکی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین بررسی‌های کمیسیون عمران برای پیگیری حادثه قطار زاهدان- تهران، بیان کرد: در این هفته سومین جلسه بررسی جزئیات این حادثه با حضور فرمانده نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان، فرمانده نیروی انتظامی راه آهن، معاون سیاسی- امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان، مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی و کمیته رسیدگی به سوانح راه آهن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس گزارش‌ها بیش از ۱۷۰ پیچ از ریل راه آهن باز شده بوده که دو علت می‌تواند داشته باشد. یا به قصد دزدی این کار انجام شده و یا می‌تواند انگیزه خرابکاری پشت این ماجرا باشد. بر اساس گزارش نیروی انتظامی منطقه تاکنون باز شدن پیچ ها سابقه داشته اما بلافاصله ترمیم می شدند. باید بررسی های دقیق انجام شود تا علت اصلی روشن گردد.

نماینده مردم یزد در مجلس تصریح کرد: نیروهای امنیتی اظهار داشتند که ماجرا امنیتی نبوده است، اما از سوی دیگر شواهد نشان می‌دهد تعداد پیچ‌های باز شده و قیمت آنها ارزش دزدی نداشته است. اکنون موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید تحقیقات و کار کارشناسی ادامه یابد تا دلیل اصلی این حادثه روشن شود.

وی در ادامه با بیان اینکه «امنیت در خطوط ریلی و جاده های کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است» تصریح کرد: باید این حادثه با ارائه گزارش از سوی همه بخش‌های دخیل در آن با دقت مورد بررسی قرار گیرد. تامین امنیت در سراسر کشور به ویژه مناطق شرقی از اولویت ویژه ای برخوردار است. باید تمام حاکمیت برای برقراری امنیت در بخش‌های شرقی کشور تلاش کنند. با تامین امنیت در مناطق شرقی به ویژه استان سیستان و بلوچستان این مناطق می توانند در سایه آرامش مسیر رشد و توسعه را طی کنند. این امر یاری مردم را نیز می‌طلبد.

قطار «زاهدان- تهران» در منطقه «شورو» زاهدان در روز سوم مهرماه از ریل خارج شد که در اثر این حادثه  بیش از ۴۲ نفر مصدوم شده و پنج نفر از مسافران این قطار نیز جان خود را از دست دادند.

کد خبر 458223 برچسب‌ها سفر - قطار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پروژه تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان یک طرح الگو در کشور است و نشان می‌دهد که اگر پای کار باشیم می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در حاشیه بازدید از طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان که به همراه فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، از زحمات مجموعه کارکنان وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران که به صورت جهادی در اجرای این پروژه فعالیت کرده اند، تشکر و قدردانی کرد.

وی گفت: با تلاش تمام مجموعه وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران این طرح بزرگ انجام گرفت و همه پای کار آمدند تا طرح حفر چاه و انتقال آب انجام شود و این در حالی انجام گرفت که در سال گذشته این منطقه بیابان بود و بیشترین حجم طوفان‌ها را در منطقه داشتیم و شرایط کار در منطقه بسیار سخت بود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: از سوی دیگر شرایطی حاکم بود که آب چاه نیمه‌ها در حال اتمام بود و مردم گلایه‌مند و نگران از شرایط پیش رو بودند.

وی گفت: خداوند در کنار تلاش همه مجموعه‌ها، نعمت بارندگی در شمال استان سیستان و بلوچستان را عطا کرد و چاهک های در حال خشکیدن حیات دوباره گرفتند.

کرمی بیان داشت: طرح انتقال آب دریا نیز طرح بی‌نظیری است که با نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بخشی از اعتبارات مورد نیاز نیز از صندوق ذخیره ملی تامین شد و این طرح بزرگ هم اکنون در حال اجراست. کیفیت در اجرای کار بسیار مهم است و باید بر کیفیت امور نظارت شود.

وی عنوان کرد: پروژه تامین آب اضطراری منطقه سیستان یک پروژه بی‌نظیر و الگو است و نشان می‌دهد که اگر بخواهیم در کشور پروژه‌های بزرگ انجام دهیم می‌توانیم به سرعت کار را شکل دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرعت در اجرای طرح‌ها را در پروژه‌های دیگر نیز می‌توانیم ببینیم به طوری که در حوزه ساخت بزرگراه در گذشته سالی 10 الی 15 کیلومتر در استان احداث می‌شد اما امسال این رقم به 180 کیلومتر رسیده است که جای قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری ۳۷۳ سارق در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی البرز
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • اعتراف ۳۰ سارق به ۶۱ فقره سرقت در اصفهان
  • پرداختن به ۱۹۷۴ حادثه توسط هلال احمر در گلستان باعث امنیت شد
  • اتلاف روزانه ۱۰ تا ۱۵ قلاده سگ ولگرد در زاهدان
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان
  • کشف بیش از ۵ تن قند احتکاری در زاهدان
  • تحرک را از مجرمان و مخلان نظم و امنیت خواهیم گرفت
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • سردار رادان: دشمن به دنبال کارزارهای خیابانی است