Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سازمان جهانی گردشگری در گزارش جدید خود با اشاره به روند روزافزون استفاده از ویزا‌های الکترونیکی و فرودگاهی اعلام کرد: در حال حاضر نیمی از جمعیت جهان برای سفر نیازمند دریافت ویزا‌های سنتی هستند.

بر اساس اطلاعات آماری، در سال ۱۹۸۰ میلادی ۷۵ درصد از جمعیت جهان از ویزا‌های سنتی استفاده می‌کردند این در حالی است که در سال ۲۰۱۸ این عدد به ۵۳ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین ویزا‌های الکترونیکی که در سال ۱۹۸۰ هیچ استفاده‌ای از آن‌ها نمی‌شد، در حال حاضر ۱۰ درصد از سفر‌های جهانی را به خود اختصاص داده است و صدور ویزا‌های فرودگاهی نیز که حدود ۳۰ سال پیش حدود ۵ درصد کاربرد داشت هم‌اکنون ۱۶ درصد از سفر‌های جهانی را پوشش می‌دهد.

از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸، کمترین تغییر را می‌توان در جمعیتی از جهان مشاهده کرد که می‌توانستند بدون دریافت ویزا (برنامه‌های لغو ویزا) سفر کنند. در سال ۱۹۸۰ میلادی ۲۰ درصد از جمعیت جهان از برنامه‌های لغو ویزا استفاده می‌کردند و در سال ۲۰۱۸ این رقم با تنها یک درصد افزایش به ۲۱ درصد رسیده است.  

 

با توجه به اهمیت روزافزون گردشگری به عنوان یکی از محرکه‌های مهم اقتصادی، بسیاری از کشورهای جهان در تلاش هستند تا سهم خود را از بازار بین‌المللی گردشگری به روش‌های گوناگون از جمله تسهیلات مرتبط با اخذ ویزا افزایش دهند.

سازمان جهانی گردشگری همچنین گزارش کرده است: از مجموع ۱.۴ میلیارد نفر گردشگر بین‌المللی که در سال گذشته میلادی سفر کردند، ۵۸ درصد از طریق هوایی، ۳۷ درصد از طریق زمینی، ۴ درصد از طریق مسیرهای آبی و ۲ درصد از طریق راه آهن به سفر رفته‌اند.  

از منظر هدف سفر نیز، تعطیلات و تفریح ۵۶ درصد از اهداف سفر را به خود اختصاص داده است،  ۲۷ درصد نیز به دلیل مسائل مرتبط با سلامت و مذهب و ۱۳ درصد نیز بواسطه مسائل تجاری و حرفه‌ای اقدام به سفر کرده‌اند. هدف ۴ درصد از مجوع گردشگران بین‌المللی نیز مشخص نشده است.  

منبع: ایسنا برچسب ها: رویداد24 ، سازمان جهانی گردشگری ، ویزا ، اخذ ویزا ، ویزاهای الکترونیکی ، ویزاهای سنتی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سازمان جهانی گردشگری ویزا اخذ ویزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین