Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، شهرداری تبریز در کنار پیشبرد امور شهری و تلاش برای پیشرفت و اجرای پروژه ها، توجه ویژه ای به تحقق بودجه سالانه خود دارد و نتیجه این تلاش ها و نگاه ویژه شهردار تبریز به این موضوع موجب شده تا در شش ماهه نخست سال جاری شاهد تحقق ۸۰ درصدی بودجه مصوب امسال باشیم.

تحقق ۸۰ درصدی بودجه سال ۹۸ در شش ماهه نخست سال در حالی رخ داده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد رشد نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که میزان تحقق بودجه در شش ماهه نخست پارسال، ۵۲ درصد بود اما این رقم در سال جاری به ۸۰ درصد افزایش یافته است.

از مجموع ۸۰ درصد بودجه محقق شده شهرداری تبریز در شش ماهه نخست امسال، ۶۱ درصد نقدی و ۲۱ درصد غیر نقدی حاصل شده است و این میزان افزایش به ویژه از نظر بودجه نقدی، از تلاش مضاعف شهرداری های مناطق و مرکز برای کسب درآمد حکایت دارد.

بر اساس آمار شش ماهه نخست سال ۹۸، شهرداری منطقه ۹ تبریز بیشترین تحقق بودجه را در میان مناطق مختلف داشته و میزان تحقق بودجه مصوب این منطقه ۱۶۶ درصد است. طبق این آمار، شهرداری منطقه پنج با ۹۵ درصد، منطقه شش با ۷۵ درصد، منطقه هفت با ۷۱ درصد، مناطق ۱۰ و سه با ۵۹ درصد، منطقه دو با ۵۳ درصد، منطقه هشت با ۴۶ درصد، منطقه چهار با ۴۳ درصد و منطقه یک با ۴۱ درصد تحقق بودجه در ردیف های دوم تا دهم قرار دارند.

این آمار نشان می دهد که شهرداری های مناطق در این مقطع زمانی از سال و با وجود تنگنای مالی و وضعیت اقتصادی کشور، در تحقق بودجه مصوب موفق عمل کرده اند.

شهرداری های مناطق ۱۰ گانه تبریز همچنین در عملکرد عمرانی خود نسبت به دوره شش ماهه سال گذشته، عملکرد مطلوبی داشته اند و بر این اساس شهرداری منطقه پنج با ۷۴ درصد بهترین عملکرد عمرانی را به خود اختصاص است.

طبق آمار شش ماهه نخست سال، شهرداری های مناطق شش و چهار با ۴۸ درصد، مناطق دو و ۱۰ با ۴۵ درصد، منطقه هفت با ۳۸ درصد، منطقه ۹ با ۳۳ درصد، منطقه یک با ۲۶ درصد، منطقه سه با ۲۳ درصد و منطقه هشت با ۱۶ درصد در ردیف های دوم تا دهم قرار گرفته اند.

مجموع عملکرد عمرانی شهرداری تبریز در شش ماهه نخست سال جاری ۴۱ درصد است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی بودجه درآمد رشد شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان