Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- افسانه محرابی در خصوص مشگل گرانی قیمت چادر گفت : گرانی قیمت چادر از سوی دلالان به این شکل در آمده و مشکل در سطح عرضه می باشد.
افسانه محرابی مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار آریا اظهار داشت:چادر در حال حاضر نه میلیون متر توسط کارخانه حجاب شهرکرد تولید می شود حدود یک درصد بوده و با توجه به برآورد از نیاز چادر کشور، حدود  97 میلیون متر پارچه چادری برای کشور نیاز داریم و ظرفیت داخل کشور حدود 10 میلیون متر می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:البته 4 مورد متقاضی برای سرمایه گذاری در این زمینه داشته ایم که مذاکراتی صورت گرفته در قالب واحدهای تولیدی 10 میلیون متری خواهد بود .
 مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت در ادامه اظهار کرد:همچنین در واحد رضا بافت شهرستان آبیک در استان قزوین نیز  تولید چادر مشکی با بهترین ماشین آلات و انتقال دانش فنی در دستور کار می باشد.
این مسئول وزارت صمت خاطر نشان کرد:در خصوص قیمت چادر نیز باید گفت که قیمت از سوی دلالان به این شکل در آمده و مشکل در سطح عرضه می باشد.
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت در رابطه با پارچه های وارداتی اظهار داشت:قیمت این پارچه ها حدود 3 دلار می باشد که در داخل کشور نیز با توجه به قیمت تمام شده حدود 150 هزار تومان می شود که پارچه های با کیفیتی نیز هستند اما در بحث عرضه باید سازمان‌های نظارتی وارد شوند تا بتوان قیمت را کنترل کرد.
وی افزود :هم اکنون تامین 200 دستگاه بافنده از ژاپن و 35 هزار تن نخ و انتتقال دانش فنی در دستور کار می باشد تا بتوانیم ظرفیت تولید پارچه را در کشور بالا ببریم.
 مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت در پایان گفت:با توجه به سال رونق تولید برنامه‌های مختلفی برای رونق تولید و تسهیل سرمایه‌گذاری برای تولید در کشور داریم و در صنعت نساجی خوشبختانه هیچ تعطیلی واحدی نداشتیم وحتی رشد تولید نیز داشته‌ایم و می توان گفت در این صنعت مشکل حادی در کشور نداشته ایم.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: چادر گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند

استاندار قم با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند، گفت: احیای واحدهای تولیدی نیمه راکد و راکد از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است که در طول این مدت در دستور کار قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، سیدمحمد آقامیری شامگاه چهارشنبه در دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار داشت: جهش تولید با مشارکت مردم دستوری است که از سوی مقام معظم رهبری برای ما مسئولین صادر شده که در این راستا مدیران استان موظف هستند دستور ایشان را اجرایی کنند.

وی افزود: ما درمدیریت استان به دنبال این هستیم مسیر را برای حضور مردم دراین حوزه تسهیل کنیم تا جهش تولید با مشارکت مردم به معنای واقعی تحقق پیدا کند.

استاندار قم بیان کرد: حمایت از تولیدکننده و سرمایه‌گذار جزو مسائلی است که همواره مورد تاکید رئیس جمهور بوده و آمار گواه این موضوع بوده است. براساس آمار در سال 1402  بیش از یک هزار واحد تولیدی غیرفعال در کشور احیا شده و به چرخه بازگشته است.

آقامیری تصریح کرد: سرمایه‌گذار باید با سرمایه خویش به این موضوع ورود کند، شخصی که با تسهیلات بانکی به دنبال سرمایه‌گذاری است گره‌ای از مشکلات ما باز نخواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟