Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@03:46:26 GMT

راه‌اندازی 5 ایستگاه صلواتی در اسدآباد

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۴۹۸۳

راه‌اندازی 5 ایستگاه صلواتی در اسدآباد

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از عصر همدان؛ مجید درویشی فرماندار شهرستان اسدآباد اظهار کرد: امسال شرایط عبور و مرور برای زائران حسینی به کشور عراق بدون ویزا پذیرفته شده و در راستای این امر بیش از ۵ الی ۷ میلیون نفر پیش می‌شود که از مسیر اسدآباد به سمت مرزهای عراق بروند.
وی در خصوص شرایط استفاده از کنار گذر اسدآباد در اربعین گفت: این پروژه ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به طول ۱۵ کیلومتر است که هنوز تکمیل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار شهرستان اسدآباد در خصوص ایستگاه‌های صلواتی نیز گفت: اسدآباد دارای ۵ ایستگاه صلواتی با رویکرد مردمی است که در این ایستگاهها پذیرایی به صورت صبحانه، نهار و شام انجام می‌شود.
بهنام رضا مخصوصی سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: امسال به امید خداوند شهرستان اسدآباد شاهد عبور ۶ میلیون نفر زائر حسینی خواهد بود و پیش بینی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی اندیشیده شده و بر این اساس همه مرخصی کارکنان بیمارستان و دانشکده و فوریت‌های پزشکی را لغو کرده ایم که بتوانیم خدمات خوبی ارائه دهیم.
مخصوصی گفت: یکی از موارد مهم بهداشتی که سلامت زائران را در بر دارد، آب است که باید بهداشت آن رعایت شود و در این خصوص تیم بهداشتی ما آب منطقه را بررسی و در این زمینه اطمینان حاصل کرده است.
وی گفت: یکی دیگر از مورادی که نظارت بهداشت را برآن زیاد کرده و خواهیم کرد، ظنظارت بر غذاهایی است که در اختیار زائران قرار میگیرد و باید از بهداشت باشد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: یکی از نیاز های اساسی برخی زازئران که مکن است در مسیر به آن دچار شوند، فراموش کردن داروهای خود و یا نیاز به دارو است که ما در این زمینه داروهایی را دپو کرده ایم که در آن زمان در صورت نیاز ارائه دهیم.
وی گفت: هرگونه پخت وپز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد و کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
افراد خادم باید دارای کارت بهداشتی برای ارائه خدمات باشند
مخصوصی در تأکیدی به خادمان زائران حسینی در ایستگاههای صلواتی افزود: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبار مصرف مناسب به خصوص ظروف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.
وی از ایجاد یک پد بالگرد در وندرآباد و یک پایگاه سیار اورژانس در این مسیر خبر داد و گفت: شیفت بندی کارکنان دانشکده علوم پزشکی در دستور کار قرار گرفته است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: ما خاک پای زائرین حضرت سیدالشهدا ع را توتیای چشم خود می کنیم و تمهیدات لازم را در این خصوص اندیشیده‌ایم، افزود: در راستای ارائه خدمات به زائران بازدیدهایی را گروه بهداشت علوم پزشکی از ایستگاه ها در طی این مدت داشته اند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان ایستگاه صلواتی زائران اسدآباد اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه بازآفرینی شهری ابهر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، افزود: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شده و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

قزوینیان تاکید کرد: این دفاتر راهنمایی‌ها، اطلاعات و مشوق‌های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست‌های حوزه بازآفرینی شهری ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود؛ چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی داشته و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی، با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

گفتنی است، نخستین دفتر تسهیل‌گری در محله سعدی جنوبی شهر زنجان که دارای بافت فرسوده با ارزش تاریخی می‌باشد، ایجاد شده است.

کد خبر 6098669

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • BRT کرج، خوب یا بد؟