Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دادستان مرکز استان گفت: این پلیس از اول مهر با مشارکت دادستانی و دستگاه های اجرایی مسئول در این حوزه مانند محیط زیست ، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی تشکیل شده است .

حجت الاسلام سیدرضا سیدحسینی افزود: پلیس انفال با رصد منطقه ، هر گونه اقدام به ساخت و ساز و دست انداز در اراضی  جنگلی ، مرتعی و کشاورزی را شناسایی و بلافاصله بدون طی تشریفات قانونی ، ساخت و سازهای غیرمجاز را تخریب می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحسینی گفت: شناسایی تخلفات و پیشگیری از وقوع جرم هدف از تشکیل پلیس انفال است.

دادستان گرگان گفت: علاوه بر تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز  ، قانون برای متخلفان مجازات حبس هم پیش بینی کرده است .

به گفته سیدحسینی، هزینه ماشین آلاتی که حکم قلع و قمع بناهای غیرمجاز را اجرا می کنند باید متخلف بپردازد .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم جهاد کشاورزی دستگاه های اجرایی ساخت و ساز کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۵۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی

مدیر اقتصادی بنیاد برکت با اشاره به تمرکز روی زنجیره سبز و آبی (کشاورزی و آبزی‌پروری) گفت:‌بنیاد برکت هیچ نوع تصدی‌گری ندارد و فقط تامین مالی را بر عهده دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا پسنده در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد برکت از سال گذشته تمرکز ویژه‌ای را روی زنجیره بررسی، تحقق و تفحص را شروع کرده است.

وی با بیان این‌که 2 زنجیره سبز و آبی مورد بررسی و تحقق قرار گرفته است، ادامه داد: در زنجیره سبز یعنی کشاورزی ارکان‌های اصلی از جمله جهاد کشاورزی، نظام مهندسی، شهرک‌های کشاورزی و ... حضور دارند که تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها را بر عهده دارند.

وی یادآور شد: در زنجیره آبی (آبز‌پروری) نیز شیلات، اتحادیه آبزیان،‌ شهرک‌های کشاورزی،‌ سازمان تحقیقات شیلات و ... حضور دارند.  بنیاد برکت هیچ نوع تصدی‌گری ندارد و فقط تامین مالی را بر عهده دارد. در بخش زنجیره آبی 800 و در بخش زنجیره سبز 2200 طرح در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند