Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@06:33:51 GMT

۱۳ مدرسه کانکسی در استان اصفهان وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۵۶۰۸

۱۳ مدرسه کانکسی در استان اصفهان وجود دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ۱۳ مدرسه کانکسی در استان اصفهان وجود دارد که ۱۲ مدرسه در شهرستان فریدونشهر و یک مدرسه در شهرستان چادگان قرار دارد. ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد اعتدادی ظهر امروز در نشست خبری اداره‌کل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راه خود را تربیت تمام ساحتی می‌دانیم و اجرای این سند مطالبه مهم جامعه از آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مولفه اجرای این سند چرخش‌های تحول‌آفرین از دیدگاه سنتی در مدارس است، افزود: مدارس باید از مکان‌های آموزشی حافظه‌محور و منجمد به محل کسب تجربه و پایگاه تربیتی کارآمد تبدیل شوند و مدال را باید به دانش‌آموزش داد که به دنبال گرفتن مسئولیت اجتماعی در مدرسه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دانش‌آموز باید به فردی متدین، انقلابی و وطن‌دوست تبدیل شود و باید با برنامه‌ریزی به این مولفه‌ها دست یابیم. متأسفانه برخی اوقات با بی‌مهری مواجه شده و متهم به اجرای سند 2030 شده‌ایم، درحالی که این سند هیچ جایگاهی در آموزش و پرورش ندارد.

وی با بیان اینکه با آغاز سال تحصیلی 98-99 کار تعلیم و تربیت بیش از 920 هزار دانش‌آموز توسط 56 هزار فرهنگی در 37 هزار کلاس درس در بیش از 7 هزار و 40 واحد آموزشی استان اصفهان آغاز شد، گفت: پیش از آغاز سال تحصیلی بیش از 12 هزار و 700 کسری نیرو داشتیم که با اتخاذ تدابیری مانند استفاده از نیروهای دانشگاه فرهنگیان، ماده 28، نیروهای خرید خدمت، حق‌التدریس و بازنشستگان، سربازمعلم و جذب آموزش‌یاران نهضت سوادآموزی این چالش را رفع کردیم. ممکن است برخی نواقص وجود داشته باشد اما تلاش کردیم هیچ کلاسی با آغاز مهرماه بدون معلم نباشد و این موضوع خط قرمز ما بود.

اعتدادی بیان کرد: استان اصفهان با اینکه عنوان استان برخوردار را یدک می‌کشد، از نظر فضای آموزشی با کمبود شدیدی روبه‌رو است، اما با کمک خیران تا پایان مهرماه 93 پروژه آموزشی و پرورشی را افتتاح می‌کنیم که شامل 482 کلاس و 57 واحد آموزشی، سالن ورزشی، کتابخانه و نمازخانه است.

محدودیت‌های برخی مدارس در یزد باورکردنی نیست؛ نیاز به جهاد مدرسه‌سازی خیرین داریمافتتاح مدرسه در روستای محروم جانی صیادگلایه از هزینه 4.5 میلیونی سرویس مدرسه/نحوه ثبت شکایت از عملکرد سرویس مدارس

حذف کامل مدارس خشت و گلی در استان اصفهان

وی با بیان اینکه 13 مدرسه کانکسی در استان اصفهان وجود دارد که 12 مدرسه در شهرستان فریدونشهر و یک مدرسه در شهرستان چادگان قرار دارد، تصریح کرد: مدارس خشت و گلی به طور کلی در استان حذف شده است، اما 39 مدرسه سنگی در فریدن، سمیرم، کاشان و چادگان داریم که 11 مدرسه از رده خارج شده و فعلاً دانش‌آموزی در آنها حضور ندارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه هیچ مدرسه‌ای در استان اصفهان وجود ندارد که علمک گاز داشته باشد و با بخاری نفتی گرم شود، خاطرنشان کرد: مدارس فاقد گاز در 3 ماه تابستان امسال گازکشی شد و در سایر مدارس نیز بخاری نفتی چکه‌ای وجود ندارد و استاندارد لازم در آنها رعایت شده است.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم درباره اینکه آیا استفاده از معلمان بازنشسته برای جبران کسری نیرو باعث کاهش کیفیت آموزشی نمی‌شود، اظهار داشت: برای نخستین بار برای رفع مشکل کمبود نیروی انسانی به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش یک استان به نزد معاون رئیس‌جمهور رفتم و بیش از 80 درصد زمان خود در طول 9 ماه گذشته را صرف برگزاری جلسه در این خصوص کردیم. به جز جلسات متعدد با مسئولان کشور، وزیر  وقت آموزش و پرورش و معاون وی، نشستی 2 ساعته با مجمع نمایندگان استان داشتیم. مسئولان متعهد شده‌اند در تخصیص نیرو در ماده 28 و سهمیه دانشگاه فرهنگیان، استان اصفهان جزو 5 استان اولویت‌دار باشد.

اعتدادی اضافه کرد: در سال 1400 و 1401 تعداد بازنشستگان آموزش و پرورش به آمار بالایی می‌رسد که در این خصوص نگرانی وجود دارد که امیدوارم با تخصیص نیرو از این نگرانی کاسته شود.

وی افزود: جذب بازنشستگان بر اساس قانون انجام می‌شود. تا پیش از آغاز مهرماه زمان خود را صرف رفع مشکل نیروی انسانی کردیم اما با آغاز مهر، بر روی کیفیت آموزشی تمرکز و اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی برای این معلمان به ویژه در دوره‌ ابتدایی و هنرستان کرده‌ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان درباره سهم اندک اصفهان در میان رتبه‌ای اول تا سوم کنکور سراسری گفت: معمولاً در صداوسیما و رسانه‌ها رتبه‌های یک رقمی اعلام می‌شود و امسال استان اصفهان 2 نفر در بین آنها داشت اما همه کنکور این نبوده و ملاک، رتبه اول تا دهم هر رشته نیست. استان اصفهان در کنکور سراسری جایگاه سوم کشور را دارد و برای مثال شهرستان آران و بیدگل در کنکور 98 رتبه‌های دورقمی زیادی داشت.

انتهای پیام/ز

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است

به گزارش قدس خراسان، محسن داوری در سه شنبه‌های افتتاح در دبستان دو کلاسه مشارکتی روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: به دانش آموزان و آینده سازان جامعه تبریک می‌گویم که امروز در روستای شاهین قلعه در مدرسه‌ای که به همت بزرگ مردانی در فضای خوب و مناسب ساخته شده برای تحصیل آمده‌اند چون تلاش‌های ارزشمند برای ساخت این آموزشگاه انجام شده است و در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم برخوردار، خیرین به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

فرماندار مشهد افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیرین برای ساخت یک مدرسه کم باشد اما این مساله دارای اهمیت نیست چرا که مهم خیر و برکت کمک‌های خیرین و حمایت‌های مردمی روستا از مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت، حمایت و نگه داری از آن توجه بیشتری دارند.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان اظهار کرد: مدرسه سازی در تبادکان، پرجمعیت ترین منطقه آموزشی منطقه آموزش و پرورش کشور و ۱۶۰ هزار دانش آموز تا برطرف شدن مشکل کمبود فضاهای آموزشی همچنان ادامه دارد.

محمدحسین عبدالهی افزود: از اواسط سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۱۸ کلاس درس با مجموع ۲۵۷ میلیارد تومان در تبادکان افتتاح و به بهره برداری رسیده است و این مهم جز با فضل الهی و همت خیرین و همکاری اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس، مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی میسر نمی‌شد.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان ضمن تجلیل از کمک خیرین نیکوکار مدرسه ساز خاطرنشان کرد: یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز در تبادکان به بهره‌برداری می‌رسند.

وی اظهار کرد: اهمیت حضور و مشارکت خیرین آن قدر زیاد است که بیشتر مدرسه سازی‌هایی که در تبادکان انجام می‌شود با همت و تلاش خیرین صورت می‌گیرد و خیرین با مدرسه‌ای که می‌سازند در واقع برای خود و خانواده خود روضه رضوان می‌سازند.

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف