Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی توسعه و تقویت بحث پژوهش را نیازمند شکل‌گیری ارتباط صنعت و دانشگاه دانست و گفت: طرح‌های پژوهشی دستگاه‌های اجرایی باید در راستای حل مشکلات استان باشد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا قاسم‌زاده در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان، با اشاره به اولویت‌بندی عناوین پژوهشی دستگاه‌های اجرایی و تلاش برای جذب اعتبار پژوهشی دستگاه‌ها، گفت: آن‌چه مهم‌تر از جذب اعتبار است، بررسی اثربخش بودن این عناوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: عناوین پژوهشی دستگاه‌های اجرایی باید در یک کمیته تخصصی مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم شاهد نتیجه مطلوب در این حوزه باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به کارگروه‌های تخصصی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، گفت: عناوین پژوهشی که در کارگروه پژوهش تصویب می‌شود باید در راستای حل مشکلاتی باشد که در سایر کارگروه‌های شورای برنامه‌ریزی مطرح می‌شود.

قاسم‌زاده با اشاره به بازدیدهای خود از شهرستان‌ها و بخش‌های استان، اظهار کرد: به‌رغم اینکه کارهای بزرگی در نقاط مختلف استان انجام شده، اما هنوز با نقطه ایده‌آل فاصله زیادی داریم که این موضوع باید در طرح‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اعتبارات دولتی پاسخگوی تأمین امکانات و تجهیزات پژوهشی مورد نیاز دانشگاه‌ها نیست، افزود: امروزه صنایع و بخش خصوصی بر اساس نیازهای خود، امکانات پژوهشی دانشگاه‌ها را فراهم می‌کنند.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: مشکلات حوزه پژوهش نیز عمدتاً به مسأله قدیمی ارتباط صنعت و دانشگاه برمی‌گردد که در این حوزه نیز باید تلاش‌های لازم صورت گیرد.

در این جلسه اولویت‌بندی عناوین پژوهشی دستگاه‌های اجرایی استان، سند آمایش علم و فناوری، آخرین وضعیت راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری و برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی با توجه به صدور هشدار نارنجی توسط سازمان هواشناسی و آغاز بارش‌ها در این استان گفت: با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امیرعباس جعفری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با توجه به آغازش بارش‌ها در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پیرو صدور هشدار سطح نارنجی توسط سازمان هواشناسی و با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی بسیار خوبی توسط صداوسیما و رسانه‌ها انجام گرفته و از مردم خواسته شد از اتراق و حضور در بستر و حریم رودخانه‌ها اجتناب کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی گفت: از کوهنوردان خواستاریم در این مدت از صعود در مناطق پرخطر خودداری و دامداران نیز از حضور دام‌هایشان در کنار رودخانه‌ها، کوهپایه‌ها و دره‌ها پرهیز کنند.

جعفری با بیان اینکه در راستای اقدامات پیشگیرانه در طول دو سال گذشته کارهای بسیار خوبی در آذربایجان‌غربی علی‌رغم اینکه اکثریت شهرها و روستاهایش در کنار رودخانه‌ها قرار دارد، انجام گرفته است، تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نقاط حادثه‌خیز لایروبی انجام شده است.

وی ادامه داد: در محدوده شهرها نیز شاهد لایروبی رودخانه‌های داخل شهر توسط شهرداری‌ها و همچنین اقدامات مناسب در راستای هدایت آب‌های سطحی بوده‌ایم.

کد خبر 751227

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود