Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@06:59:28 GMT

طول عمر مفید ایمپلنت10سال است

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۹۸۶۹

دبیر اجرایی نوزدهمین کنگره بین‌المللی انجمن علمی پریودنتولوژی ایران گفت: طول عمر مفید ایمپلنت‌های دندانی ۱۰تا ۱۲ سال است، ولی بهداشت دهان و دندان می‌تواند این زمان را افزایش دهد. ناطقان: دکتر امیرحسین نگارش با بیان این مطلب گفت: محور اصلی نوزدهمین کنگره انجمن پریودنتولوژی ایران موضوعات نوین تشخیصی و درمانی مرتبط با حفظ نسوج اطراف دندان و تکنیک‌های جدید ایمپلنت دندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص جراحی لثه با اشاره به اینکه بهداشت فردی دهان، دندان و بویژه ایمپلنت مهم‌ترین نکته در افزایش طول عمر آن محسوب می‌شود، افزود: داشتن دندان‌های جدید موجب شده تا اغلب بیماران تصور کنند این درمان دائمی و بدون شکست است، ولی باید هشدار داد که در صورت عدم رعایت توصیه‌ها و بهداشت امکان شکست درمان قطعی خواهد بود.

دبیر اجرایی نوزدهمین کنگره بین‌المللی انجمن علمی پریودنتولوژی ایران گفت: ایمپلنتی ارزشمند است که بتواند سالیان سال کارایی داشته باشد و شرط مهم این رخداد سالم نگهداشتن بافت اطراف دندان و ایمپلنت با رعایت بهداشت است.

وی با اشاره به اینکه امروزه تکنیک‌های مختلفی در جراحی ابداع شده که می‌تواند آسیب‌ها را در اولین فرصت ممکن مدیریت کند، افزود: استادان مجرب داخلی و خارجی در کنگره امسال پیرامون تکنیک‌های نوین جراحی استخوان و بافت نرم اطراف آن (لثه) سخنرانی خواهند داشت. طول عمر مفید ایمپلنت‌های دندانی ۱۰ تا ۱۲ سال است، ولی بهداشت دهان و دندان می‌تواند این زمان را افزایش دهد.

نگارش گفت: وظیفه ما دندانپزشکان و ایمپلنتولوژیست ها تذکر وآموزش نکات کلیدی بهداشت ایمپلنت به هموطنان است. بدین منظور معاینه منظم هر ۳تا ۶ماه یکبار پس از عمل کاشت دندان(ایمپلنت) توصیه می‌شود.

وی گفت: با روش‌های غیر جراحی مانند استفاده صحیح از نخ دندان، مسواک و دهان‌شویه می‌توان طول عمر و موفقیت درمان با ایمپلنت را افزایش داد.

این جراح دندانپزشک متخصص لثه با بیان اینکه بهترین مسواک، نوع نرم است که نسوج اطراف را سالم نگه می‌دارد، تاکید کرد: پلاک میکروبی پایه و اساس آسیب به بافت‌های لثه و دندان است. بدین ترتیب مسواک زدن از نکات کلیدی محسوب می‌شود که از پلاک میکروبی اطراف دندان و ایمپلنت پیشگیری می‌کند.

وی گفت: نواحی بین دندانی و بین ایمپلنت اولین جایی است که دچار آسیب می‌شود. پس باید همیشه از نخ مناسب دندان و مسواک  بین دندانی استفاده کرد.

وی در خصوص بازار تجاری حاکم بر ایمپلنت گفت: اغلب ایمپلنت‌هایی که در ایران مورد استفاده توسط دندانپزشکان است از نوع خوب بوده و باید اذعان کرد که نوع تکنیک جراحی نیز می‌تواند در کنار آموزش بهداشت فردی موجب موفقیت درمان شود.

وی یادآور شد: دانشکده‌های دندانپزشکی و سطح آموزش در ایران از استانداردهای بالایی در حیطه جراحی لثه و ایمپلنت برخوردارند؛ به گونه‌ای که امروزه میان دانشکده‌های مختلف تحقیقات وسیعی در خصوص پیوندهای استخوانی و بهره‌گیری از سلول‌های بنیادین در جریان است.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری نوزدهمین کنگره پریودنتولوژی، نگارش گفت: امسال حدود ۵۰ شرکت در پنج غرفه بزرگ نمایشگاهی آخرین تجهیزات و دستاورهای حوزه جراحی لثه و ایمپلنت را به معرض دید و معرفی قرار داده‌اند.

دبیر اجرایی نوزدهمین کنگره پریودنتولوژی ایران گفت: حضور پروفسور آنتون اسکولیان - رییس فدراسیون پریودنتولوژی اروپا از کشور سوییس و پروفسور جیووانی زوچلی استاد پریوایمپلنت دانشگاه بولونیا (پیشرو در جراحی‌های لثه و بافت نرم)، همچنین پروفسور مایسنر در زمینه لیزر دندانپزشکی از کشور آلمان و سخنرانی اساتیدی از آمریکا، ایتالیا، ترکیه، آذربایجان چهره این کنگره را بین‌المللی کرده است. همچنین سخنرانی و کارگاه‌های متعدی برای روزهای برپایی این کنگره در نظر گرفته شده که با استقبال خوب و ثبت نام حدود ۳۰۰۰ نفر از همکاران همراه بوده است.

وی در پایان از حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت و رئیس سازمان نظام پزشکی به عنوان مدعوین اختصاصی مراسم رسمی افتتاحیه که چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸ انجام می‌شود، یاد کرد. منبع: ایسنا برچسب ها: ول عمر مفید ، ایمپلنت ، دهان و دندان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایمپلنت دهان و دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: برای نخستین بار در کشورمان اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی، به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.

ایسنا در خبری نوشت: دکتر امیرحسام علیرضایی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد.

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه مذکور به عنوان واحد پیشرو در امر اهدا پس از مرگ قلبی در کشور طی سه سال اخیر موفق به اهدای اعضای بیماران پس از مرگ قلبی به نیازمندان عضو شده است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به تازگی تیم فراهم‌آوری اعضا این دانشگاه به سرپرستی دکتر سام زراعتیان نژاد، جراح قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به فراهم آوری اعضای پیوندی از اهداکننده مبتلا به آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد که گیرندگان اعضا پس از دریافت عضو با شرایط عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: این نوع اهدا در کشور و حتی در جهان بر اساس طبقه بندی ماستریخت بی نظیر و در صورت وجود کم نظیر است. در حال حاضر از افراد پس از مرگ مغزی (DBD) و در شرایط خاص از افراد پس از مرگ قلبی (DCD) با استفاده از فناوری های خاص که به آن فناوری برتر گفته می شود، اعضا با موفقیت به اهدا می رسد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، علیرضایی افزود: این روش جدید اهدا در کشور به عنوان منبع جدید تامین اعضا می تواند میزان لیست بیماران در انتظار دریافت اعضا را کاهش دهد.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت در پایان از زحمات تیم واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و همکاران پرتلاش اداره پیوند و فراهم آوری اعضا و نسوج وزارت بهداشت قدردانی کرد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899086

دیگر خبرها

  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • جنجال «قلیان اکسیژن»؛ قلیان اکسیژن چیست و آیا برای سلامتی مفید است یا مضر؟!
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود