Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@10:55:50 GMT

موکب های همدانی مستقر در عراق ر ا بشناسید+نقشه

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۰۰۳۷

موکب های همدانی مستقر در عراق ر ا بشناسید+نقشه

استان همدان با برپایی 15 موکب در کربلا پذیرای زوار حسینی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ اطلاعات مورد نیاز زائران از موکب های مستقر در کربلای معلی برای ارائه خدمات شبانه روزی به زوار اربعین حسینی بدین شرح است:

1- موکب حضرت علی اکبر(ع) در "شارع العباس عمود 1405 مقبره سید الجوده" که قابلیت اسکان  4 هزار  نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از 15 تا 28 مهرماه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2- موکب سردار شهید همدانی در "شارع جمهوری، باب الحوائج ، پل امام حسین(ع) اول جاده شیه نمر(حله)، ابراج فردوس" که قابلیت اسکان 2 هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی از 20 تا 28 مهرماه است.

این موکب قابلیت تغذیه روزانه 6 هزار نفر در سه وعده غذایی  را دارا است.

3-موکب زیارت عاشورای همدان در " شارع سدره، مقام صاحب الزمان(عج) بعد از پل سیطره اول شارع دکتر احمد الوایلی بین هتل بیراق شام و حسینیه عبدالراضی" که قابلیت اسکان 2 هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از 18 تا 28 مهرماه است

این موکب قابلیت تغذیه 10 هزار نفر روزانه در سه وعده غذایی را دارا است.

4- موکب سیدالشهدا(ع) موقعیت شهید همدانی در  "ساحه الزهرا ( ساحه التربیه )، شارع مرکزی، شارع الروضتین ، سمت چپ ساختمان نیمه کاره بتونی"  که قابلیت اسکان سه هزار و 500 نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد  و آغاز خدمت رسانی اش از 18 تا 30 مهرماه است

این موکب قابلیت تغذیه 10 هزار نفر روزانه در سه وعده غذایی را دارا است.

5- موکب اصحاب الحسین(ع)مریانج در " حرم امام حسین (ع)،شارع شهدا، ابتدای شارع روضتین" که قابلیت اسکان 2 هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از 17 تا 28 مهرماه است

6- موکب آیت الله بهاری شهرستان بهار در " شارع العباس، جاده قدیم شیخ نمر(حله) منطقه چایر "که قابلیت اسکان 2 هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از 15 تا 28 مهرماه است

این موکب قابلیت تغذیه 10 هزار نفر روزانه در سه وعده غذایی را دارا است.

7- موکب امام رضا(ع) مریانج در "ابتدای شارع الشهدا،شارع الروضتین،شارع البوبیات، حسینیه امام رضا(ع)" که قابلیت اسکان هزار و 500 نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد  و آغاز خدمت رسانی اش از17 تا 28 مهرماه است.

این موکب قابلیت تغذیه چهار هزار و پانصد نفر روزانه در سه وعده غذایی و پخت نان هزار و پانصد قرص در روز است.

خدمات پزشکی این موکب شامل ارائه تجهیزات دارویی و خدمات پزشکی است.

8-موکب اهل البیت(ع) فامنین در " شارع میثم تمار، جنب پارکینگ حضرت ابوالفضل(ع)" که قابلیت اسکان 500 نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از17 تا 28 مهرماه است.

این موکب قابلیت تغذیه دو هزار و 100 نفر روزانه در سه وعده غذایی رادارا است.

9- موکب امام حسن مجتبی(ع) "بعد از پل حضرت عباس(ع)، اول جاده شیخ نمر(حله)"که قابلیت اسکان 500 نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از17 تا 29مهرماه است.

این موکب قابلیت تغذیه 4 هزار و پانصد نفر روزانه در سه وعده غذایی را دارا است.

10- موکب نورالحسین(ع) در " شارع العباس، عمود 1421"که قابلیت اسکان هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد

که قابلیت تغذیه 3 هزار نفر روزانه در سه وعده غذایی را دارا است و آغاز خدمت رسانی اش از17 تا 27 مهرماه است.

11- موکب شهدای منا در "شارع العباس منطقه چایر"که قالیت اسکان هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) رادارد و آغاز خدمت رسانی اش از18 تا 28 مهرماه است.

این موکب قابلیت تغذیه 7 هزار و پانصد نفر روزانه در سه وعده غذایی را داراست.

12-موکب امام حسین علیه السلام مریانج  در "شارع قبله امام حسین علیه السلام،  میدان مرکزیه، عباسیه غربی، داخل کوچه" که قابلیت اسکان 400 نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از 15 تا 29 مهرماه است.

این موکب قابلیت تغذیه 400 نفر صبحانه را داراست.

13- موکب شهدای رزن در " پل عباس(ع) به طرف منطقه چایر مقابل خیابان علی ابن ابی طالب(ع)" که قابلیت ️اسکان 2 هزار نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی: از 15 تا 29 مهرماه است

این موکب قابلیت تغذیه 7 هزار و پانصد نفر روزانه در سه وعده غذایی را داراست.

14-موکب شهدای برزول نهاوند در " شارع العباس عمود 1405 مقبره سید الجوده"  قابلیت اسکان هزارو 200 نفر در شبانه روز(آقایان و بانوان) را دارد و آغاز خدمت رسانی اش از 17 تا 30 مهرماه است

این موکب قابلیت تغذیه  3 هزار نفر را در صبحانه به همراه میان وعده و عصرانه راداراست.

15- موکب لواء الحسین در شارع العباس عمود 1421 است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید