Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با بیان اینکه ظرفیت آب‌بندان‌های این استان در صورت لایروبی به ۴۰۰ میلیون مترمکعب می‌رسد گفت: این کار موجب حفظ جمعیت روستاها می‌شود و حتی زمینه مهاجرت به روستاها را نیز فراهم می‌کند. ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع صبح امروز در همایش علمی نقش آب‌بندان‌ها در توسعه اقتصادی گیلان در سالن غدیر استانداری در رشت اظهار داشت: با توجه
به شرایط پیچیده اقتصادی کشور، توجه به ظرفیت‌های داخلی و استفاده از پتانسیل استان‌ها بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان توجه به ظرفیت‌های داخلی و موقعیت‌های خدادادی استان گیلان به‌ویژه جغرافیای کم‌نظیر آن را بسیار ارزشمند دانست و گفت: تاکنون آنطور که باید به ظرفیت‌های گیلان توجه نشده است و باید بدانیم وجود 870 آب‌بندان و تالاب در گیلان موهبت خدادادی حساب می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت آب‌بندان‌های گیلان در صورت لایروبی به 400 میلیون مترمکعب می‌رسد تصریح کرد: می‌توان با هزینه اندک قدرت انتقال آب زراعی را در استان گیلان افزایش دهیم که این کار موجب حفظ جمعیت روستاها می‌شود و حتی زمینه مهاجرت به روستاها را نیز فراهم می‌کند.

آب‌بندان‌های گیلان احیاء می‌شودظرفیت آب‌بندان‌های گیلان با لایروبی به دو برابر افزایش می‌یابدبخش خصوصی در ساماندهی آب‌بندان‌های گیلان مشارکت می‌کند

زارع هدف اصلی تمام جوامع را داشتن استراتژی توسعه پایدار خواند و خاطرنشان کرد: تدوین برنامه‌های 5 ساله توسعه در کشور نیز در همین راستا است و گیلان با داشتن جغرافیا و اقلیم خوب می‌تواند زمینه توسعه خود و کشور را فراهم کند.

استاندار گیلان گفت: می‌توان از ظرفیت آب‌بندان‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله گردشگری و آبزی‌پروری استفاده کرد و موجب رفع تنش‌های آبی برای 38 هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان و 50 هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی استان شد.

وی اولویت در احیای آب‌بندان‌ها را مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی استان گیلان دانست و بیان کرد: بهترین زمان کار روی آب‌بندان‌ها فصل پاییز است و دستگاه‌های ذی‌ربط مانند جهاد کشاورزی و آب‌منطقه‌ای گیلان بایستی از فرصت پیش‌رو استفاده بهینه داشته باشند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان هماهنگی خوب بین دستگاه‌های اجرایی این استان هنگام تدوین شیوه‌نامه آب‌بندان‌ها را مورد تأکید قرار داد و افزود: ادامه همکاری تمام سازمان‌ها و نهادهای مرتبط برای استفاده بیشتر از ظرفیت آب‌بندان‌ها ضروری است.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری گیلان نیز در این همایش ابراز داشت: توسعه اکوتوریسم، آبزی‌پروری، ایجاد اشتغال، تولید ارزش افزوده مکانی، توسعه اقتصادی گیلان و ذخیره آب برای شالیزارهای کشاورزی از جمله مزایای احیای آب‌بندان‌ها است.

یونس رنجکش خاطرنشان کرد: داشتن کارگاه توجیهی در رابطه با آب‌بندان‌ها و بررسی روش‌های علمی مربوطه و ارائه نظرات و مقالات اعضای این همایش و الگو قرار دادن آب‌بندان‌های نوده شهرستان رشت و شهرستان شفت جهت بررسی بیشتر و ایجاد اشتغال از طریق احیای آب‌بندان‌ها از اهداف این همایش است.

آرش فرزام صفت، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری گیلان نیز در این همایش گفت: در حال حاضر 400 میلیون مترمکعب از آب زراعی استان گیلان توسط آب‌بندان‌ها تأمین می‌شود و خلاء وجود وحدت رویه بین دستگاه‌های اجرایی روی بحث آب‌بندان‌ها از دلایل تشکیل این همایش است.

انتهای پیام/ز

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • نمایش موقعیت های سرمایه گذاری گیلان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور