Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احمد مروی ظهر پنجشنبه در دیدار با اعضای تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، که در تالار ولایت آستان قدس رضوی برگزار شده بود، اظهار کرد: این موفقیت و پیروزی مبارک شما دانشجویان و نخبگان باشد، که البته این پیروزی در مسابقات، سربلندی برای کشور ایران است.

وی افزود: این پیروزی شما در مسابقات بین‌المللی را باید به رهبر انقلاب نیز تبریک بگوییم چرا که ایشان با وقت گذاشتن زیاد در جهت رشد علمی کشور، بسیار تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان دغدغه‌ها و خواسته‌های جوانان را با مسئولین در میان می‌گذارند و پیروزی شما عزیزان حاصل به بار نشستن زحمات، تلاش‌های رهبری است.

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: باید به روح امام راحل(ره) و شهدای انقلاب درود و سلام بفرستیم، زیرا این عزت و شکوفایی استعدادها به برکت تلاش‌های امام راحل(ره) بود.

حجت‌الاسلام مروی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، زمینه شکوفایی استعدادهای نسل جوان را فراهم کرده است، افزود: پیش از انقلاب اگر جوانی به اختراعی دست می‌یافت، اندکی بعد خبر خودکشی وی همه جا پخش می‌شد، اما واقعیت این بود که در آن زمان نخبگان را به قتل می‌رساندند و یا می‌دزدیدند، زیرا دشمنان ما سربلندی و پیشرفت کشور را نمی‌خواستند.

وی ادامه داد: دشمنان با دزدیدن، تهدید، تطمیع یا حتی ترور دانشمندان کشور می‌خواهند تا علم، فناوری و پیشرفت را در حصار خود داشته باشند. اما انقلاب بستری برای بروز و ظهور استعدادهای نسل جوان شد.

حجت‌الاسلام مروی ابراز کرد: پیشرفت روزافزون ما با وجود همه تحریم‌ها معجزه است، ما پیش از انقلاب از نظر رتبه علمی در چه جایگاهی بودیم و اکنون در چه جایگاهی هستیم؟

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه دین اسلام به کسب علم اهمیت ویژه‌ای می‌دهد، گفت: اولین آیات نازل شده بر پیامبر در هزار و ۴۰۰ سال پیش پیرامون کسب علم و دانش بود، حتی روایاتی وجود دارد که به مباحثه علمی جهت افزایش دانش و معرفت، توصیه شده است.

 وی اظهار کرد: ما زمانی در تمدن اسلامی بزرگترین کتابخانه‌ها در سراسر جهان را داشتیم در اروپا هیچ کتابخانه‌ای وجود نداشت.

حجت‌الاسلام مروی افزود: گام اول انقلاب ما به فرموده رهبر انقلاب، استقلال سیاسی بود که خوشبختانه آن را کسب کردیم، گام دوم نیز تلاش برای کسب استقلال علمی است که اگر به آن برسیم استقلال سیاسی ما استمرار می‌یابد.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه نتوانسته‌ایم اهل بیت(ع) را به درستی به مردم و نسل جوان معرفی کنیم، بیان کرد: مردم هرگاه که مشکلی دارند به ائمه متوسل می‌شوند، اما باید دانست که برای حل معضلات علمی، افزایش معرفت و عاقبت به خیری نیز باید از ائمه کمک گرفت.

در ادامه محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی، اظهار کرد: در دانشگاه آزاد دانشجویان آموزش، پژوهش و فناوری را در کنار هم رقم می‌زنند.

وی افزود: رشته رباتیک به عنوان صحنه آموزش و فناوری بروز و ظهور یافته و ما در مسابقات بین‌المللی مختلفی که برگزار شده است با امکانات کمتری نسبت به دیگر شرکت‌کنندگان که از نقاط مختلف دنیا با حمایت بزرگترین شرکت‌ها، در شرایط تحریم توانستیم محصولاتی را بسازیم که دیگر کشورها را شکست داده و به پیروزی دست یابیم.

گفتنی است این دانشجویان کاپ‌های دریافتی خود در مسابقه را تقدیم موزه آستان قدس رضوی کردند.

کد خبر 4742833

منبع: مهر

کلیدواژه: حجت الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی دانشجویان محمد مهدی طهرانچی اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران ایلام گرگان قزوین گردشگری شیراز بیرجند شهرکرد نیروی انتظامی زائران اربعین استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۴۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیژه، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!

عصر ایران نوشت: حجه الاسلام سیداحمد علم الهدی که گویا دغدغه‌ای مهم‌تر از حجاب ندارد، در خطبه‌های این هفته نیز بدان پرداخته و این بار گفته است: اصلاً حجاب متعلق به فرهنگ ایران است. حتی آن زمان که هنوز اسلام وارد ایران نشده بود، حجاب فرهنگ ایرانیان بود؛ به‌خصوص در تاریخ ایران باستان و انعکاس این فرهنگ را می‌توان در شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی دید؛ آن زمان که از قول منیژه به عنوان نماد یک زن فرهیخته و ایرانی نقل می‌کند:

منیژه منم، دخت افراسیاب

برهنه ندیده تنم آفتاب.

 این که اساساً استناد به منیژه در شاهنامه، چقدر با هدف ترویج حجاب و عفاف سازگار است را به شاهنامه شناسان وامی گذاریم (پی نوشت را ببینید) * ولی عجالتاً از آقای علم الهدی که در خطبه‌های نماز جمعه، اشاره‌ای هم به تاریخ و فرهنگ و ادب ایران زمین کرده است تشکر می‌کنیم و در عین حال از ایشان پرسیم: ماجرای بهار ۱۳۹۰ میدان فردوسی مشهد یادتان است؟

خودتان را معذب نکنید، به خاطرتان می‌آوریم: آن سال، به مناسبت هزاره سرایش شاهنامه فردوسی - که شما نیز او را به درستی "حکیم" خواندید - مجموعه از نقاشی‌های دیواری با موضوع شاهنامه به مساحت ۲۲۰۰ متر در میدان فردوسی مشهد رسم شد. خلق این اثر هنری حدود یک سال به طول انجامید ولی یک ماه بعد از رونمایی از آن، اداره حفاظت از املاک آستان قدس رضوی، شبانه تعدادی کارگر به محل فرستاد و کل اثر را تا صبح با رنگ سفید محو کردند و از بین بردند!



آقای علم الهدی!

این شاهنامه‌ای که امروز شما بدان استناد می‌کنید تا ثابت کنید که حجاب یکی از مظاهر فرهنگی ایرانیان است، همان شاهنامه‌ای است که روی نقاشی هایش در شهری که شما امام جمعه اش بوده اید، شبانه رنگ پاشیدند و شما هیچ نگفتید!
اگر آن روز، مانع از کار غیر فرهنگی محو نقاشی‌های شاهنامه می‌شدید و لااقل به دوستان تان می‌گفتید که شاهنامه را حکیمی به نام فردوسی سروده و حتی در آن به حجاب نیز اشاره کرده است، امروز استنادتان به این اثر ملی برای ترویج حجاب، دلنشین‌تر بود.

جوانان هنرمند کشور، یک سال در گرما و سرما، عاشقانه کار کردند تا این اثر هنری را خلق کنند

ولی یک روز صبح، دیدند که عده‌ای شبانه روی هنرشان رنگ سفید پاشیده اند؛ به همین راحتی، به همین تلخی!


شما درست می‌گویید آقای علم الهدی! زنان ایرانی در طول تاریخ و حتی هزاران سال قبل از اسلام، به شهادت آثار و روایت مورخین، بانوانی نجیب بوده اند با تن پوش‌هایی از پاکدامنی. اما چرا شما و همفکران تان - فارغ از موضوع شاهنامه - همواره نسبت به تاریخ و تمدن ایران بی مهری می‌کنید و حتی گرامیداشت کوروش را برنمی تابید ولی نیاز که پیدا می‌کنید دست به دامن ایران باستان می‌شوید؟! چگونه حتی در شهری که شما امام جمعه اش هستید، دور میدان فردوسی، نقاشی‌های شاهنامه هم تحمل نمی‌شود ولی صحبت از حجاب که می‌شود یادتان می‌افتد در همان شاهنامه‌ای که روی نقاشی هایش رنگ پاشیده و محوش کرده اند، زنی به نام منیژه وجود دارد که آفتاب تنش را برهنه ندیده است؟!

میدان فردوسی مشهد بعد از نقاشی و بعد از محو کردن آن

بگذارید یک چیز را خیلی رک و صریح به شما بگوییم آقای علم الهدی: کسانی که کمر همت بستند به نابودی و نادیده انگاری تاریخ و تمدن و فرهنگ ایرانی و حتی همین الان هم پدیده‌های ایرانی مانند نوروز خار چشم شان است، اگر بیشتر از دشمنان دین، به ایمان مردم خیانت نکرده باشند، کمتر نکرده اند. تریبون دار‌هایی که سال‌ها فرهنگ ایرانی را در برابر دین قرار دادند و دو راهی جعلی ایرانیت و اسلامیت را پیش روی مردم و خاصه جوان‌ها گذاشتند، عامل بسیاری از دین گریزی‌هایی هستند که نتیجه اش را در خیابان‌ها می‌بینند و بعد، از پلیس‌ها می‌خواهند که محصول کارشان را دستگیر کنند!

راستی بد نیست یک نکته را هم با امام جمعه محترم مشهد در میان بگذاریم: اگر بانوان ایرانی در طول تاریخ هزاران ساله ایران، پوشش‌هایی برازنده زنان عفیف داشتند و به قول شما با حجاب بودند، به خاطر حضور ماموران حکومتی بر سر کوی و برزن‌ها برای تحمیل نوع خاصی از پوشش نبود؛ به خاطر "باور‌های فرهنگی" شان بود که بعد از اسلام نیز "ایمان دینی" بدان افزوده شد.
بروید ببینید چه کسانی با تبر به جان فرهنگ اصیل ایرانی افتادند تا آن باور‌های فرهنگی - که امروز بدان‌ها نیازمندشده اید - به محاق برود؟ و باز بررسی کنید چه کسانی، دین را هزینه منافع خود کردند و به جان "ایمان دینی" مردم افتادند؛ احتمالاً شما نیز به این نتیجه خواهید رسید که ضاربان فرهنگ ایرانی و تخریب کنندگان دین مردم، نه دو دسته که دست بر قضا یک گروه اند!

پی نوشت:
* منیژه اساساً ایرانی نبود بلکه دختر افراسیاب یعنی دختر دشمن ایران بود و برای رسیدن به بیژن او را بی هوش کرد و، چون بیژن به هوش آمد، خود را در آغوش منیژه دید و باقی قضایا! عجیب است که از بین همه زنان تاریخ و افسانه ها، علم الهدی برای ترویج حجاب و عفاف به منیژه استناد کرده و او را فرهیخته هم نامیده است!

tags # شاهنامه ، علم الهدی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • کسب مقام ووشو بانوان خراسان جنوبی در المپیاد استعدادها
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • منیژه، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!
  • رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزئی را کنار بگذارد