Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، آزیتا خضرایی در حاشیه جشن تدوین صدمین استاندارد فناوری نانو در جمع خبرنگاران با بیان این‌که دوازدهمین جشنواره نانو مقارن با تدوین و رونمایی از صدمین استاندارد ملی در حوزه نانوفناوری است، اظهار کرد: یکی از وظایف سازمان ملی استاندارد تعیین، تدوین و نشر استاندارد‌های ملی و به‌روزرسانی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که رویکرد نوینی در استاندارد‌سازی ملی در سازمان استاندارد حاکم است، خاطرنشان کرد: به موجب قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که از سال 1396 توسط مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد، تعامل، همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی در این حوزه بسیار جدی شده است؛ به گونه‌ای که در عرصه تدوین استاندارد‌های ملی این مهم را با همکاری دستگاه‌های اجرایی انجام می‌دهیم.

مدیرکل تدوین استاندارد ملی سازمان استاندارد با اشاره به همکاری سازمان استاندارد با ستاد فناوری نانو، گفت: در حوزه نانوفناوری تعاملات بسیار نزدیکی در ستاد نانوفناوری داریم و با همکاری این ستاد، اولویت‌های استاندارد‌سازی را تعیین کرده‌ایم.

وی با تأکید بر ضروت شناخت هرچه بیشتر نیازهای تدوین استاندارد‌های ملی، بیان کرد: قطعاً ارتباط و نزدیکی متخصصان با واحد‌های تولیدی و دانش‌بنیان می‌تواند برای شناسایی اولویت‌ها کمک کند، بنابراین نخستین گام در تدوین استاندارد‌های ملی، تعیین این اولویت‌ها است.

خضرایی ادامه داد: در این راستا جلسات مشترکی با ستاد فناوری نانو داریم تا در بازه زمانی سه ساله، سندی را تدوین کنیم تا براساس آن سمت و سوی سیاست کشور برای تدوین استاندارد‌های ملی مشخص شود و بدانیم چه موضوعاتی را می‌توانیم در دستور کار قرار دهیم.

مدیرکل دفتر امور تدوین و استاندارد تدوین این سند را راهکاری برای رونق بخشیدن به تولید و تسهیل در امر تجارت بین‌الملل و دانست و ابراز امیدواری کرد که جوانان بتوانند در عرصه بین‌المللی بازارسازی کرده و خدمات خود را ارائه دهند.

وی اضافه کرد: این امر میسر نخواهد بود مگر آن‌که توجه ویژه به مقوله استاندارد‌سازی صورت بگیرد که این امر نیازمند همکاری همه متخصصان، دستگاه‌های اجرایی و انجمن‌هاست.

مدیرکل دفتر امور تدوین و استاندارد همچنین با اشاره به فعالیت‌های سازمان استاندارد ملی برای توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، ادامه داد: در حال حاضر بیش از 90 سال از تأسیس سازمان ملی استاندارد سپری و تاکنون 33 هزار و 500 استاندارد ملی تدوین شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نه‌تنها بر تدوین استاندارد برای کالاها متمرکز شده‌ایم، بلکه در تدوین استاندارد‌ها برای حوزه‌های خدماتی، گردشگری، جذب توریسم، صنایع دستی، فناوری‌های پیشرفته و اطلاعات اقدام کرده‌ایم تا بتوانیم با کمک آن زندگی بهتری برای همه مردم ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

169 / 320 فناوری نانو تکنولوژی استاندارد تولید محصول کیفیت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نانو تکنولوژی استاندارد تولید محصول کیفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۵۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت

به گزارش خبرآنلاین، نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا گفت: گزارش‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که رکورد تمام شاخص‌های آب و هوایی زمین در سال ۲۰۲۳ شکست و حد نصاب‌های جدید اقلیمی زیادی در زمین به ثبت رسیده است.

ایسنا نوشت: احد وظیفه اظهارکرد: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به‌ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش است، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در بیشتر مناطق جهان و ایران باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، وظیفه در پایان کرد: سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش داده‌اند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903359

دیگر خبرها

  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد