Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر مجد بعدازظهر پنج‌شنبه در جلسه برنامه‌ریزی اجلاسیه مجاهدان در غربت به میزبانی سالن جلسات فرمانداری دامغان ضمن بیان اینکه آبان ماه امسال چهارمین دوره این اجلاسیه در دانشگاه دامغان برگزار می‌شود، ابراز داشت: در این مراسم شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین سخنرانی خواهد کرد و این اجلاسیه حائز اهمیت بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه ۱۸۰ اندیشمند از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور خواهند داشت، افزود: علاوه بر حضور سران اندیشمند داخلی ۳۶ کشور جهان نیز در این رماسم دعوت شدند که برای پوشش خبری پخش آن به صورت زنده از شبکه‌های سراسری و بین‌المللی در دستور کار است.

فرماندار دامغان بابیان اینکه هدف از برگزاری این قبیل اجلاسیه ها اشاعه مسیر تفکر بیداری اسلامی و اهداف جبهه مقاومت اسلامی است، ابراز داشت:  این تفکر وجود داد که تنها می توان با وحدت و انسجام هر چه بیشتر کشورهای مسلمان به اهداف عالیه اسلامی رسید که این اجلاسیه  نیز گامی در همین مسیر است.

مجد با بیان اینکه اجلاسیه مجاهدان غربت راهی برای بیان فریاد مظلومیت مردم یمن، میانمار، نیجریه و لبنان و فلسطین است، تصریح کرد: در این همایش خانواده‌های شاهد از کشور لبنان، سوریه، نیجریه و فلسطین نیز حضور دارند.

وی ضمن بیان اینکه در برگزاری این اجلاسیه نهادهای ملی و بین‌المللی بسیاری نظیر آستان قدس رضوی، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، جامه المصطفی العالمیه، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، معاونت بین المللی بسیج و غیره همکاری داشتند، افزود: مراسم رسمی این اجلاسیه ۱۶ آبان ماه سال جاری با پیام حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی به میزبانی دانشگاه دامغان آغاز می‌شود.

کد خبر 4742970

منبع: مهر

کلیدواژه: دامغان بیداری اسلامی اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران ایلام گرگان قزوین گردشگری شیراز بیرجند شهرکرد نیروی انتظامی زائران اربعین استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۵۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • تاکید نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری بر باشکوه برگزار کردن اجلاسیه شهدای استان
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • جانشین فرمانده‌کل‌سپاه پاسداران سخنران اجلاسیه شهدای شهرستان باشت
  • میزبانی مردم دارالعباده یزد از لاله خوشنام