Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی معتقد است بودجه گردشگری اختصاصی به شهرها توجهی به نیاز هر منطقه ندارد و با خلا مواجه است. ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۹ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد فیضی بعد از ظهرامروز در چهارمین گردهمایی هموندان سازمان های غیر دولتی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: بوجه توسعه گردشگری هر شهر متناسب با جمعیت آن است و این در حالی است که برخی شهرهای گردشگری چندین برابر جمعیت خود خدمات ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر مثالی به شهر سرعین اشاره کرد و گفت: سرعین سالانه پذیرای نزدیک به 7 میلیون مسافر است و در مقابل بودجه آن در تناسب با جمعیت به مراتب کمتر ارائه می شود و پاسخگو نیست.

دیدار امام جمعه اردبیل با کارکنان میراث فرهنگی؛ گره‌های کور گردشگری اردبیل در حال بازشدن است+ تصاویرابعاد جدید در گردشگری اردبیل تعریف شد؛ تقویت زیرساخت همگام با جلب مشارکت عمومیبهار 98| 100 جاذبه گردشگری اردبیل شناسنامه‌دار می‌شود

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به طرح نافرجام این موضوع در مجلس اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رود وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعتبار ویژه و یا تسهیلاتی به شهرهای گردشگری اختصاص دهد تا این خلا رفع شود.

فیضی همچنین به ضرورت رونق کسب و کارهای حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: این موضوع در کمیسیون دنبال می‌شود تا کسب و کارهای سه بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساز و کار مشخص داشته باشد.

وی همچنین به ضرورت مشارکت سمن‌ها در فعالیت‌های گردشگری تاکید و اظهار کرد: نقش دیده‌بانی سمن‌ها بر کسی پوشیده نیست و لازم است از مشارکت سازمان‌های مردم نهاد نهایت بهره را برد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خواستار مشارکت و حضور سمن‌ها در کمیته‌های فنی شد و گفت: حتی حضور سمن منوط به عدم رای دهی ضروری است و با توجه به تعدد تشکل‌های فعال شناسنامه دار، لازم است از ظرفیت مردم نهادها نهایت بهره را برد.

فیضی همچنین به ضرورت بهره حمایت از مالکان و بهره برداران بناهای تاریخی اشاره کرد و گفت: این موضوع در مجلس مطرح و مصوب شده و اهمیت حمایت از بهره برداران بر مجلسی‌ها پوشیده نیست.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین به مشارکت بخش خصوصی در بهره‌برداری از بناهای تاریخی اشاره کرد و گفت: در دو سال اخیر بناهای تاریخی در بودجه قرار گرفته تا دولت و بخش خصوصی مشارکت کنند و در قالب قرارداد از مشارکت بخش خصوصی استفاده شود.

فیضی تصریح کرد: به عنوان مثال کاروان سرای قانلی بولاغ و خانه وهاب زاده از استان اردبیل در این فهرست قرار گرفته است ولی متاسفانه اراده‌ای در دولت جهت اجرای این مهم نمی‌بینیم.

وی توسعه گردشگری در کشور را منوط به بهره گیری از ظرفیت تمامی اقشار دانست و گفت: امید می‌رود وزارت میراث فرهنگی نیز سازوکارهای جدیدی در کشور تعریف کند.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران

رئیس مجلس در جلسه علنی امروز از موافقت مجلس و دولت با اختصاص ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران در بودجه ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز قوه مقننه، در پایان بررسی بخش دوم بودجه سال 1403 (جداول) با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق و اصلاحات آن از مجموع 194 نماینده حاضر با 146 رأی موافق، 16 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع، موافقت کردند.

در ادامه جلسه و پس از تصویب کلیات قالیباف رئیس مجلس در پایان بررسی بخش دوم بودجه 1403 (جداول) گفت: به دلیل اینکه در این باره برخی اصلاحات داشتیم لازم است که در پایان جداول رأی‌گیری نهایی شود. ما حتماً در تنظیم جداول ممکن است برای تراز جابه‌جایی بر اساس مصوبات داشته باشیم تا تراز را رعایت کنیم. این موارد به هیچ عنوان ماهیت موضوع را عوض نمی‌کند از طرفی نیز ردیف اضافه نمی‌شود.

وی ادامه داد: در داخل جداول ناترازی‌های ممکنی برای این موارد، ردیف‌ها، جداول و پیوست‌ها مدنظر باشد که هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق اجازه داشته باشد در زمانی که رفت و برگشت‌هایی که با شورای نگهبان انجام می‌شود، بتواند کار را انجام دهد. اگر در رفت و برگشت‌ها با شورای نگهبان و شورای عالی نظارت، ماهیت موضوع عوض شود حتما موضوع به صحن می‌آید و زمان آن را در نظر خواهیم گرفت.

رئیس مجلس بیان کرد: دولت و کمیسیون برای بحث مربوط به ردیف جدول 7 وزارت بهداشت و درمان، با توجه به شرایط کادر درمان به ویژه پرستاران، پیشنهاد داده‌اند که از محل تراز جداول، 10 همت از اعتبارات وزارتخانه را برای فوق‌العاده شغل پرستاران در نظر بگیرند که دولت و کمیسیون با این موضوع موافق هستند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳