Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، الهام ناظری روز پنجشنبه در جلسه ستاد مناسب سازی استان افزود: با توجه به بازدید و بررسی‌های کمیته فنی مناسب‌سازی استان، ساختمان مدارس و مکان‌های درمانی در استان فاقد ضوابط معماری و شهرسازی ویژه معلولان و جانبازان هستند.

وی اظهارداشت: در بررسی اجرای قوانین و ضوابط مناسب سازی ۱۳ آیتم از جمله آسانسور، رمپ و دسترسی به سرویس‌های بهداشتی بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش آمار این دانش‌آموزان در مقاطع تحصیلی بالاتر بیان کرد: عدم دسترسی و مناسب‌سازی در مقاطع بالاتر، باعث بروز مشکلات عدیده و در نتیجه ترک تحصیل آنان می‌شود.

ناظری با بیان اینکه ۵۸ ساختمان اداری و ستادی در استان بررسی شد، اضافه کرد: سال ۹۵ فقط یک درصد دستگاه‌ها، سال ۹۶ حدود چهار و سال گذشته نیز تنها هفت درصد محیط‌های اداری استان از جمله دستگاه‌هایی همچون امور اقتصاد و دارایی، ثبت احوال، بهزیستی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی مناسب سازی داشتند.

وی با تاکید بر ضرورت اجرای ضوابط مناسب سازی در دستگاه‌های پرمخاطبی همچون آموزش پرورش، مدارس و واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: در بازدید ابتدای تیرماه امسال از بیمارستان شهید رحیمی و نسبتاً تازه ساخت خرم آباد، دسترسی افراد کم توان در این مکان حدود ۴۵ درصد برآورد شد.

وی گفت: دسترسی محیط‌های اداری آموزش و پرورش حدود ۳۰ درصد است در حالی که فضاهای اموزشی آن حتی مدارس استثنایی نیز کمتر از این رقم می‌باشد.

مسوول دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی لرستان افزود: شهرداری‌ها و دستگاه‌های دولتی ۲ رکن اصلی مناسب سازی هستند که این ستاد نیز اقدامات آنها را رصد و گزارش گیری می‌کند.

۵۰ هزار معلول که بیشتر آنها معلولین جسمی و حرکتی هستند در استان لرستان شناسایی شده‌اند و اکنون تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.

۷۲۶۹/۷۲۷۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناسب سازی معابر مددجویان بهزیستی لرستان مدارس استثنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی